50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaydirigubbakcemile3 :roflol:
offff komiksin truf yaaa sen de ve sanırım eşin de :dance:

evet ya biz komiğizdir ailecenek

kızlar yaaa..ben cumartesiden beri her sabah tartılıyorum her sabah 53.5 çıkıyorum. niye öyle, niye vermiyorum hiç?2 gündür akşam yemeği de yemedim, karpuz yiyorum o mu şişiriyo acaba...

nilüüüü yoksa benim de mi tartım bozuldu fıstık ezmem yaaaa?aklinialirimsmile

karpuz şişirir canım ne de olsa şekerli su

Hımmm..doktora gideyimm,ilk işim bunu sormak olacak..

valla bu ete elle dokunmama kısmını bilmiyordumm..öğrendiğim iyi oldu..
diğer söylediklerinide zaten uyguluyorumm nilüfertcimm Şeniz

siteye baktım şimdii..4 hafta 6 günlük hamileymişimm benn
hepinizin tavsiyeleri benim için altın değerindee..
bilgilerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekür ederim..
Şeniz

daha çok yeni cumartesi sadece keseyi görürsünüz

sadece hamileyken kapabileceğin bi hastalık avrmış. hamileyken etin çok çok ii pişmeside lazım

evet kırım kongo kanamalı ateşi hastalığı içinde özellikle elinde yara varsa ete dokunmamak lazım.

klikcim ben 18 kg aldım hamileyken.. ilk 3 ay folik iç muhakkak zaten drun yonlendircektir vitamin hapları vs için.. midenin bulandıgı hiçbirsey icin zorlama bulantın gecince agzın acılıo zaten.. hayırlı olsun bide 12 haftaya kadar bebiş depolarını kullanıo sonra senden beslenio

sadece hamileyken kapabileceğin bi hastalık avrmış. hamileyken etin çok çok ii pişmeside lazım

hömmm.. anladım canlarım:S çok acaip:S öğrendiğim iyi oldu..

spatz sen de hergün tartılıp durmaaa psikolojini bozucaksın hea :oklava:

bende hergün tartılanlardanım . hatta sabah yataktan kalkmam için benim için en güzel sebeb.
hayatta duramam tartlmadan eğer düşmüşsüm baya moral oluyor. eğer artmışsamda kedimi frenliyorum . ama bazen güzel verince kiloyu yemeğine dikkat etmediğin zamanlar olabiliyor

klikcim ben 18 kg aldım hamileyken.. ilk 3 ay folik iç muhakkak zaten drun yonlendircektir vitamin hapları vs için.. midenin bulandıgı hiçbirsey icin zorlama bulantın gecince agzın acılıo zaten.. hayırlı olsun bide 12 haftaya kadar bebiş depolarını kullanıo sonra senden beslenio

Çok sağol babymom opuyorumnanaktan
bakalım işte cumartesi doktora gidip sizinle paylaştıklarımızı soracağımm
ve bayağıda heyecanlanıyorum hee bilmiyorumkismile

evet bütün kilo verenlerin tartısı bozuk :)))
ya biz senle hep aynıyız fıstık ezmem yaa sabah bende 53,6 çıktım. ama ii ne güzel işte demek iyi sabitlemişsin.haftaya 52 ye inermiyiz ezmem görmek istiyorum artık 52 yi. hatta sabah tatrtıda sırf 52 yi görmek için bi ayağımı kaldırdım.

anchusa sabah şeker tahliline gidecekti. gitti gliba

nilücüm hep aynı gidiyoruz da, sen tartı günü bombayı patlatıyorsun 1 kilo fazla gelerek.
sabitlediğime sevinmiyorum, çünkü az yiyorum, bu hafta bol bol spor da yaptım. vermem lazımdı diye düşünüyorum yani.

ebet anchusa o yüzden yok herhalde. inşallah bişi çıkmaz.

evet ya biz komiğizdir ailecenek

karpuz şişirir canım ne de olsa şekerli su

ne kadar eğlenceli bir ailesiniz, kızınız da mutlu yetişir sizin aranızda. ve yeni doğacak bebişiniz de:lepi: allah söyletti yakında olucak galiba.

karpuzun kalorisi de yüksektir dimi?şekeri fazla...

spatz sen de hergün tartılıp durmaaa psikolojini bozucaksın hea :oklava:

ya napiim merak ediyorum verip vermediğimikaydirigubbakcemile

kimse beni hatırlammış....:umursamaz:

ben hatırladım. ama düzenli gelmen lazım buraya, yoksa o ambiansı yakalayamazsınaklinialirimsmile

iyi de fazla cıkması kilo aldıgınız az cıkması da yag yaktıgınız anlamına gelmiyo ki =(

evet ama büyük bir kısmı psikolojik bunun katzi. tartıda az görürsem kilomu, kendimi daha hafif hissediyorum. hem de demekki verebiliyorum diye düşünüp daha çok gaza geliyorum.

Çok sağol babymom opuyorumnanaktan
bakalım işte cumartesi doktora gidip sizinle paylaştıklarımızı soracağımm
ve bayağıda heyecanlanıyorum hee bilmiyorumkismile

heralde heyecanlanıcaksın klik sultanzemuszemus
allah tam zamanında sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

heralde heyecanlanıcaksın klik sultanzemuszemus
allah tam zamanında sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

Allah razı olsun, yüzü gibi yüreğide güzel spatzcımmm Şeniz
allahım inşallah sanada sevdiceğinle hayırlısıyla,yuvanı kurmayı ve zamanı gelince de benim tattığım heyecanı tatmayı nasip etsin :Saruboceq:

KLikcim ya ne kadar mutlu oluyorum senin adına, ay bende istiyorum çok heyacanlı, sakın bir yere kaybolma, sen önden gittiğin için bizimle tecrübelerini paylaşırsın, inşallah çok rahat bir hamilelik geçirir sağlıkla alırsın bebişini kucağına:)

Günaydın herkeslere bu arada opuyorumnanaktan

Koçum onlar makyaj malzemesi mi, nasılmış nasılmış, senden de bu tür şeyleri öğreniyoruz, tavsiye ettiğin şampuandan alıcam bugün bulabilirsem. bilgisayarımızda aynıymış:)

spatz o şişlikdir canım olumunekankayizsmile

Şimdi gitmem lazım, yemek yiycem öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

kizlar
hastaneden yeni geldim
seker suphesiyle gitmistim.... seker yok ama tiroid cikti ben dede.....hic suphelenmemistim su ana kadar yaaaa...

KLikcim ya ne kadar mutlu oluyorum senin adına, ay bende istiyorum çok heyacanlı, sakın bir yere kaybolma, sen önden gittiğin için bizimle tecrübelerini paylaşırsın, inşallah çok rahat bir hamilelik geçirir sağlıkla alırsın bebişini kucağına:)

Tabi tabii,her bişeyciğimi paylaşacağım burada..
inşallah sizlerde istediğiniz zamanda bebiş sahibi olursunuzz..
allah hiçbir kadını anne olmaktan geri koymasın inşallah
anne olmak isteyip , olamayanlara da nasip etsinn:Saruboceq:

evet bütün kilo verenlerin tartısı bozuk :)))
ya biz senle hep aynıyız fıstık ezmem yaa sabah bende 53,6 çıktım. ama ii ne güzel işte demek iyi sabitlemişsin.haftaya 52 ye inermiyiz ezmem görmek istiyorum artık 52 yi. hatta sabah tatrtıda sırf 52 yi görmek için bi ayağımı kaldırdım.

anchusa sabah şeker tahliline gidecekti. gitti gliba

biri benden mi bahsediyor?????
ben bu hafta kayinvalide diyeti yaptim ve iki kilo verdim kizlar... birinci ben olacagimmm.....iskeletora donusmekten korkuyorum bu diyetle... bak o kadar diyet yaptik ancak verdik o kadar kiloyu, tamam artik vermicem kilo dedim diyeti biraktim ama iki gunde iki kilo verdim stresten...

ben bu hafta kayinvalide diyeti yaptim ve iki kilo verdim kizlar... birinci ben olacagimmm.....iskeletora donusmekten korkuyorum bu diyetle... bak o kadar diyet yaptik ancak verdik o kadar kiloyu, tamam artik vermicem kilo dedim diyeti biraktim ama iki gunde iki kilo verdim stresten...

ya bu stres bende niye aynı sonucu vermiyor CADIARZU
benimde stresli günler geçirdiğim oluyor ama kilo vermek yerinee alıyorum maalesef

Allah razı olsun, yüzü gibi yüreğide güzel spatzcımmm Şeniz
allahım inşallah sanada sevdiceğinle hayırlısıyla,yuvanı kurmayı ve zamanı gelince de benim tattığım heyecanı tatmayı nasip etsin :Saruboceq:

amin canım benimmmmopuyorumnanaktan

kizlar
hastaneden yeni geldim
seker suphesiyle gitmistim.... seker yok ama tiroid cikti ben dede.....hic suphelenmemistim su ana kadar yaaaa...
aaa geçmiş olsun anchusacım.nası bir tedavi olucak peki?

ahh kıyamam yaaa.."kaynanayı ne yapmalı, kaynar kazana atmalı" diye tekerleme söylerdik küçükken, boşuna değilmiş demekki:sinifsinif:

Back
X