Tabi onun ilaçları da ağır oluyordur( Başağrısı benim hassas konum canım, çok üzlüyorum migreni olanlara, benim genelde üşütmeden çok ağrır (bu sıralar klimalar mahvediyo beni) ve migren ağrısının kat kat kötü olduğunu biliyorum.. İlacın çare olabilmesi de bişi canım....
Çok mutlu oldum tontirişkom :)) ilaç almadığına opuyorumnanaktan Harikasın ve inan gurur duydum senle olumunekankayizsmile Bu konuda çizginden şaşma derim yerimseniben
Ben de iyi diyeyim iyi olayım canım, yine iş olaylarına giriştim, bakalım nolcak, yüksek lisans öncesi son şansımı deniyom resmen ama umudum yok hiç...
bitanemmm benimmm haklisin allahtan ilac bi sure sonra kesioo ama nedense agri gectikten sonra insan kulce gibi oluyo ustunden kamyon gecmis gibi nedense
aman canim sende dikkat et kendine bak seninde hassasmis kiyamam hic citiriskoma ben
evet canim kararliyimmm sikayetlerim olsada ilac icmicemm gulum destegin icin cok saolll ballu kaymakli kadayifim:)))
hadi hayirlisi insallahhh gul goncam dualarim senle olcakk umudunu kesme ummadik yerden surpriz cikabilir insallahhhh hersey istedigin gibi olcakk canikom