• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kilo almadım bu hafta ama ,garanti veremedim, verdiysem de 100,200 g anca:-(
kahvaltım:
2dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,5 zeytin ,dereotu maydonoz,1 yumurta
ara1: 100ml ayran
ara2: 100ml ayran
öğle: az havuçlu karnabahar yemeği,koca bir tabak, 200 ml ayran,3/4 dlm ekmek(kepekli)

:)) öyle mi yamışım hay allah :)

Yasemincim çok sağolll tam istediğim cevaptı birden kendime geldim sanki... Doğru olan bu di mi??? Olumsuz ne olursa olsun uzaklaştırmak kendin neden olsan bile...

elbette canım benim hayattki idealim kendimi seviyorum olumsuzlukları bi şekilde arkama bırakırım bende az buz şeyler yaşamadım değil hayatta yimediğim kzk kalmadı ama her musibette bir hayır var dedim
kendine iyi bakarsan sevdiklerine daha fazla yararın dokunur
yaşanan terslikler seni olgunlaştırıp daha güçlü olamnı sağlar her alanda yararını görürsün güzelimkaydirigubbakcemile5

benim midem kotu 2 gundur;

az yemeye alistim sanirim haftasonu fazla kacirinca midem bozuldu.
yemek gormek istemiyorum..
oglen indim yemege ama midemi bastirsin diye pilav yedim :-((
kucuk bir dilim de borek yedim (yagsiz)

:-((
ama inanin ne sebze yemeklerini ne salatayi ne de izgara gormeye bile dayanamadim..

benim midem kotu 2 gundur;

az yemeye alistim sanirim haftasonu fazla kacirinca midem bozuldu.
yemek gormek istemiyorum..
oglen indim yemege ama midemi bastirsin diye pilav yedim :-((
kucuk bir dilim de borek yedim (yagsiz)

:-((
ama inanin ne sebze yemeklerini ne salatayi ne de izgara gormeye bile dayanamadim..

benimde böyle oluyor pepercim bazen zorlada yediğim oluyo geçen hafta öyledi benimakannehir

Kızlar valla canım çok sıkkın işyerinde sabah sabah azarımı yedim hep iyi niyetimden yaa ... Kendimi korumayı öğrenemedim bi yaaa takarım ben artık kafama bunu atamam yarına kadar lanet olsun :((((

Neyse dün akşam işten eve yürüdüm 45-50 dk. tempolu eve geldim karın hareketleri yaptım 8 dk abs yi yapamadım kaslarım çok kasıktı hareketler zorladı bıraktım kendi usulüme göre yaptım

Sabah aç karnına ılık su ve meyve yedim sanırım hatırlamıyorum. Sonra geldim 14 dilim ekmek 2 küp peynir açık çay kahvaltı arada yeşil çay ve 2 incir ara yine neskafeydi sanırım

Öğle 2 köfte 2 kaşık yoğurt ve 1 tabak karnıbahar salatası

Arada müsli yedim light süt ile az

Akşamda şehriye çorbası içtim yarım kase ve 1 köfte yiyebildim içim almadı

tarçın çayı içtim akşam 2 etiform bisküvi 1 bardak light süt 1 dilim ananas yedim

Canım çok sıkkın kızlarrrr :(((

üzülme canım böyle şeyler için boşver sağlık olsun

yesacım senin o detoks aslında metabolizma hızlandırıcı bir çay
ben vermiştim tarifini boshayallersmile

elbette canım benim hayattki idealim kendimi seviyorum olumsuzlukları bi şekilde arkama bırakırım bende az buz şeyler yaşamadım değil hayatta yimediğim kzk kalmadı ama her musibette bir hayır var dedim
kendine iyi bakarsan sevdiklerine daha fazla yararın dokunur
yaşanan terslikler seni olgunlaştırıp daha güçlü olamnı sağlar her alanda yararını görürsün güzelimkaydirigubbakcemile5

üzülme canım böyle şeyler için boşver sağlık olsun

Ay kızlar çok teşekkür ederim yaaa çok iyi geldiniz siz bünyeme :))) sağolun

Ben de az önce öğlen yemeğini az yemiştim regl im bitiyo günler sonra bir cıs yedim ama 20 g. kadar hem de etiform bisküvi ve yeşil çayla

Yasemncim yahu benim kaslar çok şiş ama bugün de yürüyim diyorum her zaman fırsatım olmuyo izmir e gelmişken 45-50 dk iyi terletiyo napsam ki??? kesin yarın kilo almış çıkıcam :(((

Burada aşçıbaşının da kızı diyet yapıyormuş diyetisyen kontrolünde 15 günde 3 kilo verdi dedi sen neden veremedin dedi sağolsun moralimi bozdu söyledim valla bende hastalık var kadın hastalığı veremiyorum dedim sustu artık napsın konuşmaz bi daha kilo hakkında oh olsun :lepi:

Ben de az önce öğlen yemeğini az yemiştim regl im bitiyo günler sonra bir cıs yedim ama 20 g. kadar hem de etiform bisküvi ve yeşil çayla

Yasemncim yahu benim kaslar çok şiş ama bugün de yürüyim diyorum her zaman fırsatım olmuyo izmir e gelmişken 45-50 dk iyi terletiyo napsam ki??? kesin yarın kilo almış çıkıcam :(((

Burada aşçıbaşının da kızı diyet yapıyormuş diyetisyen kontrolünde 15 günde 3 kilo verdi dedi sen neden veremedin dedi sağolsun moralimi bozdu söyledim valla bende hastalık var kadın hastalığı veremiyorum dedim sustu artık napsın konuşmaz bi daha kilo hakkında oh olsun :lepi:

canim ascibasinin kizi kac kilo su anda;
kilosu fazla olanlar ilk anda cabuk kilo veriyorlar .. kilomuzun yızdesine gore bakmak lazim iyi mi vermisiz kotu mu??

ben de hastalik yok ama ben de veremiyorum bak.
--yoksa var mi:1shok:

yaa ben de tiroidlerimin yavas calismasindan supheleniyoum hep;
bir gidip de olcturemedim
:-(

oh olmuş hangi diyetisyen bu kadar kısa sürede kilo verdirirki o kız kesin çok kiloludur

canım bende bugün ev işi yaptım eşime dedim kaslar şişince kilo gibi görünür diye o sizde olmaz dedi çoooooooook ağır spor yapanlarda olur dedi
bende birazdan stepeer çalışayım baksana benim kalça burada rekortmen-tatlicadiarzu-

ben yarin 100 gr bile versem sevinicem arkadaslar;
carsamba sabahlari su cizelgeyi oynatmak cok zevkli oluyor..

ben çok ümitliyim pepercim bence 100 gr bile iyi zaten senin kilon iyi korumaya çalıç sporla vücudunu toplaa ve sıkılaştır bayanssulusmile
tabii benim fikrimboshayallersmile

değiştirdim çizelgemi geçen haftalarda değiştimemiştim 59 olunca değiştirdim vallaisterse yarın 200 gr fazlada olsam böyle kalsınaklinialirimsmile

ben çok ümitliyim pepercim bence 100 gr bile iyi zaten senin kilon iyi korumaya çalıç sporla vücudunu toplaa ve sıkılaştır bayanssulusmile
tabii benim fikrimboshayallersmile

değiştirdim çizelgemi geçen haftalarda değiştimemiştim 59 olunca değiştirdim vallaisterse yarın 200 gr fazlada olsam böyle kalsınaklinialirimsmile

sagol canim yaa,
esim de cok kiziyor rejim yapmama, zorla yediriyor beni.

napim artik verebildigim kadar; yaza kadar 1 kilo bile versem iyi, 1 kilo da yazin veririm;
iyi olur o zaman..

dedigin gibi sporla fit gorunelim.

(gonul istiyor 34 beden olmak ama olum orucuna da giremeyiz ki bunun icin , diy mi)
oldugu kadar.

senin de yeni cizelgen hayirli olsun.
vereliniortak

Selam kızlar, bugün sabah kalkacak halim yoktu, nitekim de çok geç kalktım ama sırf sizler sayesinde spor yapacak motivasyonu buldum opuyorumnanaktan 30 dk spor yaptım, sensewitchcim senin 2. hareketi de yaptım, süper cidden. Ama 3. hareket beli zorladığı için yapmadım.
Kızlar bakıyorum da herkes ölçülüp yazmış buraya. Evin altını üstüne getirdim, bez mezurayı bulamadım. İple ölçtüm kendimi ama her seferinde farklı ölçtüğüm için buraya yazmıyorum. En kısa zamanda ben de yazacağım.

:roflol: Harika yanıt vermişsin alkisalkisalkis :lepi:

yarin sabah ben de kilomla beraber yeni olculerimi de yazicam.
bu arada ic bacagi tam nerden olcuyorsunuz??

gogus olcusunu sutyenle aliyorsunuz diy mi?

peki ya gobek ????

(cok sordum farkindayimm)

merhaba arkadaşlaropuyorumnanaktan umarım herkes iyidir.Ben kötüyüm çünkümafoldumben biraz önce aç karnına tartıldım veee 56.700 çıktım:sinifsinif: yaa,1 haftadır herşeyime dikkat ediyorum görüyorsunuz işte. evelsi gün 400gr kadar vermiş görünüyodum,şimdi onu yine almışım.1 gıdım ilerlemedim yaaaaa.Boşunamı yemedim tatlıları,börekleri ben yani? Çok moralim bozuldu çook

canim ascibasinin kizi kac kilo su anda;
kilosu fazla olanlar ilk anda cabuk kilo veriyorlar .. kilomuzun yızdesine gore bakmak lazim iyi mi vermisiz kotu mu??

ben de hastalik yok ama ben de veremiyorum bak.
--yoksa var mi:1shok:

yaa ben de tiroidlerimin yavas calismasindan supheleniyoum hep;
bir gidip de olcturemedim
:-(

Tatlım ölçtür bence tiroidin başka yan etkileri de var mazallah söylemiyim şimdi ... Çok önemli bi hormon sayımı yaptır en kısa sürede derim o zaman anlaşılır ne olduğu (allah korusun)

Valla sanırım 65 lerde sormadım ama 80 değildir zannedersem boyunun kısa olduğunu düşünüyorum aşçıbaşı da eşi de kısa çünkü...

oh olmuş hangi diyetisyen bu kadar kısa sürede kilo verdirirki o kız kesin çok kiloludur

canım bende bugün ev işi yaptım eşime dedim kaslar şişince kilo gibi görünür diye o sizde olmaz dedi çoooooooook ağır spor yapanlarda olur dedi
bende birazdan stepeer çalışayım baksana benim kalça burada rekortmen-tatlicadiarzu-

Nasıl olmaz kas şişmesini kas geliştirmek anlamış bence cnm bizdeki ağırlık laktik asit birikiminden...

yarin sabah ben de kilomla beraber yeni olculerimi de yazicam.
bu arada ic bacagi tam nerden olcuyorsunuz??

gogus olcusunu sutyenle aliyorsunuz diy mi?

peki ya gobek ????

(cok sordum farkindayimm)

Canım iç bacak kasıklara gelirkenki en şiş yerden ölçtim ben (hani iç kısmı bıngıl bıngıl sallanır ya oradan :))

Göğüs ve diğer ölçüler kıyafetsiz ve iç çamaşırsız tatlım

Göbek tam göbek deliği üstünden

çok sormadım :)

Kızlar böyle birşey yok hint yağı bir mucize.... Bağırsaklarım çalışıyor ya kardeşiiiimmmmmm

Sabah 1,5 çay kaşığı hint yağı 3-5 akşamdan suda şişirilmiş kuru kayısı ve 1-2 bardak sıcağa yakın ılık su içtim öğleni bekleyemedim ki az yemiştim dün de çıktım yani... İnşallah böyle devam eder

Paylaşıyım dedim her ne kadar iğrenç bi muhabbet olsa da benim gibi madurlar var :kedi:

Back
X