Sağol cnm bakıcam artık voltaren falan var onla sıcak sıcak azcık masaj yapıyim bari ...
voltaren iyidir canım kas gevşetici falanda içebilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnm bakıcam artık voltaren falan var onla sıcak sıcak azcık masaj yapıyim bari ...
bak şimdi bu cevaba sendendemi korksamohaoldumsmileeyvahedigeldismilehıııı iyi o zaman olumunekankayizsmile
canım ücreti nedir tahminen
bende koşuya başlıyorum yakındahihoyyyt
kızlarr yesa resim istiyo bende profilden gizliliğe girdik kontak gibi bişey çıktı şimdi benim albüme bakarmısınız görüntü nasıl gizlilik gibi bişey yada özel falan diyormu
ammada sordum haasempatiksalakcinni
bak şimdi bu cevaba sendendemi korksamohaoldumsmileeyvahedigeldismile
:roflol: :roflol: Şenizuyyyy nerelerdesin sen dersler çok mu yoğun canımyerimseniben
kızlarr yesa resim istiyo bende profilden gizliliğe girdik kontak gibi bişey çıktı şimdi benim albüme bakarmısınız görüntü nasıl gizlilik gibi bişey yada özel falan diyormu
ammada sordum haasempatiksalakcinni
hmmmmCADIARZUbiraz fazla geldi banaçok pahalı olanlar var ama şu an fiyatı 50 ile 100 arasında değişiyor içinde 60 tane falan oluyor.
Ben de gözükmüyor resmin![]()
tamam canım buydu sağolkaydirigubbakcemile5Yasemincim çıkış yapıp profiline bakmaya çalışınca albüm gözükmüyor. İstediğin buydu sanırım..
ben daha eklemedim canım garantiliyeyim dedim önce
allah zihin açıklığı versin güzelim:Saruboceq:
hmmmmCADIARZUbiraz fazla geldi bana
ben birde kahve ve aspirin duydum aynı etkiyi yapıyormuş diye havalar soğuk diye gitmiyorum koşuya biraz daha ısınsın stada gitçem yürüyüşle başlarım
bi hafta sonra hızlı yürüyüşe dönerim
kaydirigubbakcemile2
yok canım ayrı ayrı spordan önce içiyormuşsunHımm onu duymamıştım nasıl sade kahve yapıp aspirinle mi karıştırıyosun??
canım benim sağol o güzel dileklerin içinÇok hoşsunuz canım ya... Mutlu mesut uzuuun ömürler dilerim :Saruboceq: Ama sen cidden ayrı bi hoşsunakannehir Şeniz
O balığı siz mi tuttunuz akannehir
Herkese iyi geceler arkadaşlar. Gözleri çok yordum bugün. Öptüm.
Arkadaşlar profesyoneller ve uzun süredir spor yapanların paylaşım sitesine göz atıyorum bir süredir. Oradan yararlanmakta fayda var diye düşündüm. Tüm soruların cevapları orada mantıklı ve bilimsel şekilde açıklanmış.
Örnek link:
http://www.bodyforumtr.com/vbforum/sadece-ko-u-kilo-vermek-t15619.html?
Faydalı olması dileği ile...
Arkadaşlar profesyoneller ve uzun süredir spor yapanların paylaşım sitesine göz atıyorum bir süredir. Oradan yararlanmakta fayda var diye düşündüm. Tüm soruların cevapları orada mantıklı ve bilimsel şekilde açıklanmış.
Örnek link:
http://www.bodyforumtr.com/vbforum/sadece-ko-u-kilo-vermek-t15619.html?
Faydalı olması dileği ile...