• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar sizi mezuralarınızla başbaşa bırakıyorum. İyi geceler opuyorumnanaktan

iyigeceler06lf3tc5.gif
canimm benimm iyigeceler tatli ruyalarrrr opuyorumnanaktan

canlarım hepınız ıyı kı varsınız:))) ben de yatar kacar oper en kocaman:))

günaydın arkadaşlar herkes ölçülerini yazmş, ben de yazayım bari, sabah sabah ölçeyim belimi ince çıksın dedim ama aç halimin bile maşşallahı var.
bel 73,göbek 82,göğüs 92,bacak 55,basen 95,kol 27
kahvaltım:
2dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,5 zeytin ,dereotu maydonoz,1 yumurta,bugün çay değil de adaçayıiçicem kahvaltıda,canım istedi

günaydın arkadaşlar herkes ölçülerini yazmş, ben de yazayım bari, sabah sabah ölçeyim belimi ince çıksın dedim ama aç halimin bile maşşallahı var.
bel 73,göbek 82,göğüs 92,bacak 55,basen 95,kol 27
kahvaltım:
2dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,5 zeytin ,dereotu maydonoz,1 yumurta,bugün çay değil de adaçayıiçicem kahvaltıda,canım istedi
herkese günaydııınzemuszemus
sanada chemes
kahvaltı yapmadım daha ama standart bi kahvaltı olur :lepi:
daha sonra stepeer rı kullanayım benim bacaklar burada rekortmensositososito

günaydınlar herekseeeeeee

sabah kahvaltısında pekmezli cevizli nesfit yedim..... okula geldim....ara öğünlerimi ve suyumu aldım yanıma.....

reglim yaklaştı daha da 4-5 gün var ama davul gibiyim..... ödem söktürücü çay falan yapsam sizce işe yararmı???? hiç değilse yarın eski kilomda bari çıksam...

peki ya cnm öyle yaptıgında vucudunda sıkılaşma oldu mu yani incelme ...aslında ben kilomdan çokta rahatısız degilim sadece biraz sıkılaşssın istiyorum ...diyet bana göre hiç değil buguna kadar hiç denemedim çünkü denesem bile başaramayacagımı biliyorum midemi küçültmek çok zor bilmiyorumkismile

sıkılasma oldu canim;
belden 2 cm, kalcadan da 2 cm incelmistim o zaman,
sonra diyette yapinca 2 ser daha inceldi;
su an toplamda 4 er cm inceldim.

bel 66
kalca96 su an..

(orantili ama di mi;-)))

gunaydin kizlar;
sayfalari doldurmussunuz dun aksam,
okuyamadim hepsini,
bisey kacirdim mi??????

3 ad. zeytin,
1,5 dilim tahilli ekmek
kasar peynir
domates
yesil cay

ile kahvalti yaptim..

dun aksam sadece corba ictim ama ardindan cayin yaninda bikac catal tatli+bikac kurabiye yedim.

yok yaa ben bu hafta kilo veremedim sanirim :-((((((((((((((((

günaydın canlar dün temizlik için bayan geldi o yüzden hiç açamadım

bugün hafif bir kahvaltı yaptım ve arada 1 elma ve 1 portakal yedim

Kızlar valla canım çok sıkkın işyerinde sabah sabah azarımı yedim hep iyi niyetimden yaa ... Kendimi korumayı öğrenemedim bi yaaa takarım ben artık kafama bunu atamam yarına kadar lanet olsun :((((

Neyse dün akşam işten eve yürüdüm 45-50 dk. tempolu eve geldim karın hareketleri yaptım 8 dk abs yi yapamadım kaslarım çok kasıktı hareketler zorladı bıraktım kendi usulüme göre yaptım

Sabah aç karnına ılık su ve meyve yedim sanırım hatırlamıyorum. Sonra geldim 14 dilim ekmek 2 küp peynir açık çay kahvaltı arada yeşil çay ve 2 incir ara yine neskafeydi sanırım

Öğle 2 köfte 2 kaşık yoğurt ve 1 tabak karnıbahar salatası

Arada müsli yedim light süt ile az

Akşamda şehriye çorbası içtim yarım kase ve 1 köfte yiyebildim içim almadı

tarçın çayı içtim akşam 2 etiform bisküvi 1 bardak light süt 1 dilim ananas yedim

Canım çok sıkkın kızlarrrr :(((

gunaydinn kizlarrr
iki dilim light ekmek bi dilim light beyaz peynir bes alti tane ceviz bi kasik gul receli cayy :))

Günaydın kızlar, ben geçen gün yanlış ölçülmüşüm:( Mezura aldım dün ölçüldüm daha fazla çıktım haliyle:(

Yazayım:
Göğüs: 81
Bel: 68
Kalça: 97 :bbo:
İç bacak: 57:1shok:
Kol: 27

Günaydın kızlar, ben geçen gün yanlış ölçülmüşüm:( Mezura aldım dün ölçüldüm daha fazla çıktım haliyle:(

Yazayım:
Göğüs: 81
Bel: 68
Kalça: 97 :bbo:
İç bacak: 57:1shok:
Kol: 27

canimm benimm 58 kilosun ama yine normalsinn bak bana 60 oldumm aglamak istiom :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Back
X