50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bu stres bende niye aynı sonucu vermiyor CADIARZU
benimde stresli günler geçirdiğim oluyor ama kilo vermek yerinee alıyorum maalesef

daha ne istiyorsun??? kilo verdigim icin inanin cok uzuldum bu hafta...veris seklime uzuldum...
stres hic iyi birsey degil klikcim senin daha dikkatli olamn lazim.ne derler anadolu da: "duvari nem insani gam yikar" ben pek bir marifetliyim strese girmek konusunda....

aaa geçmiş olsun anchusacım.nası bir tedavi olucak peki?

ahh kıyamam yaaa.."kaynanayı ne yapmalı, kaynar kazana atmalı" diye tekerleme söylerdik küçükken, boşuna değilmiş demekki:sinifsinif:

ultrason da bir cektireyim. malligima geldi neden cektirmedim ki bugun? nodul yoksa ilac tedavisi uygulayacagiz. annemde de ablamdada tiroid var, bendede varmis....
dun sikayet ediyordum ya ofke patlamalari yasiyorum diye... cok su icmenin de ani sinirlenmelerinde sebebi budur dedi doktor

Günaydın kızlar...

bugün doktorum programındaki bi doktoru dinledin herkese diyeceğim varkaydirigubbakcemile3

@anchusa bazı yiyicekler vucudun ısısını birden artırıyomuş.. hararet basınca çok su içiyormuşsun yazın çok çok az tüketmeye çalışın zaten vucut ısınız yüksek diye
hatırladıklarımı yazıyorum: ananas,greyfurt,soğan,sarımsak,kuru meyve.ıspanak

@sense yine aynı doktor düzenli spor yapanlar için hafta 4 gün 45 dklık spor yapın, eğer birden fazla yüklenip bırakırsanız ki büyük ihtimal yaşam boyu okadar yapamazsınız ve vucudunuz sizden kilolarla çok iyi intikam alır dedi..

kimse beni hatırlammış....:umursamaz:

ben hatırladım canım seni.. minik bebeğin vardı ama sıksık uğraman lazım.. günde en az bi kere uğramaya çalış

ayy bebeiş bırakmıyo işte yoksa size takılsam biliyom dikkat edicem vericem de ama siz çok hızlısınız bizde bebek iş güç yamek falan derken inanın kız 5 buçukta kalkıyo kandıra kandıra 7 yi zor ediyoz sonra tutamıyoz kalkıyo yataktan sonra 10 gibi uyuyo bende iş güç derken o kalkıyo ve kısır döngü olayı işte diyette yapamıyom normal yiyorum kilo almıyorum ama veremiyorumda 74ten indim 60 a ama burda kaldım sanırım 2 ay falan olucak

ultrason da bir cektireyim. malligima geldi neden cektirmedim ki bugun? nodul yoksa ilac tedavisi uygulayacagiz. annemde de ablamdada tiroid var, bendede varmis....
dun sikayet ediyordum ya ofke patlamalari yasiyorum diye... cok su icmenin de ani sinirlenmelerinde sebebi budur dedi doktor

troid=siniiirrrrrrrr=leylaaaaaaaaaaa

günaydın..
aslında direkt yemeğe geçecektim ama ne yaptığınıza bakmadan geçemedimopuyorumnanaktan
bu arada elf'lerim geldibayanssulusmile

[IMG=http://img69.imageshack.us/img69/976/fotoraf0098.jpg][/IMG]

güle güle kullan koçum
hiç boş durmuyosun heeee
güzellik uğruna herşey dimii ;)

nilücüm hep aynı gidiyoruz da, sen tartı günü bombayı patlatıyorsun 1 kilo fazla gelerek.
sabitlediğime sevinmiyorum, çünkü az yiyorum, bu hafta bol bol spor da yaptım. vermem lazımdı diye düşünüyorum yani.

ebet anchusa o yüzden yok herhalde. inşallah bişi çıkmaz.

ne kadar eğlenceli bir ailesiniz, kızınız da mutlu yetişir sizin aranızda. ve yeni doğacak bebişiniz de:lepi: allah söyletti yakında olucak galiba.

karpuzun kalorisi de yüksektir dimi?şekeri fazla...

ya napiim merak ediyorum verip vermediğimikaydirigubbakcemile

ben hatırladım. ama düzenli gelmen lazım buraya, yoksa o ambiansı yakalayamazsınaklinialirimsmile

evet ama büyük bir kısmı psikolojik bunun katzi. tartıda az görürsem kilomu, kendimi daha hafif hissediyorum. hem de demekki verebiliyorum diye düşünüp daha çok gaza geliyorum.

heralde heyecanlanıcaksın klik sultanzemuszemus
allah tam zamanında sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

sağol canım inşalllah
ambianceni yisinler senin

kizlar
hastaneden yeni geldim
seker suphesiyle gitmistim.... seker yok ama tiroid cikti ben dede.....hic suphelenmemistim su ana kadar yaaaa...

geçmiş olsun canım
şekerden daha iyidir merak etme
en azından düzelebilir
hipo değildir hiper çıkmıştır muhtemelen sende
yoksa kilo veremezdin kolay kolay

Tabi tabii,her bişeyciğimi paylaşacağım burada..
inşallah sizlerde istediğiniz zamanda bebiş sahibi olursunuzz..
allah hiçbir kadını anne olmaktan geri koymasın inşallah
anne olmak isteyip , olamayanlara da nasip etsinn:Saruboceq:

amin amin amin

daha ne istiyorsun??? kilo verdigim icin inanin cok uzuldum bu hafta...veris seklime uzuldum...
stres hic iyi birsey degil klikcim senin daha dikkatli olamn lazim.ne derler anadolu da: "duvari nem insani gam yikar" ben pek bir marifetliyim strese girmek konusunda....

boşver canım yaaaa
salla başına al maaşını dicem sana uymayacak ama
salla başını kadına geç gitsin
morali bozmasına hiiiiiiç izin verme
sen ne kadar çok bu konuya eğilirsen
eşinle aranızda o derece bozulabilir

kizlar
hastaneden yeni geldim
seker suphesiyle gitmistim.... seker yok ama tiroid cikti ben dede.....hic suphelenmemistim su ana kadar yaaaa...
anaaaaaaaaaa geçmiş olsun yaaaa
az mı çalışıyomuş? bilmiyorumkismile
yaa bak iyi olmuş gittiğin tefor kullanıyo annem de tiroid için ilaç nodülü var onun ...
Günaydın kızlar...

bugün doktorum programındaki bi doktoru dinledin herkese diyeceğim varkaydirigubbakcemile3

@anchusa bazı yiyicekler vucudun ısısını birden artırıyomuş.. hararet basınca çok su içiyormuşsun yazın çok çok az tüketmeye çalışın zaten vucut ısınız yüksek diye
hatırladıklarımı yazıyorum: ananas,greyfurt,soğan,sarımsak,kuru meyve.ıspanak

@sense yine aynı doktor düzenli spor yapanlar için hafta 4 gün 45 dklık spor yapın, eğer birden fazla yüklenip bırakırsanız ki büyük ihtimal yaşam boyu okadar yapamazsınız ve vucudunuz sizden kilolarla çok iyi intikam alır dedi..

:gitme: artık çok geç mafoldumben

canım kilo vermek için yaptık yoksa başka türlü veremedim ben 2 ay saydım yerimde...

@kahvekokusu koçumm makyaj malzemlerin yerli markamı ilk defa duydum elf markasını.. yerliyse bende geçebilirim artık mümkün olduğunca ithal ürün almamaya çalışıyorum..

kizlar
hastaneden yeni geldim

geçmiş olsun canım, erken öğrendiğin iyi olmuş en azından hangi çeşidi varmış?

Tabi tabii,her bişeyciğimi paylaşacağım burada..
inşallah sizlerde istediğiniz zamanda bebiş sahibi olursunuzz..
allah hiçbir kadını anne olmaktan geri koymasın inşallah
anne olmak isteyip , olamayanlara da nasip etsinn:Saruboceq:
inşallah canım.

biri benden mi bahsediyor?????
ben bu hafta kayinvalide diyeti yaptim ve iki kilo verdim kizlar... birinci ben olacagimmm.....iskeletora donusmekten korkuyorum bu diyetle... bak o kadar diyet yaptik ancak verdik o kadar kiloyu, tamam artik vermicem kilo dedim diyeti biraktim ama iki gunde iki kilo verdim stresten...

canım tiroidin etkisi de olabilir bu durumlarda kilo vermene, benim bir arkadaşımda da tiroid vardı, stresliyken erirdi resmen.

hipertiroid o zaman bu belirtiler. ilaçla tedavi olursun merak etme.

yahu herkes de tiroid çıkıyor çok ilginç ben hiç baktırmadın bizim ailede yok diye.

geçmiş olsun canım
şekerden daha iyidir merak etme
en azından düzelebilir
hipo değildir hiper çıkmıştır muhtemelen sende
yoksa kilo veremezdin kolay kolay

boşver canım yaaaa
salla başına al maaşını dicem sana uymayacak ama
salla başını kadına geç gitsin
morali bozmasına hiiiiiiç izin verme
sen ne kadar çok bu konuya eğilirsen
eşinle aranızda o derece bozulabilir
evet hiper cikti..minicik bir hapla duzene sokucaz dedi doktor...

anaaaaaaaaaa geçmiş olsun yaaaa
az mı çalışıyomuş? bilmiyorumkismile

yaa bak iyi olmuş gittiğin tefor kullanıyo annem de tiroid için ilaç nodülü var onun ...

:gitme: artık çok geç mafoldumben

canım kilo vermek için yaptık yoksa başka türlü veremedim ben 2 ay saydım yerimde...

yok canim cok calisiyormus

valla kizlar baktirin. turk kadinlarinda her 4 kadindan birinde varmis..

trufcim bir de kan degerlerim yuksek cikti... doktor 3 ay sonra tekrarlayalim, yine yuksek cikarsa didikleyelim dedi..ona da canim sikildi...Alyuvar, hemoglobin, hemotokrit yuksek...

Çokkkkkkkk geçmişler olsun canımcım...ablamda troid hastası ama hipotroid...birden kilo aldı vermesindede çok zorlanıyor...hatta diyorki madem troid hastasıyım bari hiper olsaydımda eriseydim diyor:D....şaka bir yana sonuçta ilacını alırsan birşeycik olmaz...

trufcim bir de kan degerlerim yuksek cikti... doktor 3 ay sonra tekrarlayalim, yine yuksek cikarsa didikleyelim dedi..ona da canim sikildi...Alyuvar, hemoglobin, hemotokrit yuksek...

canım stresli bir dönemde gittin, streste vücut bir manyak oluyor. bak bu hiper tiroidde sürekli sakin kalman lazım, stres kötü etkiliyor, hatta gerektiğinde antidepresan veriyorlar.
endişelenme yani normal bir dönemde gidersen normal çıkacağını düşünüyorum diğerlerinin. kan değerleri neden yüksek çıkarmış ki başka acaba :uhm:

canım stresli bir dönemde gittin, streste vücut bir manyak oluyor. bak bu hiper tiroidde sürekli sakin kalman lazım, stres kötü etkiliyor, hatta gerektiğinde antidepresan veriyorlar.
endişelenme yani normal bir dönemde gidersen normal çıkacağını düşünüyorum diğerlerinin. kan değerleri neden yüksek çıkarmış ki başka acaba :uhm:

yaa annemden butun hastaliklari toplamisim ben...
ulke ve rakim degistirdiginden bu degerler farkli olabilir, uc ay sonra bakalim dedi kan degerleri icin...
hic uzmicem artik kendimi. kendime yapiyorum baskaaa hic birsey olmuyor..

yaa annemden butun hastaliklari toplamisim ben...
ulke ve rakim degistirdiginden bu degerler farkli olabilir, uc ay sonra bakalim dedi kan degerleri icin...
hic uzmicem artik kendimi. kendime yapiyorum baskaaa hic birsey olmuyor..

üzme tabi ya üzüldüğün şeylere bir baksana, psikolojini sağlığını bozmana değer mi, zamanımızdan çaldığına ya da. asla değmez. bunu kendimize sürekli hatırlatmak lazım.

kızlar bugünkü listemi veriyorum:

sabah:

*bir dilim çavdar ekmeği
*5 zeytin
*çatal ucuyla reçel(tatlı ihtiyacımı bu şekilde karşılamazsam tüm gün başım ağrıyo hiç ders çalışamıyorum:(( ) - ama 15 mekik çektim :)
*bir bardak açık şekersiz çay

ara:

*bir adet elma

öğle:

*bir dilim çavdar ekmeği
*salata
*bir adet haşlanmış patates

bu saate kadar yediklerim bunlar.bundan sonra ise şöyle devam edicemm:

ara:

*bir kase yoğurt

akşam:

*bir tabak mercimek çorbası

Çokkkkkkkk geçmişler olsun canımcım...ablamda troid hastası ama hipotroid...birden kilo aldı vermesindede çok zorlanıyor...hatta diyorki madem troid hastasıyım bari hiper olsaydımda eriseydim diyor:D....şaka bir yana sonuçta ilacını alırsan birşeycik olmaz...

Ulkuerk benim ablamda da hipotiroid var, dogumdan sonra cikti. annemdede hiper... ben dede hiper cikti..

üzme tabi ya üzüldüğün şeylere bir baksana, psikolojini sağlığını bozmana değer mi, zamanımızdan çaldığına ya da. asla değmez. bunu kendimize sürekli hatırlatmak lazım.

evet katılıyorum.hayat bu! geçip gidiyor bi bakmışız yaşlanmışız ölümü bekliyoruz..her an ömürden gidiyor o yüzden değersiz insanları değerli hissettirmeye ayırmamalıyız zamanımızı:olmaz:

kizlar
hastaneden yeni geldim

aa canım cok üzüldüm yaa:( tüh.. cook gecmis olsun :(

ben saat 12 de öğle yemeğimi yedim:

-2kasık pilav
-5kasık kabak yemeği
-yogurt

spora gidicem birazdan.. regl yavas yavas sancılarla kendini göstermeye basladı.. agrı kesici alıyım en iyisi ben.. çok acaip sorunlu geciyo regl dönemim benim.bazen dayanamayıp bayılabiliyorum.. serumlarla ilaçlarla ancak kendime geliyorum falan.. =(

Back
X