Yeni koçumuza başarılar diledikten sonra Başarılarrr, Hafta sonu yazamadım hiç diyet öykümü yazayım,
Cuma akşamı düz küçük bi tabak beyaz peynirli makarna, 3 yemek kaşığı sebze yemeği ekmek yok, akşamında erik ve kiraz yedim yatmadan activya
Cumartesi kahvaltı 11:00 haşlanmış 1 yumurta beyaz peynir domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği sonrasın hiç oturmadan temizliğe giriştim öğle arası çorba 2 ızgara köfte makarna temizliğe devamm 17:00 1 saat yürüyüş akşam arkadaşlarla toplandık ayıp olmasın diye 1 dilim tramisu yedim

eve yürüyerek döndüm çok hareketli bi gündü zaten dışarda toplanmıştık.
Pazar felaket hareketli bi gündü sabah 7 den akşam 8'e kadar sadece yemek için oturdum hep yürüdüm gezdim alışveriş yaptım bahçe işleri yaptım. kahvaltı 1 dilim kepek ekmeği domates peynir haşlanmış yumurta öğle ızgara köfte közlenmiş biber domates 2 dilim kepek ekmeği aralarda erik ve çay tükettim. akşamına yorgunluktan bişi yiyecek halim kalmadığından sadece karpuz yedim, tüm hafta sonum spor gibi geçti zaten her yerim kollarım bacaklarım omuzlarım çürük gibi ağrıyoo, artık havalarda izin verirse deniz sezonunu açarız