50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzular vaktim az oldugundan toplu cvp vericem

dahiliye veya endokrinoloji bölümündn kontrollerinizi yaptırın ona göre varsa ve hap kullanıması gereken boyuttaysa devamlı kilo alıp durmaktan ve tiroit sorununun sebep oldugu rahatızlıklardn kurtulurunuz

sinirlilik yapıyodu canım evet . ama bu belirtiler var diye illa sende de olcak diye bisey yok sen yine bi kontrol yaptır canım ama bende o sorun fazlaıyla vardı annemde de var.sinirlenince aglamam laızm değilse bogulcas gibi olurum tiroit bezlerinin orda olan acıdan

Dondurma sadece yaz aylarında değil diğer mevsimlerde de rahatlıkla tüketebileceğimiz ve zayıflama diyetlerinde sıklıkla kullanılan, bilinenin aksine diyeti bozmayan bir tatlıdır. Sağlıklı ve dengeli beslenen bir bireyin haftada 2-3 kez birer porsiyon dondurma tüketmesinde sakınca yoktur. Birçok tatlıya göre daha hafif ve daha düşük kalorili olan dondurma dünya genelinde kişi başına düşen yıllık tüketimi ABD de 24 lt, Avrupa’da 15 lt, Türkiye’de ise 1,5 lt civarlarında olduğu belirtilmiştir.
ama bi kerem oralarda baklavalar, gullaclar, sekerpareler, helvalar falan yokki.. elleri mecbur dondurma yemeye... dondurma kek ve cikolata...
turk mutfagi harika oldugundan, dondurmaya sira gelmiyo turkiyede...
aynen ben de canımkafamçokkarıştı

peppermintciğimiz şu anda şezlongda ayaklarını uzatmış, meyve kokteylini yudumluyorduraklinialirimsmile
yaaa bari icinden soyleseydin sPatzcim...... kiskandim simdi pepperminti
anchusa canım yeniden geçmiş olsun, hipo olması hiperden daha iyi bence, hiper olanlarda bebek biraz zor olabiliyor bildiğim kadarıyla ama hiponun böyle bir sıkıntısı yok, ilacını kullanırsan normal hayatından farklı olmaz.

ben olsam eşime söylerim, tabi senin annen yüzünden oldu değil ama üzüntünün etkisi olduğunu belirtirim.

ben de çok bunaldım, derslere konsantre olamıyorum, motivasyonum bitti, sadece aburcubur yiyorum başka bişey yemiyorum, sigara da içiyorum üstüne, benim acil tatile gitmem lazım:(
canim sagol... enteresan birsekild ekilo almadim. kiloma hep dikkat etmek zorundayim omuuur boyu.... ablamdada var hipo o cok kilo aldi ve veremiyor.....sporsuz d bir gun geciremeyeecgim
yazık kızlar size ya(kayınvalideden çekenler) valla çok zordurlar....bir arkadaşım zona geçirince resti çekti valla nerdeyse 10 senedr mecbur olmadıkca görüşmüyor bayramlarda bile görüşmüyor..ama kayınvalide surekli konustuğu için o suçlu durumdaydı...benim durumum farklı eşimden buyuk olduğum için istemediler ve sevmediler ama bende cvp vermedim takiii 2 sene öncesine göre..verdim ve ipler koptu ....ama ben konuşmadım hep annesi konuştuğu için eşim benim yanımda oldu..şu an görüşmüyoruz 2 yıl sinir tedavisi gördüm..eşimde kesinlikle konuyu açmıyor...biz böyle bir düzen oturduk ama biraz zaman aldı birde sinir tedavisi -tatlicadiarzu-
amanin. korktum.... istemiyorm depresyon tedavisi gormek falan........
canım beniiiiimm ne yaptım ki:kedi:
haşimato 4 kadından birinde varmış anchusa,
canını sıkma hiçbişeye..
yediklerine de dikkat ediyorsun zaten,
bişeycik olmaz,rahat ol..
evet canim cok yaygin turkiyede. o yuzden kilo vermesi zor olan herkes baktirmali bence....ilerid ebaska ciddi rahatsizliklara donebiliyor cunku.. bir an once onlem alinmali..
Anchusacımmmm başedersin canım sakın pısma :olmaz: içine atma... 1 - 2 diye birikiyo içinde insanın sonra hiç konuşmuyo insan susuyo
elbet ortalığı karıştır demiyorum ama eşin bilsin doktorun ne dediğini...-bence-

Geçmiş olsun canımmmm

anchusacım çok geçmiş olsun ya........bir insan nerlere mal oluyor değilmi ....... kendi sorunun için üzülsen gam gemezsin bana başka yüzüden böyle sorunlar yaşayınca insan daha çok üzülüyor....

Allah şifanı versin o kişiyede akıl fikir.....bence üstü kapalı eşine söyle son günlerde çok üzüldüm ondan çıktı bu sorun de....nasılsa anlar..............
sagolun canlarim...diyecegim esime. zaten eltim sen demezsen ben derim diyo..hic birsey benim sagligimdan onemli degil.....akilsiz anchusa iste.. dert ariyom kendime.... ne takiyosam ?????

ama bi kerem oralarda baklavalar, gullaclar, sekerpareler, helvalar falan yokki.. elleri mecbur dondurma yemeye... dondurma kek ve cikolata...

canim sagol... enteresan birsekild ekilo almadim. kiloma hep dikkat etmek zorundayim omuuur boyu.... ablamdada var hipo o cok kilo aldi ve veremiyor.....sporsuz d bir gun geciremeyeecgim

tatlı konusunda zengin türkiye gerçekten, 1 ay önce falan bir karadeniz mutfağı mekanına gittik, orda laz böreği yedim, ben hep tatlı sanırdım onu, meğer muhteşem bir tatlıymış, bir de fındıklı burma vardı onu da ilk orda yedim, ye ye bitmiyor tatlı çeşitleri:)

canım herkes de aynı etkiyi yapmıyordur ben çevremde hipodan dolayı kilolu birine hiç denk gelmedim, sen zaten az yiyorsun, sporu da seviyorsun her gün de veriyorsun. zor olan kilo vermekti, bu kadar kiloyu bu hızda verdiysen korumakta hiç zorlanmazsın merak etme:)

sporsuz d bir gun geciremeyeecgim

:1::1: bencede mantıklı.. ama yinede en masum kaçamak:kedi:

canım geçen kanal d de doktorum programında,
bugünde showda bi sağlık programında iki farklı doktordan aynı şeyi duydum..
her gün spor yapmayın diyolar,
haftada en fazla 5 gün 20dkdan az 60 dkdan fazla olmamak koşuluyla yapın diyor..

tatlı konusunda zengin türkiye gerçekten, 1 ay önce falan bir karadeniz mutfağı mekanına gittik, orda laz böreği yedim, ben hep tatlı sanırdım onu, meğer muhteşem bir tatlıymış, bir de fındıklı burma vardı onu da ilk orda yedim, ye ye bitmiyor tatlı çeşitleri:)

canım herkes de aynı etkiyi yapmıyordur ben çevremde hipodan dolayı kilolu birine hiç denk gelmedim, sen zaten az yiyorsun, sporu da seviyorsun her gün de veriyorsun. zor olan kilo vermekti, bu kadar kiloyu bu hızda verdiysen korumakta hiç zorlanmazsın merak etme:)

ben hiiic yemedim laz boregiii.....ama turk mutfagi muthis, sutlu tatli, serbetli tatli, hamuisi ne ararsan var bol bol......

umarim almam kilo..umarim dediigin gibi olur....

simdi d3 dishekiminden geliyorum , birsuru sey cikti agzimdada.... ay ne curuk oldum ben bu hafta.....

canım hızlı kilo vermenin, şu detoxların falan da etkisi oldu senin bünyenin zayıflamasında. bundan sonra daha dikkat et kendine her yönden. bırak keyfin kahyan olsun:) tatile ne zaman gideceksiniz yahu, ortamlara falan ak ya da, anchusa bizi diskoya götür sengözlerimebaksanab

:1::1: bencede mantıklı.. ama yinede en masum kaçamak:kedi:

canım geçen kanal d de doktorum programında,
bugünde showda bi sağlık programında iki farklı doktordan aynı şeyi duydum..
her gün spor yapmayın diyolar,
haftada en fazla 5 gün 20dkdan az 60 dkdan fazla olmamak koşuluyla yapın diyor..

slim in 6 ama aaaa olmaz ki 5 gün sırnaşık şey

dondurma masumsa kornetle magnum masum mi ki, korneti bilmiyorum da magnumun etkieti hiç öyle söylemiyor, keşke onlarda masum olsa :utangac:

canım hızlı kilo vermenin, şu detoxların falan da etkisi oldu senin bünyenin zayıflamasında. bundan sonra daha dikkat et kendine her yönden. bırak keyfin kahyan olsun:) tatile ne zaman gideceksiniz yahu, ortamlara falan ak ya da, anchusa bizi diskoya götür sengözlerimebaksanab
tam da simdi netten bilet ayarliyorum. ben macaristana gitmeye karar verdim 3 hafta sonra. diger geziler esime bagli... Allah bilir ne zaman gideriz.biri eylulde olacak, digerini bilmiyom....evde bir mojito gecesi yapicam ama arkadaslarla... dokelim kurtlarimizi kayinvalide krizi tam atlatilinca...

selam kızlarr lachesis cim hazır burdayken sen kilomu söyliyim. sabah 53.5 çıktım. ama geçen haftayı tam hatırlamıyorum. hergün deli gibi tartıldığım için.
bugün işe gitmedim. herkes seminer vardı oraya gitti ben kaytardım. yazlık kışlık olaylarını hallettim.
yoruldum yaaa

slim in 6 ama aaaa olmaz ki 5 gün sırnaşık şey

dondurma masumsa kornetle magnum masum mi ki, korneti bilmiyorum da magnumun etkieti hiç öyle söylemiyor, keşke onlarda masum olsa :utangac:

magnum masum olmaz tabikaydirigubbakcemile3 üstünde maşallah üstünde kalori bombası çikolatası var.. kornetinde külahı.. külahsız sossuz dondurma olacak:enbuyukkk:

tam da simdi netten bilet ayarliyorum. ben macaristana gitmeye karar verdim 3 hafta sonra. diger geziler esime bagli... Allah bilir ne zaman gideriz.biri eylulde olacak, digerini bilmiyom....evde bir mojito gecesi yapicam ama arkadaslarla... dokelim kurtlarimizi kayinvalide krizi tam atlatilinca...

ya biz ya biz biz de davetli miyiz :3: :3: :3:

selam kızlarr lachesis cim hazır burdayken sen kilomu söyliyim. sabah 53.5 çıktım. ama geçen haftayı tam hatırlamıyorum. hergün deli gibi tartıldığım için.
bugün işe gitmedim. herkes seminer vardı oraya gitti ben kaytardım. yazlık kışlık olaylarını hallettim.
yoruldum yaaa

tamam canım çizelgene göre 500 gr vermiş yazıyorum o zaman.

magnum masum olmaz tabikaydirigubbakcemile3 üstünde maşallah üstünde kalori bombası çikolatası var.. kornetinde külahı.. külahsız sossuz dondurma olacak:enbuyukkk:

külahsız çikolatasız dondurmayı ben napıyım :umursamaz:

kuzu sen kaçtın kaç oldun canım?

anchusa bizi beach partiye götür sositososito sositososito
anacim siz goturun beni. nerede beach istanbulda????ogretin....
yoruldum yaaa
ya nilufert ben de unuttum gecen haftaki kilomu....
git tabi ya, dağıt kafanı, ihtiyacın var senin.
di mi ama?? b i ark. dogum gunu, bir ark mezuniyeti.. surpriz yapcam onlara... biraz insa yuzu goreyim, 4 duvar arasinda ezildim burada...
ya biz ya biz biz de davetli miyiz :3: :3: :3:
?

evet evet davetlisiniz...acaba diyet mojito uydurabilir miyim kk ya ozel???

Back
X