50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

patlamışş mısırdann bahsedilmişş yaa benim dee canımm çektiiii,yağsız ve azcık tuzluu yapsammmmm olurmu kiii,koça danışayımm biii

ye canim kavun ye bu nasil bir ev yaaaaaa ne karpuz var ne kavun hay Allahim :(
ya cidden evde erik ve elma disinda meyve kalmamis.... bir de kavun.. ne banel bir buzdolabi di mi???
patlamışş mısırdann bahsedilmişş yaa benim dee canımm çektiiii,yağsız ve azcık tuzluu yapsammmmm olurmu kiii,koça danışayımm biii

olur olur lachesis izin verdi. kahvekokusu calisiyor simdi soramazsin ki ona...

ben karpuz yiycemm dedimm deee dahah yemedimmmm,canım şimdii de mısırr çektiii,acabaaa karpuz yerine mısırmıı patlatsammmmmmmmmmm????????

kızlar slim in 6 yı indirdim, o ne öle ya güya kaç gündür egzersiz yapıorum yordu beni start it up.umaraım alışırım,şu altı haftalık programa başladım,hadi hayırlısı

aaa yaseminn ilk defa gördümm sarıı karpuzz nerdee yetişiyooo?
ben en son çocukken yemiştim allah şifalar versin dayım almıştı bidaha görmedim

meselaa sarı kirazda var geçen sene yemiştimboshayallersmile

bu arada yorumun için sağol orada 59 kiloyum ama şu anda inanılmaz fark var

ayyyyyyyyyyyyy canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cooooooooooooook tesekkurler de artik canim cekmiyor boyle karpuz mu olur yaa curumus buuuuuuu valla istah neyim kalmadi cok saolasin hehehe:")
sen demedinmi seninki değişik olur diee al sana karpuz niye beğenmiyon yaaa şakkıdı
çık çık çık:umursamaz:

kızlar slim in 6 yı indirdim, o ne öle ya güya kaç gündür egzersiz yapıorum yordu beni start it up.umaraım alışırım,şu altı haftalık programa başladım,hadi hayırlısı

ayy maşllahhh yaa,ne güzelll spor yapıyonnnn bugümnnn o kadarr hantalımmkii,batık tanker gibi yerimden kalkmıyommmmmmm

cok iyi bir program o...memnun kalirsin sonuctan.. surunsen de birakma yarida...yapabildigin kadar yapmaya calis

sarı kirazıı biliirmm bizim burda olurr da karpuuzunn sarısını yeni gördümmmmm...aaaa yorumm bile yapabildimmm valal süper ilerlettimm kendimiiii bu formda.........

ya curuk karpuzu bize sari karpuz diye kakaliyor yaaaaaaaaaaa inanmayin FORUM:))

sari kiraz bizim bagda var ben cok yedim hehe:) artistligimi de yapayim hemen gonderem kuzum sana yaa ayip edion curuklerinden secer secer koyarim hehe:)

ya cidden evde erik ve elma disinda meyve kalmamis.... bir de kavun.. ne banel bir buzdolabi di mi???..

canim daha nossun yaaa ne guzel ne erik var ne kavun elma var aaaa bi de nektar vardi sanirim dur bakayim onu yiyeyim bariiii kaydirigubbakcemile2

yesa,bişey sorcam yaa,orda meyve ler tane tane satılrmışş,çok pahlıymışta diye kulatann dolma biligler var bende doğrulu payı nedir canım?

ayyyy patlamış mısır bayılırıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm,bu kış her aşkı memnuda,hanımın çiftliğinde tvimin karşısında yatarak pekte güsel yerdim hey gidi günler heyyyy,hemde koca bi çukur plastik devasa kaplar olur ya onda bol yağlı tuzlu çıtır çıtır,ii gene 100 kilo olmadım ben

sarı kirazıı biliirmm bizim burda olurr da karpuuzunn sarısını yeni gördümmmmm...aaaa yorumm bile yapabildimmm valal süper ilerlettimm kendimiiii bu formda.........

bu kızlar adamı muma çeviriyoooo kafamçokkarıştı dimiiisırnaşık şey
ya curuk karpuzu bize sari karpuz diye kakaliyor yaaaaaaaaaaa inanmayin FORUM:))

sari kiraz bizim bagda var ben cok yedim hehe:) artistligimi de yapayim hemen gonderem kuzum sana yaa ayip edion curuklerinden secer secer koyarim hehe:)
yok yaa sen daha ortalarda yoktun ben onu yidiğimdeee
bikeremmmmnaniknanik kıskanma seninde olurrr sen arandın kızıımmmkötükedihüso
ayyyy patlamış mısır bayılırıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm,bu kış her aşkı memnuda,hanımın çiftliğinde tvimin karşısında yatarak pekte güsel yerdim hey gidi günler heyyyy,hemde koca bi çukur plastik devasa kaplar olur ya onda bol yağlı tuzlu çıtır çıtır,ii gene 100 kilo olmadım ben
inan koca kış yediğim patlamış mısır toplam 1 kase etmez:1shok: nasıl canım istiyoo offfff offffffffffffffffffff

canim valla soyle soyleyim pazara gidiyoruz biz boyle kaplara koymuslar sec al 1 pound yani 2.4 tl falan her bi kapta degisik meyveler var miktar olarakta orta karar oyle cok az degil normal ama kilo olarak valla bilmiyorum ama fiyat olarak normal gibi sonucta ne kadar ki meyvenin kilosu turkiyede

yaw topige bak yaaaaaaa son 14 sayfadir bi patlamis misir takilmis gidiyor hadi yapin getirin de yiyelim bari ben biraz aci severim denediniz mi hic kirmizi pul biber katip offffffff enfes oluyor:))

Back
X