• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İlginç bi bilgiymiş yasemincim. Ben de bi belgeselde izlemiştim: Vücut günlük su ihtiyacını aslında bi şekilde alıyormuş. Biz sadece içtiklerimize bakıyoruz ama yediğimiz katı şeyler çok büyük oranda su içeriyormuş. Oranları hatırlamıyorum ama cidden abartılıydı, duyunca çok şaşırmıştım. Tabi biz bol bol içelim suları.

evet doğru canım her yerde de değişik bir bilgi
bence su her an yanımızda olmalı aralarda yudum yudum içmek en yararlısıdır gibime geliyor:içelim:

canlarım ben yatar pek yoruldum spor yaptım yaa -tatlicadiarzu-

suleulkucum ben kesın aldım da umarım az almısımdır:lepi:

herkeslere kocaman opucukler ŞenizolumunekankayizsmileŞeniz

canlarım ben yatar pek yoruldum spor yaptım yaa -tatlicadiarzu-

suleulkucum ben kesın aldım da umarım az almısımdır:lepi:

herkeslere kocaman opucukler ŞenizolumunekankayizsmileŞeniz

iyi geceler canım, bu hafta herkesin durumu aynı sanırım, aynı kilomda kalmak bile beni mutlu edicek.

günaydın arkadaşlar, gün bugündür. kilo bildirimimi yapayım. pek tatmin edici değil ama en azından vermişim yoksa motivasyonum düşerdi.200 g vermişim.58.5 kiloyum.sycllaa kesin beni geçti, kilomuz ve hedefimiz aynıydı onunla:-)

günaydın arkadaşlar, gün bugündür. kilo bildirimimi yapayım. pek tatmin edici değil ama en azından vermişim yoksa motivasyonum düşerdi.200 g vermişim.58.5 kiloyum.sycllaa kesin beni geçti, kilomuz ve hedefimiz aynıydı onunla:-)

Günaydın benden de herkese:) Okula gitmeden bir bakıyım dedim, ben malesef seni geçemedim chemes:( 100 gram veremedim aynı kiliyoyum, ama o kadar da üzülmedim çünküü bugün regl olacağım muhtemelen 1 gün gecikti hatta, balon gibi şişim o yüzden daha fazla bekliyordum üzülmedim rahatladım diyelim:)

Şimdilik öndesin ama haftaya seni geçicem guclubacismile

kızlar sabah tartıldım 56,6 çıktı. çok moralim bozuldu, regl dönemim ama yine de dikkat ediyorum, yürüyorum her gün 1 saat. niye 800 gr almış görünüyorum. topiği bırakıcam galiba.. bırakıp da napıcam onu da bilmiyorum gerçi. :1no2:

kızlar sabah tartıldım 56,6 çıktı. çok moralim bozuldu, regl dönemim ama yine de dikkat ediyorum, yürüyorum her gün 1 saat. niye 800 gr almış görünüyorum. topiği bırakıcam galiba.. bırakıp da napıcam onu da bilmiyorum gerçi. :1no2:

Canım oluyor bazen öyle şişkinlik falan sıkma canını ben 1 kilo almıştım haftada:(

arada olur öyle şeyler, ödemdir belki, belki kas kütlen arttı,bundan sonra daha fazla yakıcaksın. sen azmini yitirme. dediğin gibi bırakıp napıcaksın.

vermeye çalışırken alınan100 gr bile çok can sıkıyor ama :(

biliyorum canım, ben de pazartesiden beri kilo alıyorum, pazartesi günü ne güzel veriyorum diye sevinmiştim tartıldığımda, spor yapıyorum iki gündür, yediklerime daha çok dikkat ediyorum sonuç olarak iki günde almışım. oluyor bazen...

ben kaçıyorum arkadaşlar, iş güç beni bekler. pazar günümü de yediler toplantı diye, çok yorgunum bu hafta tatil yapamadım, hiç işe gidesim yok ondan:-(

Back
X