canlar benim keyfim pek yok
bugunde hastane islerimiz vardi.lan tahlili yaptirdimm.doktora kontrole gittimm adam her zamanki gibi iste kkeyifsizimm bugun bide migrenim tuttuuu kulce gibiyim anlicaginiz
Hoşgeldin canım, sende migren mi var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugunde hastane islerimiz vardi.lan tahlili yaptirdimm.doktora kontrole gittimm adam her zamanki gibi iste kkeyifsizimm bugun bide migrenim tuttuuu kulce gibiyim anlicaginiz
Hoşgeldin canım, sende migren mi var((((((((((((((((((((((((((( Çok zor
( Çok büyük geçmiş olsun. Hastaneye niye gittin?
![]()
Saol canım.. Çok seksi olmasın, enişte beye söylerim haaa aklinialirimsmile
Aynen öyle watercım, uzun zamandır bıraktıydım zaten, başvuru olayını aylar öncesinden bıraktıydım, cv yi onlar buluyordu, en son cv yi komple pasif yapmıştım. Bıkmıştım çünkü. Bu sefer gücümü topladım, dün başvuru yaptım, hemen arandım, bugün görüşmeye gittim, yarın için bi daha çağırdılar... Bu hız da bi ilk benim için ve çok güzel, büyük şirket ve ben tabiki çok karamsarım, bakalım nolcak :sm_confused:
Şu an zaten fazla çıkıyom canım, toparlamak için en az bi haftaya ihtiyacım var, ama siz varken sırtım yere gelmez diyorum olumunekankayizsmile
Kesinlikle şişliktendir canım, tebrik ederim seni.. Hamlamışsındır, esneme hareketleri yap geçene dek sadece. Kası zorlamak da sakıncalı. Buarada geçen okudum, sende mi nesmede mi biliyom... teftiş olayları varmış, kolay gelsin tüm öğretmenlere opuyorumnanaktan
Çok tatlıymış, bebişlik fotoları ayrı bir güzel, azmanlık fotoları ayrı bir güzel :) .
Kucak fotolarında da çok mutlu huzurlu görünüyor. Yoksa kaçıracaktım yani:jeyyar:. Ay çok iyi bakmışsınız ona. O da size iyi bakmıştır tabiyerimseniben.
![]()
KUZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU naber, bayadır denk gelemiyoz, keyifler nasıl?
evet sabahtan berı bırsey yapacaktım dıyrdm sen hatrlattın esneme hareketı.kaydirigubbakcemile2 karamsar olma canım kendıne guven ınsaallah cok guzel gecer gorusmen. teftiş nesmenın benım degıl benımkıler coktan geldı gıttı allaha sukur. neyse canlarım ben esnememı yapıp yatayım hepınıze ıyı geceler opuldunuz dulcim yarın basarılar:lepipuyorumnanaktan
hosbuldum citiriskomm benimmm
sorma canim var boyle tutuyo arada ilac iciorum gecio ama kulce gibi kaliorum sonrasinda bebegimmm hastaneye tahliller icin gittim sker kolestrol kan falan bide psikyatriste kontrole gittimm tatlimm ilac verdi ama almadimm icmemeye kararliyimm hayatimm sen nasilsinnn?
selam kızlar nasılsınız, dulci napıyorsun yahu gecelerin insanı?
Prensesim de bir ayrı gece insanıdır:) Nerelerdesin yahu kuzum merak ettim seni, aynı sıkıntılar hala devam ediyor mu tatlım? ısındı mı orada havalar?
tekrardan hoşgeldin canımmmselam kızlar nasılsınız, dulci napıyorsun yahu gecelerin insanı?
Prensesim de bir ayrı gece insanıdır:) Nerelerdesin yahu kuzum merak ettim seni, aynı sıkıntılar hala devam ediyor mu tatlım? ısındı mı orada havalar?
ayy,bağalntıı gidipp geliyoo,hepp yarımm ymalakk okuyomm,tamm yazarkenn gerii kopuyoo,,off yaaaaa...
yasemincimm senide sanan yakın tahminn etmiştimm,yüzünüü azcıkk tombik hayal etmiştimm,değilmişin....
,
hepsi birbirinden güzel, çıtır ve zarif 50-59 topigi arkadaşlarımmm..öpüyorum hepinizi!opuyorumnanaktan
iyi gecelerrrrrrrrrraklinialirimsmile
Ooooo hanımlar, sizden korkulur:jeyyar:. Şaka bir yana, gerçekten de bazı olaylar karşısında duygularınızı söylemekten çekinmeyin. Hata değil bu, şimdi burada küfretmekten hakaret etmekten bağırıp çağırmaktan bahsetmiyoruz tabi ki. Kibar bir şekilde(olmadı ters bir şekilde) cevap verseniz, ne siz kötü gelin olursunuz, ne de kayınvalide kırılır. Ha, zaten alınmaya hazırlamışsa kendini, öyle ya da böyle alınacaktır ya da alınmış gibi yapacaktır. Ama benim bildiğim büyüklerin tavrının biraz daha düşünceli olması gerekir, yani şimdi bu gelin bana neden böyle dedi diye düşünmesi gerekir, sadece huysuzluk olsun diye demedi herhalde.bir de delirdiğimde gerçekten çok sinirlendiğimde bunla gurur duymamakla birlikte zayıf yerden vururum, insanların eksikliklerini iyi gözlemlerim, benimle sürekli uğraşan biri varsa karşımda konuyu onun aleyhine iyi niyetli görünümle öyle bir çevirim ki, kendine üzülmeye başlar.
atıyorum yaşlı biri benim kilomlarımla uğraştı ise, konuyu kremlere ordan yaşlılık çizgilerine, ordan da iyi niyetli görünerek aaa bak bunları kullanırsan o çizgilere iyi gelir belki, o zaman güzel olursun bunlar seni şöyle gösteriyor vs derim.
bunlar uydurma örnekler tabi, ordan bakınca kötü biri gibi göründüm şimdi, canımı yakanın canımı yakarım özetle, kendimden verip hayatı kendine zindan edecek bir tip değilim, 3 senelik ciddi bir psikiyatrik tedavi sonunda hayatla başa çıkabilmek için böyle şeyler geliştirdim.
iiiy geceler canımmmmmhepsi birbirinden güzel, çıtır ve zarif 50-59 topigi arkadaşlarımmm..öpüyorum hepinizi!opuyorumnanaktan
iyi gecelerrrrrrrrrraklinialirimsmile
Dur, ben şimdi bulurum nasıl yapılacağını, teşekkürler bu arada :) .ayy,bağalntıı gidipp geliyoo,hepp yarımm ymalakk okuyomm,tamm yazarkenn gerii kopuyoo,,off yaaaaa...
yasemincimm senide sanan yakın tahminn etmiştimm,yüzünüü azcıkk tombik hayal etmiştimm,değilmişin....
nutcase arkadaşş olaımmmmmm,
Çok tatlıymış, bebişlik fotoları ayrı bir güzel, azmanlık fotoları ayrı bir güzel :) .
Kucak fotolarında da çok mutlu huzurlu görünüyor. Yoksa kaçıracaktım yani:jeyyar:. Ay çok iyi bakmışsınız ona. O da size iyi bakmıştır tabiyerimseniben.