50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar bnde zayıflamak istiyorummm:))163 boyndaym 64.5kiloydm 40 gnde 58e düştm..ama artk cok yavas gidio kilolar o nedenle bnde buraya geldmm:))yardm ederseniz sevinirimm özellikle bacak eritme için
herkese sevgileeer:))

hoş geldin seastarkaydirigubbakcemile5 bacak eritmek için spor yapmak lasım canım. ben de bugün başlayacağım spora yerimseniben
ben de ilk üç kilodan sonra takıldım 10 gün hiç kilo veremedim ama şimdi tekrar başladım vermeye:lepi:yeşil çay iç bol bol sevgiler canımzemuszemus

hoşbldm cnmm:))evt yeşl çay form çayı içiyorum ve pilatese başlıyorummmmm:))ayrıca 56.3kiloya inmiş bulunmaktayımm=)sizlern nasıl gidio acaba nuyguladgnz özel seyler varmı?

saol cnm zeytin uyarısını yesadanda aldım söz 3ü geçmiycekkaydirigubbakcemile3 yok canım ben değilim nerde anlamıomki ole şeylerdenkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

he he yesa cadısına da ben dediydim
sonuçta ondan yağ yapılıyor değilmi ama
azı karar
çoğu zarar hesabı

ya kimdi o yaaaa

hoşbldm cnmm:))evt yeşl çay form çayı içiyorum ve pilatese başlıyorummmmm:))ayrıca 56.3kiloya inmiş bulunmaktayımm=)sizlern nasıl gidio acaba nuyguladgnz özel seyler varmı?

ooo ne güzel metabolizman hızlı demekki bu kadar hızlı kilo verebildiğine göre
düzenli beslenmeye ve spora dikkat ediyoruz canım
arkadaşlar listelerini yayınlıyorlar genelde
kuş kadar yiyip sık sık yiyoruz (yiyorlar) kaydirigubbakcemile3
slim diye bişey yapıyolar son zamanlarda ben indirmedim henüz ama ondanda geri kalmam
lesli
callanetics
nivea body
plates
bunları yapsan bi de az sık çok kalorili olmayan şeylerden yesen veriyosun işte

iyi akşamlar kızlar

şu pump ıt up bugünde sonunu getiremedim:sm_confused:
yok yaa nasıl yazılıyorsa kig boksa Çok üzgünüm çoook gelince ben nakavtakannehir oluyom nasıl öğrencem ben o hareketleri-tatlicadiarzu-

canımm okudum cevabını.
ay bende akşam yaptım dinlene dinlene o ne öyle.evlere şenlik . hareketlerimi görsen gülmekten ölürsün. kadın başka bişi yapıyo ben başka.baktım takip edemiyorum.kendi kendime yaptım hareketleri. ama çok terletiyor.yarın biraz daha uzatacam

aaaaaaaaaaaaaaaaa nutcaseeeeeeeeeee hosgeldin canim bana ozel mesaj geldi dun ben nutcasenin annesiyim herseyi biliyorum o istedigi kadar yediklerini ozel mesajla atsin dedi heheh

trufcummmmmmmmmmmm yaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa gitmeeeeeeeeeeeeeeee hehe

akşam pump it up ı yaptım ben yesaaa..
anam anam o ne öyle .ama çok terletiyor.

birde kızlar kocanızın yanında açmayın derim ben yine

aaaaaaaaaaaaaaaaa nutcaseeeeeeeeeee hosgeldin canim bana ozel mesaj geldi dun ben nutcasenin annesiyim herseyi biliyorum o istedigi kadar yediklerini ozel mesajla atsin dedi heheh

trufcummmmmmmmmmmm yaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa gitmeeeeeeeeeeeeeeee hehe

yok yafrum yok bi yere gittiğim
bu arada nöbetteyim feci bi yağmır yağdı burda böyle bi görsen

nilüfert neyi niye açmıyoz yaaa
cıbıldak kadınlarmı var erkeklermi
kadın varsa sorun yok ta
erkek varsa p.. mu izliyo bu kadın der adamlar :roflol:

selam herkese...... nabersiniz........

akşam pump it up ı yaptım ben yesaaa..
anam anam o ne öyle .ama çok terletiyor.

birde kızlar kocanızın yanında açmayın derim ben yine

ben gösterdim baksana ne güzeller taş gibiler diye, eşim senin fiziğin daha güzel ne bunlar böyle slikonlu falan dedi, politik şey işte kaydirigubbakcemile3

kadın varsa sorun yok ta

yok kız.... kızlar taş gibi belki onun için demiştir nilüfert..yada hareketleri onların hııznda yapması çok zor bunu kast etmiş olabilir....

çok yoruldum yaaaa

leslie ile 4 mil yaptım arkasında slim in karın videosunu sonrada callan yaptım.....

hoyt masallah yaaa bizim foruma bak sen callan yapan mi istersin pump it up yapan mi

tabii bi de suleulkucum var hepsini birden yapanlar hey gidi genclik diyorum baska da bi sey demiyorum:) bir zamanlar ben de yapardim :))

trufffffffffffcum gitmeeeeeeeeeeeeee:))

nilufertcim valla bravooooooooooo bi de ben sana bi ozel mesaj atip bi sir vermistim okudun mu o mesajimi:)

kadın varsa sorun yok ta

pek bi seksi dansediyolar şekerim

akşam yarım ince pizza yedim, 4 tane biskrem yedim çayla da, sonra slim in 6 ile 25 mekik çektim cezam olan, biskremler için de fazladan 100 bel kırma yaptım.
şimdide erik yedim.

çok yoruldum ben de sulem bayadır spor yapmıyordum bugün baya yaptım. yarın da sınavım var, birazdan ona çalışıcam.

hoyt masallah yaaa bizim foruma bak sen callan yapan mi istersin pump it up yapan mi

tabii bi de suleulkucum var hepsini birden yapanlar hey gidi genclik diyorum baska da bi sey demiyorum:) bir zamanlar ben de yapardim :))

trufffffffffffcum gitmeeeeeeeeeeeeee:))

nilufertcim valla bravooooooooooo bi de ben sana bi ozel mesaj atip bi sir vermistim okudun mu o mesajimi:)

okudum şekerim sen sır dedin ya ondan sesimi çıkarmadım:))

selam herkese...... nabersiniz........

iyiyiz canım
hadi ya senin şunları şunları yaptım demelerini özledik
ne zamanki onları kestin kilo almaya başladın
başla artık tekrar

yok kız.... kızlar taş gibi belki onun için demiştir nilüfert..yada hareketleri onların hııznda yapması çok zor bunu kast etmiş olabilir....

ben bütün dans çeşitlerini beceririm ya merak ettim

pek bi seksi dansediyolar şekerim

vallahamı???

akşam yarım ince pizza yedim, 4 tane biskrem yedim çayla da, sonra slim in 6 ile 25 mekik çektim cezam olan, biskremler için de fazladan 100 bel kırma yaptım.
şimdide erik yedim.

çok yoruldum ben de sulem bayadır spor yapmıyordum bugün baya yaptım. yarın da sınavım var, birazdan ona çalışıcam.

afiyet olsun canı
biskremide yaktıysan bişey olmaz
sen güzelce çalış derslerine

ben bişeyler yiyim geliyim tekrar

yesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa burdayıııııııııııııııııııııııım.

hımm bide trufcum o pump it up ı yapınca hızlı yapıyorlar yetişemiyorsun. komik komik hareketler yapıyorsun. kocam benle dalga geçti yani anlıcan. eller kollar birbirine karışıyo bi tuhaf oluyosun yani

niye kulaktan kulağa konuşuyorsunuz toplum içinde aaaa çok ayıp :umursamaz:
merak ettiğimden değil yani, ayıp olduğundan sizi kınıyorum yesa ve nilüfert :dilcikar:

Back
X