50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Biraz falza dursam güneşten kızarıyoda ama şu an kaşımaktan kızardı, kabardı ya daha kötüsü :(( Bi taraftan kaşınıyorum da yazarken, o yüzden bu konuya daldım direkt... Morluk çoğu insanda uyku düzenine bağlı olarak oluyo. Senin uyku düzensiz ya, o yüzden... Bende de genelde az da olsa morluk var. Napcan kız onu, saf olanını al ;)

Ferahlatıcı göz altı kremleri var onlardan kullan o zaman, vichy'nin termal sulusu vardı serinletiyor kaşıntıyı alıyor, benim ırsi de aynı zamanda ortaokuldan beri var. tabi uykum düzensiz olunca daha da artıyor.
ya o renklisi cildi güzel gösteriyormuş, pürüzsüz ondan merak ettim.

Ay canım çok sağol gözlerim kapanıyo yahuuu hergün 2 deneme sınavı fazla geliyo bünyeye sanırım :bbo:

Bi de çalışıyosun akannehir Tabi fazla gelir canım, 1 tane ideal. Kpss ne kadar sürüyo bilmiyom da ben ales çözmüştüm bi ara, günde 1 tane çözüyodum sadece. Hadi yat uyu, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Hatta aklıma gelmişken biraz ders çalışıyım, yarın ki sınavları da tekrar ediyim, çok öpüyorum kuzularım sizi opuyorumnanaktan

Ferahlatıcı göz altı kremleri var onlardan kullan o zaman, vichy'nin termal sulusu vardı serinletiyor kaşıntıyı alıyor, benim ırsi de aynı zamanda ortaokuldan beri var. tabi uykum düzensiz olunca daha da artıyor.
ya o renklisi cildi güzel gösteriyormuş, pürüzsüz ondan merak ettim.

Doğru diyon canım, öyle bişi de lazım, kaşıyınca daha kötü olur. Kozmetik malzemelerle aram olmadığında cahilim o konuda, önerilerinin hepsini dikkate alacam. Benim bu yıl aşırı derecede çoğaldı, o yüzden kısmen panik oldum. Ortaokulda beri olması çok kötü yaw, geçmiş olsun. Benim de ırsi sanırım ama annemin bi tek kolda oluyodu.

İşini biliyon demek ki kaydirigubbakcemile3

Ben oyuna kaçıyom, öpüldünüz opuyorumnanaktan

Bi de çalışıyosun akannehir Tabi fazla gelir canım, 1 tane ideal. Kpss ne kadar sürüyo bilmiyom da ben ales çözmüştüm bi ara, günde 1 tane çözüyodum sadece. Hadi yat uyu, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Cnm KPSS 2 saat sürüyo allahtan ALES gibi uzun değil ALES te bi de zaman yetmiyo komple stress gözler kayıyo falan hızlı okuyim derken lülülülülülü

şimdi ben nerdeyse 1 haftadır kocacığımı görmüyorumya
yarın akşam acaba bana aaa zayıflamışsın der mi demez mi?
onu merak ediyorum :)

Cnm KPSS 2 saat sürüyo allahtan ALES gibi uzun değil ALES te bi de zaman yetmiyo komple stress gözler kayıyo falan hızlı okuyim derken lülülülülülü

alesin gözünü seviyim, ben 1 saat erken çıkmıştım ondan:) bir de sınava girince ilk 15 dakika da sıkıştım, erken çıkmamın bir sebebi de o tabi, hızlı hızlı çözüp çıktım.
ben eğitim de çözdüğümden benimki uzun sürüyor, eğitim kolay da genel yet, genel kül çok zor.

ne kadar oldu ki görüşmeyeli :1shok:

alıntı snowflake84

kızlar meraba ben 2 haftadır silim in 6 yapıyorum basenlerim,kalçam küçüldü,bacaklarım inceldi,selülitlerim yok denecek kadar azaldı,göbeğim yok oldu çok fazla yememe rağmen diyet yapmamama rağmen 3 kilo verdim.artık utanmadan bikini giyebilecek durumdayım.hani şu baby donlar var ya onu giymek için çok güzel kalça ve bacakların olması gerekiyor artı onuda utanmadan giyebilyorum.
kesinlikle tavsiye ederim.değişime inanamayacaksınız.cm cm ölçmenizede gerek yok aynanın karşısına geçip kendinize bakmanız değişimi görmenizi sağlayacaktır.

Callan başlığında yazmış, ben size çok zor demiştim ya, belki denemek isteyenler olur diye kopyaladım, ben bir gün yapıp ağrılarla vazgeçmiştim. ama güzel bir tavsiye ondan kopyaladım, dayanabilenler için:)

bende 1 ayı geçti eşimi görmeyeli,1ay sonra belki görcem bende
inanır mısın bende onu çok merak ediyorum,ilk defa ayrı kaldık,böyle beni görünce aaa zayıflamışın dicek mi acaba die

haaa bide şu detoks dediğiniz,hani 1 gün boyunca sadece meyve suyu içme olayı mı? bende eksik kalmıyım diyorum cuma kilo bildirimi öncesi:D

alesin gözünü seviyim, ben 1 saat erken çıkmıştım ondan:) bir de sınava girince ilk 15 dakika da sıkıştım, erken çıkmamın bir sebebi de o tabi, hızlı hızlı çözüp çıktım.
ben eğitim de çözdüğümden benimki uzun sürüyor, eğitim kolay da genel yet, genel kül çok zor.

ne kadar oldu ki görüşmeyeli :1shok:

geçen hafta cuma günü izmire gitmişti canım
pazartesi döndü ama ben nöbete geldim ve o günden beridir eve gidemedim
dün 4 e kadar çalıştım ve bugün nöbetteyim
dün akşam bir arkadaşta kaldım
yarın akşam ancak görüşürüz o işten gelince
1 haftadır çok dikkat ediyorum ve kesinlikle zayıfladım
bakalım o da farkedecekmi
ama en çok da iddiayı kazanıncaki durumunu merak ediyorum

alıntı snowflake84

kızlar meraba ben 2 haftadır silim in 6 yapıyorum basenlerim,kalçam küçüldü,bacaklarım inceldi,selülitlerim yok denecek kadar azaldı,göbeğim yok oldu çok fazla yememe rağmen diyet yapmamama rağmen 3 kilo verdim.artık utanmadan bikini giyebilecek durumdayım.hani şu baby donlar var ya onu giymek için çok güzel kalça ve bacakların olması gerekiyor artı onuda utanmadan giyebilyorum.
kesinlikle tavsiye ederim.değişime inanamayacaksınız.cm cm ölçmenizede gerek yok aynanın karşısına geçip kendinize bakmanız değişimi görmenizi sağlayacaktır.

Callan başlığında yazmış, ben size çok zor demiştim ya, belki denemek isteyenler olur diye kopyaladım, ben bir gün yapıp ağrılarla vazgeçmiştim. ama güzel bir tavsiye ondan kopyaladım, dayanabilenler için:)

callan benim için yeterli şimdilik
1-2 ay sonra deneyebilirim canım
teşekkürler

bende 1 ayı geçti eşimi görmeyeli,1ay sonra belki görcem bende
inanır mısın bende onu çok merak ediyorum,ilk defa ayrı kaldık,böyle beni görünce aaa zayıflamışın dicek mi acaba die

aaa sen niye ayrısın canım
kesinlikle farkeder 1 ay hiç az bir süre değil
Allah'dan biz o kadar uzun süre ayrı kalmadık hiç
bölük pörçük sürekli ayrılıklar bizimkiler (iş yüzünden)

haaa bide şu detoks dediğiniz,hani 1 gün boyunca sadece meyve suyu içme olayı mı? bende eksik kalmıyım diyorum cuma kilo bildirimi öncesi:D

meyve ve sebze yeniyor
hayvansal gıda ve hamur işi ve tatlı yok
bu kadar
bitki çayı filan

günaydın herkese....dün çok koşturmacalı bol herketli bir gün geçirdim bakalım koçum
beğenecekmi.......

önce sporlarımı yazayım 2,5 saat mutfak temizliği - 2,5 saat yürüyüş

yediklerim

sabah çeyrek susamsız simitle 3 zeytin peynir 2 çeri domatres salatalık biber ve bol bol yeşillikle kahvaltı yaptım yanındada 1 bardak form çayı içtim

ara bir elma 2 erik 2 adet üzümlü eti burçak

öğle koca bir kase sulu köfte bir küçkü dilim ekmek bir kaç kaşık yoğurt ve bir tabak karpuz

ara 3 yeni dünya,7-8 badem

akşam bir tabak kuşbaşılı mantarlı patlıcan yemeği,karpuz 1 tane kornişon turşu

bu sabah ise bol kuru meyveli, cevizli pekmezli nesfit yedim......

bende 2sene doğuda çalıştım.....çalışmak başka gezmek başka...çalışınca o şehrin zorluğunu gördüğünüz için size güzel gelmiyor ama gezmek sadece doğal güzelliklerini görmek demek o yüzden hayran kalınacak yerler var......

mardin başlı başlına efsane bence...3-4 defa gittim tarihi görünüşü muhteşem

Son düzenleme:
Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn

bu sabah ise bol kuru meyveli, cevizli pekmezli nesfit yedim......

bende 2sene doğuda çalıştım.....çalışmak başka gezmek başka...çalışınca o şehrin zorluğunu gördüğünüz için size güzel gelmiyor ama gezmek sadece doğal güzelliklerini görmek demek o yüzden hayran kalınacak yerler var......

mardin başlı başlına efsane bence...3-4 defa gittim tarihi görünüşü muhteşem

Ben de mardini çok merak ediyorum şulecim ... gidicem görücem bende en yakın zamanda ...

Bugün tartıya bindiğimde (Yasuş'un dediği gibi) 47.4 ü gördüm :) çok mutlu oldum çooookkkkkkkk

Benim de detoks yapasım var 1 gün ama bugün kahvaltı yaptım bi de ayran detoksu yapmam herhalde ben beğenmedim onu meyve sebze yerin ama ne zaman yapsam bilemedim neyse kilo vermem durursa o zaman yaparım. Kendim soruyom kendim cevaplıyom di mi yaaa :D

Neyse koçummmmmmm dünkü yediklerimi yazıyim ben

06:30
Az tarçınlı 1 elma
2 ceviz
1 bardak su

06:30 – 07:10
Yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
2 dilim esmer ekmek
4 dilim beyaz peynir
bal

12:30
6-7 kaşık kıymalı kabak susuz
1 kase yarım yağlı yoğurt
1 tabak beyaz, mor lahana, kırmızı biber ve az maydonozlu salata sirkeli
1 dl. keten tohumlu
1 dl. Mısır ekmeği

14:00
Biberiye + yeşil çay
1 küçük Acıbadem kurabiyesinin yarısı

16:00
Biberiye + yeşil çay
3 fındık

17:30
2-3 kaşık kıymalı kabak susuz
2 kapeçe yarım yağlı yoğurt
Sirkeli tuzsuz beyaz lahana, marul, kırmızı biber, maydonoz salatası
1 dl. Esmer ekmek

19:00 – 19:20
yürüdüm

20:00
Cafe latte şekersiz light sütlü
1 badem
1 fındık
2 leblebi
yarım ceviz

23:00
yaprak tarçın
kiraz sapı
karanfil
karabiber
biberiye
mate
funda
yeşil çay
kekik
demledim 1 bardak içtim

Son düzenleme:
gunaydin kizlar.

kocum ilk defa dogru durust rapor vereyim sana. dun tam olarak iyilesemeistim, onu da dikkate alirsin.

sabah
1 dilim kepek ekmegi, yarim k.k. beyaz pynir, 1 tatli kasigi bal

ogle
2 kasik pilav
1 kase cacik
1 kasik tavuk yemegi (kremali)

ara
1 dilim kepek ekmegi, yarim k.k. beyaz peynir

aksam
1 kase yayla corbasi
3 kasik semizotu
1 kase yogurt

ara
1 muz

kacamak: 2 minicik kalp cikolata (esim almisti yedim valla);
1 minik parca cezerye (adanadan )

spor:
10 dk. bel egzersizlerim (bunlar ayni zamanda da kalca egzersizleri, kopru hareketi falan var )
2 saat valiz hazirlama (herbir kiyafetimi deneyerek koydum valize , bayag bi spor oldu bana yani :-)

bu arada

bugun benim dogum gunummm

PEPPERCİMMMMMMM doğum günün kutlu olsun canımmmm nice nice mutlu sağlıklı sportif günlere sempatiksalakcinni

Çok seviyosss seniiii :lepi:

Back
X