50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Son cümleye çok güldümkaydirigubbakcemile3. Ama güzel bir uyarı :) . Hişt, sen de arkadaki adama pek bakma ona göre:olmaz:. Hoş içlerinde en kapalısı o :D .

Hiç hoşlanmadığım şeylerden biri aç insan görmektir:umursamaz:... Ya da okumaktır:umursamaz:... bilemeyeceğim. Acıktıysan git ye yahu, aç kalmak da hiç iyi değil. Bazen bana şöyle oluyor, yemeğimi yesem doysam bile, canım birşeyler çekiyor, ne olduğunu bulamıyorum ama bi şi yemek istiyorum. O zaman küçük bir tatlı işimi görüyor size de öneririmboshayallersmile.

Pardon ya:kedi:. Ama bence ceviz-fındık yenilebilir çok fazla olmadığı sürece, çok faydalılar çünkü. Kilo vermeye çalışırken hazır tatlılarımdan vazgeçerim, abur cuburumdan vazgeçerim, ama cevizimden fındığımdan vazgeçmem, ha bir de dondurmamdan :icecream:. Tabi yanınızda bulundurmayabilirsiniz fındık falan o yüzden ben çenemi kapasam en iyisi :) .
Siz nerede çalışıyorsunuz? Kantin falan bir şeyler var mı orada?

Ya arkadaşlar çok merak ettim de. Hepiniz spor yapıyorsunuz, ok, güzel, yapın. Fakat merak ettim bu mekik salgını nedir? Hep okuyorum, "ben yatmadan yapıcam yok ben kalkınca yapıcam, yok ben iki bayram arası yapıcam(???)", gibi gibi yani. Her an her saniye mekik çeken kişiler olarak hayal ediyorum sizi yani kafamda öyle bir görüntü var. Çok mu müthiş bir şey bu mekik, çeken bir daha mı çekmek istiyor(ay uyuşturucu gibi oldu :D ), nedir ne değildir bana da bir açıklar mısınız?

ilahi nutcasee çok güldüm yaa sabah sabah 2 bayram arası çekicemm!!!!!!:roflol:
sende az değilsin haaaa:roflol: ben mekik çekmeyenlerdenim zaten belli buranın demir başı oldumşakkıdı
arkadaki adam gerçekten zavallı yaa o hatunların arasındaaaa tü tü ütüü:1no2: yazık yazıkk :1shok:

günaydın millet.
ve pump it up yaptım. walla ağrıyor şimdi her yerim.

bende ağrı az severim ben hızlı hareketleri gerçi benim buna alışmam 10 günü bulurdaa neyseaklinialirimsmile
ne güzel hem kollar çalışıyo hem bacaklar ayrı ayrı uğraşma derdin yoksempatiksalakcinni
Kizlar 3 gun once 52.8 dim (52.3 olmam gerekiyordu normalde)
dun 52.1 dim
Bugun 51.1 im

Noluyor bana???? 1 kutu dondurma ve birsuru ivir zivir da yedim 3 gun icinde. Vucudum su atiyor desem dun 7-8 litre su ictimmmm
:1shok: bilmiyorumkismile :nazar:
bu arada herkeslere günaydinnnnnnkaydirigubbakcemile2
günaaydıınnnnnnnkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin..herkese günaydın
bir iki gündür şiş uyanıyorum..bu sabah tartılayım dedim 60 çıktım bu ne ya ufffffffffffff veremiyorum kilolarrı:çok üzgünüm:

Canım spora yeni başlıyosan yapar ... vermemen mümkün değil sakın hiç bişiy yememezlik yapma ok? (ben öyle inatlaşmıştım verememişti o zaman durmuştu kilo vermem) yerimseniben

ya işte benim sorunum bu. her gün tartılıyorum. her gece yatarken sabah olsun da tartılayım bakalım kilo verebilmiş miyim diye yatıyorumakannehir

aynıyız.bende sabahları bi heyecan heyecan.
aferin kız nilu senin gibi bi tembel bile spor yapmaya başladıkaydirigubbakcemile3

ayy canım walla haklısın.bende şaştım kendime

QUOTE]

pump it up yaptım. walla ağrıyor şimdi her yerim.

benim de hala slim in 6 ten ağrıyo her yapışımde ertesi gün ağrıyo esnetme yetmiyo sanırım callan esnetmelerini yapıyorum halbuki yaaa sırıkta sallanıcam artık esnemeyi geçip kopartıcam sempatiksalakcinni

tartın bozulmuş sempatiksalakcinni

He heee kıskanıyo di mi aklinialirimsmile şaka şaka

keşke öyle olsa canım yaa.. metabolizmam çok yavaş benim. herkese yürüyerek gidiyorum sürekli hareket halindeyim falan ama.. zor veriyorum yani.. ayda 3kilo versem göbek atıcam o derece... bilmiyorumkismile

Vücut yürümeye alışmış yürüyüşle vermez değiştir canım....

20 km yürüyodum ben bi ara abartmıştım yediklerime de dikkat ediyodum ibre oynamadı...

Kizlar 3 gun once 52.8 dim (52.3 olmam gerekiyordu normalde)
dun 52.1 dim
Bugun 51.1 im

Noluyor bana???? 1 kutu dondurma ve birsuru ivir zivir da yedim 3 gun icinde. Vucudum su atiyor desem dun 7-8 litre su ictimmmm

7-8 litre su çok canım ya sen böbreklerine hiç acımıyomusun
gün boyu wc ye gidip gelmekten zayıflamışsındır
sen şekerini ölçtürdünmü hiç??

bu arada herkeslere günaydinnnnnnkaydirigubbakcemile2

günaydın canım
evet herkeslere günaydın canım

günaydın millet.
dünkü menüm
sabah:
çökelek peyniri yeşil çay
öğlen:
:(( bir iki tane sucuk az ama
ara meyve
akşam:
mantar yemeği 5 kaşık
bulgur pilavı 5 kaşık

ama akşam yemeğine pişman oldum.daha az yiyebilirdim.

ve pump it up yaptım. walla ağrıyor şimdi her yerim.
yok bence güzel..yani drlar diyorki 1500Kcal un altına inince metabolizma yavaşlarmış.. sucuk ekmeksiz mi bu arada

Vücut yürümeye alışmış yürüyüşle vermez değiştir canım....

20 km yürüyodum ben bi ara abartmıştım yediklerime de dikkat ediyodum ibre oynamadı...

yok tatlım sadece yürümüyorum. 3saat spor yapıyorum hergün spor salonunda.. 1bucuk saat kardiyo-1bucuk saat de aletli-toplu egzersizler-fitness falan
onun dısında evim biraz gideceğim yerlere uzak..heryere de yürüyorum aynı zamanda..
gittiğim spor salonu cok güzel yüzme havuzu falan var.. gerci daha hiç yüzmedim ama.. şu finaller bitsin memlekete gidip geliyim. yüzmeye de başlıycam.

nee sensee 20 km mi yürüyordunnnn

evet canım sabah 5 km akşam 5 km evde 5 mil...

yok tatlım sadece yürümüyorum. 3saat spor yapıyorum hergün spor salonunda.. 1bucuk saat kardiyo-1bucuk saat de aletli-toplu egzersizler-fitness falan
onun dısında evim biraz gideceğim yerlere uzak..heryere de yürüyorum aynı zamanda..
gittiğim spor salonu cok güzel yüzme havuzu falan var.. gerci daha hiç yüzmedim ama.. şu finaller bitsin memlekete gidip geliyim. yüzmeye de başlıycam.

Canım sen daha iyi bilirsin de programını kardıyo ve diğer olarak günlere böl derim bi de c vitamini takviyesi alıyorsun di mi 2 saati aşan sporlarda vüğcut kortizon salgılamaya başlar ve gitgide şişmeye başlarsın ...kaydirigubbakcemile2

yaaaaaaa hergün bu kadar spor....aman allahım ..maşallahhhhhhhhhhhhhh kızımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:nazar:

selam herkese....... kız anchusa sen kilo veriyorsun senini kilolar bana geliyor herhalde bu sabah tartıldım 55 çıktım.....anlamadım gitti.........

trufcuk haklısın galiba şekerim spor bıraktığı için kilo veremiyorum....bakalım bu hafta ne olacak.....2gündür düzenli yapıyorum.....

dünkü menümü yazayım bende hemen

sabah büyük bir kase kuru meyveli nesfit.......( normalde onu eşimle birlikte yerdik bugün ayarım kaçmış tek yedim biraz fazla geldi.....dün akşam tost yediğim için bu sabahta ekmek yemek istemedim.....)

ara bir küçük yeşil elma

]öğle büyük bir tabak nohut yeşil mercimek kuskustan oluşan bol yeşillikli bir salata ve yanında ayran.....

ara bir elma br 100 kalorilik gofret ( sonra yürüyerek eve gittim yakmışımdır her halde)

ara 8-10 badem

akşam fırında kabak k.bahar üstündede mantar tavuklu harç...1 tabak dolusu yedim...yanında yoğurt ve karpuz.....

sonra leslie ile 4 mil,ardından slim pack ve callan......

yatmadanda kalan karpuz vardı onu bitirdim..........

Son düzenleme:
evet canım sabah 5 km akşam 5 km evde 5 mil...

Canım sen daha iyi bilirsin de programını kardıyo ve diğer olarak günlere böl derim bi de c vitamini takviyesi alıyorsun di mi 2 saati aşan sporlarda vüğcut kortizon salgılamaya başlar ve gitgide şişmeye başlarsın ...kaydirigubbakcemile2

ah canım..vitamin falan almıyorum..hiç öyle bisey demedi antrenör. programımı da antrenör yazıyo.. ve inan bana cok korkuyorum.. cunku daha önce baska bi sehirde baska bi antrenörün yazdıgı bi program yüzünden basenlerim genişlemişti,yanlarım çıktı filan.. tuhaf bi sekilde şişmeye baslamıstım.. vucudun sekli bozulunca bi daha kolay kolay da düzelmiyo malesef.. spor salonuna gittiğim anda vucudum direnmeye mi geciyo noluyo anlamıyorum ayda 1 kilo bileveremez hale geliyorum. evde eliptiğim var..oysa evimde eliptikle ve karın-bacak-kol videolarıyla daha hızlı veriyodum.. kafam cok karısık yaa.. napsam bilmiyorum.. :(
bırakınca her yerim sarkıcak falan diye korkuyorum.. malum spor salonunda aletli filan spor yapıyoruz.. her zaman öyle spor yapma sansımız da olmuyor. 4bucuk sene boyunca fitness yapmıstım ben.. bırakınca hiç olmayan yerlerim genişlemeye falan basladı.. direkt sarktı.. ama baska türlü nası gidicek bu lanet kilolar =( bırakıyım mı spor salonunu sizce? 5sene önce bu aklım olsa spor salonuna falan baslamazdım hiç. cok pişmanım çook

yaaaaaaa hergün bu kadar spor....aman allahım ..maşallahhhhhhhhhhhhhh kızımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:nazar:

bi gün küt diye gitmezsem iyidir :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Back
X