gulme gulme.... bir gun de esimin kardesi mum yakmisti elektrikler kesilince. hemen ayni cumleyi kurmustu "ne mukemmel oglum var mumu yakabildi." yok artik demistim....
canimcim ben miikemmel bir koctum ama birsuru insan kilooo aldi hahahha
canimcim esim iyi bir sirkette ust duzeyde calisiyor ekonomist. Ama bende cok iyi bir univde cok zor bir bolum bitirdim,avrupa birligi bursuyla masterimi doktorami yurtdisinda yaptim, 4 dil biliyorum ve gayet kalifiye bir bayanim.. Ki ilkokul mezunu olsam bile boyle dememesi lazim canim. Mesele egitim falan degil...Anneme dayanamdim sordum anne ben cok mu kotu bir evladim bu kadincagiz oglunu ovup duruyor mikemmel bir oglum var diye sen niye benim hakkimda birsey demiyon diye. Kizim ne gerek var hersey meydanda diyor.Benim annem maksimum benim kizlarim beni hic uzmedi der. Yani ogullarinin oss oys de yaptigi(15-20 sene onceki) matematik fizik kimya biyoloji turkce netlerini ayri ayri hatirlatip benimkilerle kiyasliyor durum bu kadar feci yani. Benim ogullarim cok zeki hic calismadan. ditditdit universitesinin ditditdit bolumlerini kazandilar diyor. E bende ayni univ in ditditdit bolumu bitirdim diyom. aama sen calsikansin onlar zeki diyor yaa... Ablamcim sevmiyorum ben mutevazi olmayan insani.
Boburlenmeyi ve ukalaligi hic sevmem ben kahvekokusu. Ben elimden geleni yapar takdiri karsiya birakirim. Ama dun tepem atti sonunda. Surekli ogullarim cok kaliteli, mikemmel, fevkalade, cok zeki,deyip, sen de cok sanslisin oglumla evlendigin icin deyince koptum ben. Ay biri beni durdursun kontrollu olmam lazim, kibar olmam lazim., asil olmam lazim....
anchusacım,
asil olmak , vakur olmak her zaman aşırı övgüden evladır..
fakat ara sıra bu tarz durumlarda azıcık minicik hatırlatmak gerekli nerede ne konumda olduğumuzu..
keşke hepimiz ; insanların onurlarının eşit olduğu mantığını uygulayabilsek karşımızdakine ,
keşke ;
her kişinin saygı görmeye değer olduğunu ,
her evladın ; birilerinin en iyi evladı,
her babanın ; birilerinin en iyi babası,
her annenin ;birilerinin en iyi annesi,
her eşin ; birilerin en iyi eşi olduğunu ara sıra anımsayabilsek..
Anadolu'da bir söz vardır ,
''olgun başak eğik durur , eğer dik ise içi boştur''
kıssadan hisse..
mrb kızlar,,nasılsınzız?ben bugün kahvaltı yapamdımmm ,sabah k iraz yeidmmm,öyle oluncaa bari detoks ypayımm dedimm veee bugünn detoks yapmaya çalışıyorummmm,ama acayipp halisiszmmmmm.sensevich nerelerdeydinn,hoşgeldin...
nesmekayacım,
hadi detoksun başarılı olsun..
sonucu bildir muhakkak olur mu:uhm:
bir de umarım tartılmışsındır bu sabah..
sevgili koçumuzbugünkü menüm
sabah
1 yeşil çay
1dlm kızarmış ekmek
az yağlı peynir
2-3 dlm kızarmış pastırma:1rolleyes:
öğle
1 ayran
2 parça (küçük) kuşbaşılı pide(annemlerdeydim ben gittiğimde ısmarlamışlardı :asigim:)
ara
2 erik
4 çilek
ulkertom akşamı biraz hafif geçiştirirsen iyi olacak gibigözlerimebaksana
ben de emnümü yazamm
sabah:10 kadar kiraz
öğle:1 kase sebze çorbası+1 dilim karpuz
ara:3 dilim arpuz
ara:1/2 şeftali
5 fincan yeşil çay içtim
akşama yine çorba yiycemm
kendii çapımda detoks denemsii olmuşşştur umarımm