50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

trufcim bir de kan degerlerim yuksek cikti... doktor 3 ay sonra tekrarlayalim, yine yuksek cikarsa didikleyelim dedi..ona da canim sikildi...Alyuvar, hemoglobin, hemotokrit yuksek...

dün 7-8 lt su içtim dedinmi doktora
büyük ihtimal ondandır
çünkü kanın %90 ı sudur

kızlar bugünkü listemi veriyorum:

sabah:

*bir dilim çavdar ekmeği
*5 zeytin
*çatal ucuyla reçel(tatlı ihtiyacımı bu şekilde karşılamazsam tüm gün başım ağrıyo hiç ders çalışamıyorum:(( ) - ama 15 mekik çektim :)
*bir bardak açık şekersiz çay

ara:

*bir adet elma

öğle:

*bir dilim çavdar ekmeği
*salata
*bir adet haşlanmış patates

bu saate kadar yediklerim bunlar.bundan sonra ise şöyle devam edicemm:

ara:

*bir kase yoğurt

akşam:

*bir tabak mercimek çorbası

gayet iyi gidiyosun hemşerim benim

Ulkuerk benim ablamda da hipotiroid var, dogumdan sonra cikti. annemdede hiper... ben dede hiper cikti..

aslında ailesinde bir tane bile tiroid hastası olanlar en az yılda bir kere
tiroid hormonlarına baktırmalılar

zaten bende var troid belası az çalışıyo benimki buna rağmen o 14 kilo verdim şimdi veremiyom işte enbüyük yan etkisi unutkanlık ve sinir kendime hakim olamıyom çoğuzzamn eşimi buyüzden çok üzüyorum ama sağolsun anlayış gösteriyo daaa nereye kadar tabi ben bugünkü kahvaltı menümü yazmıyım eniyisi kovarsınız beni heralde...:)) ama bol bol suyumu içtim şimdi öğlen ne yasem diye düşünüyorum evde hiçbişeyde yok..

dün 7-8 lt su içtim dedinmi doktora
büyük ihtimal ondandır
çünkü kanın %90 ı sudur
gayet iyi gidiyosun hemşerim benim
aslında ailesinde bir tane bile tiroid hastası olanlar en az yılda bir kere
tiroid hormonlarına baktırmalılar
dedim dedim...
anchusa
nası şüphelendin de hastaneye gittin sen? nası bi belirti vardı da filan?
canim cook su ictim, iki kilo kaybettim, bir de sinirlilik ve uykusuzluk vardi... ama ben seker hastasimiyim diye gittim. doktor tiroidine de bakalim dedi.
ben de salonun şeklini şemalini değiştirdim
böyle daha bi güzel geldi gözüme
ben de cok yaparim onu. ama simdi L koltuk var salonda, yerinden kipirdatmak mumkun degil..... insan daha bi guzel hissediyor degisiklik yapinca

alla alla.. ben de bi baktırsam mı ki ya:S gidiyim bari doktora bi ara ben de evet..
şimdi spora gitmem grek cok gec kaldım.
sizi seviyorum.
görüşürüz.
mock

bende hergün tartılanlardanım . hatta sabah yataktan kalkmam için benim için en güzel sebeb.
hayatta duramam tartlmadan eğer düşmüşsüm baya moral oluyor. eğer artmışsamda kedimi frenliyorum . ama bazen güzel verince kiloyu yemeğine dikkat etmediğin zamanlar olabiliyor

aynı ben..hergun tartılazsam olmazz.200gr asagı cıksam o gun bayra seyran :)

kimse beni hatırlammış....:umursamaz:

olsun bende takılı kaldım geri geldim hadi hep beraber zayıflıos

anchusa geçmiş olsun canım.
şekerinin olmadığına sevindim açıkcası .çünkü bende de var o korku. benim annem ve ananemde seninkiler gibi şeker hastası hatta ananemin anneside öyleydi:(

bi kaç soru çok spor geçmişim yok yeni başladım sporadaha doğrusu aerobiğe.şimdi bu sporu bırakınca vücudum salarmı ?
kas yapmak derdinde değilim sadece yağ yakmak istiyorum.
tombik kollarımı kas yapmadan yağlarını dambıl kaldırarak inceltebilirmiyim yada nasıl inceltebilirim?

Çok sağol babymom opuyorumnanaktan
bakalım işte cumartesi doktora gidip sizinle paylaştıklarımızı soracağımm
ve bayağıda heyecanlanıyorum hee bilmiyorumkismile

ins saglıkla kucagına alırsın yok boyle bi duygu ask yeryuzunde

ayy bebeiş bırakmıyo işte yoksa size takılsam biliyom dikkat edicem vericem de ama siz çok hızlısınız bizde bebek iş güç yamek falan derken inanın kız 5 buçukta kalkıyo kandıra kandıra 7 yi zor ediyoz sonra tutamıyoz kalkıyo yataktan sonra 10 gibi uyuyo bende iş güç derken o kalkıyo ve kısır döngü olayı işte diyette yapamıyom normal yiyorum kilo almıyorum ama veremiyorumda 74ten indim 60 a ama burda kaldım sanırım 2 ay falan olucak

aynı biz .. canı cok ii anlıoru seni

evet hiper cikti..minicik bir hapla duzene sokucaz dedi doktor...

yok canim cok calisiyormus

valla kizlar baktirin. turk kadinlarinda her 4 kadindan birinde varmis..

geciş olsun canım.. o minicik haptan bi arkadası kullanıo o omur boyu kullanmak durumunda

kizlar bu doktor bana hipertiroidi dedi ama simdi bulgulara baktim, hipo bulgulari gibime geldi bu... nette de hipo yaziyor, yanlis mi anlamdim aceba doktoru??? kafam karistiii

kızlar merhaba, nasılsınız? dün hiç uğrayamadım malum sınavlar fln..yine fazla kalamayacağım. hepinizi çok öpüyorumŞenizŞenizŞeniz..
bgn 3haz. 3.günüm:)

bi kaç soru çok spor geçmişim yok yeni başladım sporadaha doğrusu aerobiğe.şimdi bu sporu bırakınca vücudum salarmı ?
tombik kollarımı kas yapmadan yağlarını dambıl kaldırarak inceltebilirmiyim yada nasıl inceltebilirim?

az kilo ile çok tekrar
(2 kg X 20 şer set çalışabilirsin)

bu konuda bodyforumtr adresinin forum kısmından bayanlara özel alanından yararlanabilirsin nilüfertciğim

çok yapmazsan sarkma olmaz tatlımm

şekerinin olmadığına sevindim açıkcası .çünkü bende de var o korku. benim annem ve ananemde seninkiler gibi şeker hastası hatta ananemin anneside öyleydi:(

canim sporu haftada 3 gun yap. hergun yapmazsan mesele yok....hem daha cok yardimci olur zyiflamana hem kas yapmazsin..birde sporu birakinca saliyo vucut kendini ama spor hic yapmayincada saliyo... cok abartmadan spor yaparsan mesele yok...

Son düzenleme:
canım yakında bi sağlık ocağı vardsa hemen gidip bir sor bakalım

yarin ultrasona gidicem. ciksin butun sonuclar oyle gideyim dedim. ona gore tedaviye baslicaz zaten...doktorla detayli konusmadim iste daha... ultrason sonucunla gel dedi. kesin yanlis anladim adami ben orada...saskinligim tuttu..

canım bana kalırsa aerobik senin için iyi, kas yapmadan yakar yağlarını hem sıkılaşmada olur. ben de senin gibiydim. istediğime ulaşmak ürzereydim bırakmasaydım. ama hala yararını görüyorum.:dance:

kizlar bu doktor bana hipertiroidi dedi ama simdi bulgulara baktim, hipo bulgulari gibime geldi bu... nette de hipo yaziyor, yanlis mi anlamdim aceba doktoru??? kafam karistiii

hiper belirtileri senin ki, ortak belirtileri var ondan karıştırmışsın.
hiper de hızlı kilo verme, sinir ve ağız kuruluğu oluyor
hipoda halsizlik, yorgunluk, yavaş metabolizma kilo alma oluyor bildiğim kadarıyla.
doğru anlamışsın bence doktoru.

canim sporu haftada 3 gun yap. hergun yapmazsan mesele yok....hem daha cok yardimci olur zyiflamana hem kas yapmazsin..

ee biz slim in 6 yı her gün yapıyoruz yapmasak mı, yanlış mı yapıyoruz :uhm:

Back
X