50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

semerta sakın içiyorum deme şakkıdı
bak hepimiz bıraktık bya da bırakmaya çalışıyoruzzzzzz :olmaz:
yeseydin yaaaa
yemediysen elindeki kek zaten direkt yağ olacak sana ... sempatiksalakcinni

tamam sağlık olucaz sağlıklı beslinicez biliyorum farkındayım ama içiyorum 1 paketi 4 günde bitiriyorum işim çok stresli oluyo odadan kaçmak için iyi oluyo bazen,
yedim ve kek yağ oldu işte ama oturduğum yerden karnımı çekip çekip bırakıyorum

:utangac: galba bitti çok pişmanım:oklava:

:1shok: yuttun di mi aferin aferin sonra niye kilo veremiyorum deme yediğin şey jelibonları da dahil edersek 500-600 kalori arasındaydı yani yaklaşık 2 saatlik spor demek

KOÇUMMMMMMMMMMMMMM BURDA BİRİ YARAMAZLIK YAPIYOOOOOOOOOO sempatiksalakcinni

Evet hiperde bi de göz fırlaması durumu var ki allah korusun tedavisi yok çünkü :(

Lachesis im aynı durum geçen haftalarda bende vardı azcık gevşettim ders çalışmadım 2-3 gün hiç spor da yapmadım kafama göre takıldım o zaman geçti bi dene istersen

abur cubur bi derece de sigaraya aman diyim tatlım yaa çok çabuk alıştırıyo kendine meret 1-2 derken 1-2 paket oluyo yaaaa :(

deniyim canım, ya da bir tatil kaçamağı ayarlamaya çalışıyım, çok bunaldım:(

mrbb herese nasıllsınız?trufunn tarifii sebzelli yemek vardı dda ,onu yapcamm,ona bakıyommm..ayyy yorucu bir cumaydıı,,neyseki yarın tatil....ben azcık geçmişe baakemm kilo verenler alanalar nasışmışşş

şu anda canım fena halde tatlı birşeyler çekiyorr
bende şekersiz çau ve kuru üzüm yiyorum akannehir

aferin sana yaaaaaaaaa süpersin klik alkisalkisalkis

deniyim canım, ya da bir tatil kaçamağı ayarlamaya çalışıyım, çok bunaldım:(

yapabiliyosan o daha güzel yaa benim imkanım yoktu süper valla kaç bi yerlere ya da en azından bi pazar pikniği ormanın içinde süper olur..

aferin sana yaaaaaaaaa süpersin klik alkisalkisalkis

Sağolasın sensecimm
napalımm
maalesefki yiyip yiyip kilo alamayan nadir ve şanslı insanlardan değilizzz
yoksa ben bu iştahlaa bir profiteroll,üzerine de bir kaymaklı ekmek kadayıfını götürürdümm
kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

koç yokken itiraf edeyim:sinifsinif:

ben bugun öğlende minicik bir kaç parça brownie gibi sufle gibi bişey yedim. zaten ceza vermişti koç bana 35 mekik, ben en iyisi bi 135 çekiyim:kedi:

Sağolasın sensecimm
napalımm
maalesefki yiyip yiyip kilo alamayan nadir ve şanslı insanlardan değilizzz
yoksa ben bu iştahlaa bir profiteroll,üzerine de bir kaymaklı ekmek kadayıfını götürürdümm
kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

hiç sorma valla yaa sengözlerimebaksanab
çok yakın bi arkadaşım var 168 boya 46-47 kilo biraz üzülse hemen 2 kg verilir 1 günde
1 oturuşta 1 beyaz ekmeğe yakın götürür bi o kadar da yemek...
ve sıfır hareket ama hala çubuk kraker yaa şaka gibi mafoldumben

hiç sorma valla yaa sengözlerimebaksanab
çok yakın bi arkadaşım var 168 boya 46-47 kilo biraz üzülse hemen 2 kg verilir 1 günde
1 oturuşta 1 beyaz ekmeğe yakın götürür bi o kadar da yemek...
ve sıfır hareket ama hala çubuk kraker yaa şaka gibi mafoldumben

Aynı benim kardeşimi anlatmışsın sensecimm..
benim bir küçük kardeşimde 26 yaşında
mesela tavuklu pilav geldi önümüze dimi
ben bir tabağı ekmeksiz tabiiki ve vijdan azabıyla yerim kilo yapacak diye
o ise ben birinci tabağı yerken daha,2. tabağı götürür birde yanında ekmekle,ekmeksiz doymuyorum der.kepekde sanma beyaz ekmek yanii
ve ikimiz yanyana gelsek çok yiyen benmişim gibi dururum
ve bunada sinirrr olurumm ohaoldumsmile

Dondurma sadece yaz aylarında değil diğer mevsimlerde de rahatlıkla tüketebileceğimiz ve zayıflama diyetlerinde sıklıkla kullanılan, bilinenin aksine diyeti bozmayan bir tatlıdır. Sağlıklı ve dengeli beslenen bir bireyin haftada 2-3 kez birer porsiyon dondurma tüketmesinde sakınca yoktur. Birçok tatlıya göre daha hafif ve daha düşük kalorili olan dondurma dünya genelinde kişi başına düşen yıllık tüketimi ABD de 24 lt, Avrupa’da 15 lt, Türkiye’de ise 1,5 lt civarlarında olduğu belirtilmiştir.

balın bi zararı var mı hanımlar? bi de bende kansızlık var.. her sabah harnup pekmezi içmemi söylemişti doktor.

biz bunu konuşmuştuk sanırım geçenlerde. doğal bal olursa, ve çok yemezsen sakıncası yok. sabahları bi kaşıkçık yiyebilirsin mesela.

Dondurma sadece yaz aylarında değil diğer mevsimlerde de rahatlıkla tüketebileceğimiz ve zayıflama diyetlerinde sıklıkla kullanılan, bilinenin aksine diyeti bozmayan bir tatlıdır. Sağlıklı ve dengeli beslenen bir bireyin haftada 2-3 kez birer porsiyon dondurma tüketmesinde sakınca yoktur. Birçok tatlıya göre daha hafif ve daha düşük kalorili olan dondurma dünya genelinde kişi başına düşen yıllık tüketimi ABD de 24 lt, Avrupa’da 15 lt, Türkiye’de ise 1,5 lt civarlarında olduğu belirtilmiştir.

Ama Türkiyedeki tüketilen zaten dondurma değil su, şeker, gıda boyası sırnaşık şey

:1shok: yuttun di mi aferin aferin sonra niye kilo veremiyorum deme yediğin şey jelibonları da dahil edersek 500-600 kalori arasındaydı yani yaklaşık 2 saatlik spor demek

KOÇUMMMMMMMMMMMMMM BURDA BİRİ YARAMAZLIK YAPIYOOOOOOOOOO sempatiksalakcinni
ya yaaa yaaa ama herkez kaçamak yapıyo bişi olmamıştır dime sporumuda yaparım off off ne zormuş be normal zamanda iki tanesini peş peşe yerdim valla akşam ona göre dikkat ederim bende

hahhahah evet ya neden boyle oldu

gun icinde kiloda dalgalanma oluyo.. asıl olan her sabah wcye gittikten sonra cıplak olanmıs gecen taylan kumeli soylemisti doktorumda

ya doktora sormadan hemen alabilirmiyim bu şuruptann
durum vahim dee

bende bebeginin kalp atısını duymadan hicbirsey yapma.. kuru kayısıyı hasla suyunu ic kendini ye ii gelir canım.. siyah cayıda azaltmaya bak

Back
X