• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yasemcim ben de baslayayim bari yogurt yemeye..

sigarayi nooluuu birak ama bak olmuyor.

yesa super gidiyorsunnnn

saolasın bebegım oyleyımdır -tatlicadiarzu-

ayy kesin baslarim ben bu yogurda.

kizlar ben de bisey duymustum,
sekersiz nescafe (sutsuz) yag yakiyormus, dogru mudur acep???

canım ozellıkle spordan sonra sut yogurt neyım yersen super olur basla basla şakkıdı

canlar ben de sut aldım da geldım sut ıle meyve yedım sabah kahvaltı sonra toplamda 2 portakal 1 muz yemıs yanında da bayaa sut ıcmıs oldum cunku bırazdan anneannem cagırdı kısır neyım yapmıslar ogle yemegı falan yemedım bunları yersem yeter dedım sonrada spordan 1bucuk saat once bı seyler yersem tamamdır gunu kapatırım

Afiyetle ye yesacım, gurbet ellerde kısırı nerden bulcan kaydirigubbakcemile3 Maşallah bol bol vitamin ve protein almışsın kaydirigubbakcemile5

Peppermintcim
Nescafe ancak selülit yapar bence. Yağ yaksa bile uzak durmalı.

Afiyetle ye yesacım, gurbet ellerde kısırı nerden bulcan kaydirigubbakcemile3 Maşallah bol bol vitamin ve protein almışsın kaydirigubbakcemile5

Peppermintcim
.

ben de oyle dedım canım benım kısır neyım bılmezler onlar kaydirigubbakcemile5 yasemcıgım de hep derdı meyveyı ya yogurtla ya da sutle yeyın dıye valla ona uydum sonumuz hayır olur ınsallah -tatlicadiarzu-

Kızlar ya, ben cidden sıkıntıdan yiyormuşum. Size katıldım katılalı bilgisayar başından kalkamıyorum. Saat kurcam artık yemek yemek için :sm_confused: Nasıl kilo verdin diyenlere ilerde burayı anlatcam zemuszemus Ben bari çorba içem biraz (acıkmak düşmanımız). Öptüm hepinizi opuyorumnanaktan :enbuyukkk:

Annem de yoğurdu kendi mayalıyor :lepi: , hazır yoğurdu hiç yiyemiyorum. O yoğurdun kaymağı da pek bi güzel oluyor be yasemincim :icecream:

Peppermintcim, yoğurt yağ yakımına yardımcı oluyormuş bilimsel araştırmalara göre.
ben çok aramam kaymağı ben hazır alıyordum çümkü açıkta sütler çok kötüydü şimdi on numara süt buldum :nazar:
allaah razı olsun besleyendan satandan diyorum hep:Saruboceq:

Allaha sukur rahatım canım bı aılenın yanında kalıyorum yemek neyım yapmıyorum onume gelıyor dırekt ama sımdı turkıyedeyım 25ıne gerı donecektım ama bıraz puruzler cıktı bakalım gec gıdebılırım bıraz daha hayırlısı :ecrin_bebek:

yaa haftanın kocu bıle secerdık yaa tuh gelseydıkaydirigubbakcemile3

hımmm olsun güzel
ben ailenle orda yaşıyorsun sandıydım

leslie ye gelince evet koçumuz olsaydı süper olurdu :teytey:opuyorumnanaktan

sırrım yok ya sızın gıbı az sık yıyorm bol harekett ben de sasırıyorum kendıme nasu bu kadar hızlı verıom dıeebilmiyorumkismile

yediklerini ve de yaptigin sporlari ayrintili yaz canimcim bize;

bu arada boyun kacc?

bagirsak durumlari nasil, duzenli calisr mi?

ayy kizzz nazarimiz degmesin sonra sana, insallah hep boyle tikir tikir verirsin k,ilolari;
darisi basimizaa (amin)
:Saruboceq:

sırrım yok ya sızın gıbı az sık yıyorm bol harekett ben de sasırıyorum kendıme nasu bu kadar hızlı verıom dıeebilmiyorumkismile

bu arada bende bı pko hastasıyım:(

Demek ki pko olunup çatır çatır verilebiliyo kilolar sositososito Cidden moral oldu arkadaşım kaydirigubbakcemile5 Peki zayıflamanın acaba pko ya olumlu bi etkisi oldu mu :uhm: Bi de ne kadar zamanda verdin bunca kiloyu??? :nazar:

Back
X