iradeye bak ,off! öğlen neler yedim sen gördün mü??
görmem mi? afiyet olsun demiştim hatta. kaydirigubbakcemile5
Ben döndüğümde yapalım hep beraber
Helal sana vereliniortak
sağol canım il dışına çıkıyorum diye abartma tamam mı sende olumunekankayizsmile
Ay böyle yazdım diye dedikoducuya çıkmasın adım..(Aslında düşündüğün zaman o da bir terapi..)..Öyle olsa idi bilem buna da zaman gerek.O bile bende yokkk...:hulya:![]()
tabi ki canım bizim de komşu yüzü gördüğümüz yok sempatiksalakcinni
canım cok saolasın yaaaa da ben tek basıma bırıncı olmak ıstıyom -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3 ole yer neyım ıstemem koltuk benım olacak benım olacak koltuk bınıcem ustune bınıcem ustune kaydirigubbakcemile3
gelırım canım ayıp edıon kaydirigubbakcemile
canım cok saolasın bı kendımı toplayım bı kac gun yıne yarıs yapcam aranızdan yagız bı pehlıvanla o zaman gorusecegızz kaydirigubbakcemile ya da bu sefer bu kadar dıslı bı rakıp secmıcem aklinialirimsmile yasemcıgım seccem aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
hosbulduk canım benım olumunekankayizsmile
ayy canım yaa ne guzel yazmıssın ne yaptım acaba bilmiyorumkismile valla yanlıs bı sey yaptıysam kusura bakma arada cıvıtıyorum sana denk gelmıs olmasın sırnaşık şey
hoytttttttt ben geldım sırnaşık şey kulagım cın cın dogru duzgun tatlı da yıyemedım yaa -tatlicadiarzu- valla tum gun dısarıda arkadasımla beraber zaten 4 gunluk maratondan cıkmısım bugun hak getıre hersey mubah bana kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile ohaoldumsmile
elma sekerın yısın senı Şeniz bu arada elma sekerı kac kalorıdır kaydirigubbakcemile3
binicem üstüne binicem üstüne diyince aklıma sezercikteki şişko çocuk geldi. açıkartırmayla eşeğin sahibi olucam binicem üstüne binicem üstüne diyodu. ama yesacım dikkat et o çocuk çok şişkoydu şişkooo :sm_cool: