vereliniortak kesinlikle sana katılıyorum essitalopram ( ay senin nickini hep eski toprağam diye okuyorum biliyo musun?kaydirigubbakcemile3 anlamı ne ki nickinin? )
sonuçta burda hepimiz 50li kilolardayız (sense çık aradan ), kilolu değiliz yani. bölgesel olarak rahatsız olduğumuz yerler var sadece vücudumuzda.zaten o yüzden beraberce spor yapmaya ağırlık veriyoruz. diyetimizde katı kurallar koymuyoruz,çünkü önemli olan sağlıklı beslenmek az yiyip zayıflamak değil.bu yüzden kaçamakların cezası da spor oluyor zaten.
eski toprağammı :roflol: çok güzelmişşşş nickimin anlamı şu ben düşük doz bi antidepresan kullanıyorum. essitalopram da ilacımın etken maddesi, bir seratonin geri alım inhibitörü. Allahtan kilo aldırma özelliği yok, hayat kalitemi çok yükseltti, çok memnunum.
Ben diyetimde şeker, kızartma kola vs gibi şeyler yememeye özen gösteriyorum. Yani benim diyetimde katı kurallar var. Ama bu sayede farketmeden selüliterimden kurtuldum. Hem de hiç selülit kremi vs kullanmadan. Çok şükür dediğin gibi çok bir kilomuz yok. Büyük savaşlar vermek zorunda kalmadan şekle girebiliyoruz. Ama kesinlikle azim sabır ve disiplin şart. a.s