50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet tatlım niye şaşırdın:)

sırnaşık şeysırnaşık şey başladığım kilomu sordun sandım bi sn kaydirigubbakcemile3

geçen hafta 55.9dum..

ama bugün çok karışıktı..

önce 56.1 çıktım sonra başka bi yere geçtim 56.4 çıktım sinirim bozuldu başka yere geçtim 57.5 çıktı çıldırdımmmmmdelikafadulden

en son eşofmanımı falan çıkarıp çıktım 55.8 geldim..

sana bıraktım hangisini istersen onu kabul et eyvahedigeldismile

sırnaşık şeysırnaşık şey başladığım kilomu sordun sandım bi sn kaydirigubbakcemile3

geçen hafta 55.9dum..

ama bugün çok karışıktı..

önce 56.1 çıktım sonra başka bi yere geçtim 56.4 çıktım sinirim bozuldu başka yere geçtim 57.5 çıktı çıldırdımmmmmdelikafadulden

en son eşofmanımı falan çıkarıp çıktım 55.8 geldim..

sana bıraktım hangisini istersen onu kabul et eyvahedigeldismile

esofman agir cekmistir sen degil!!!!

melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben dondummmmmmmmm

anchusa sen biraz boyle herseyi dert eden bi tip gibi geldin valla gozume yanlis anlama da birak aman ya deyip sallayacaksin kendi kendinin doktoru olacaksin

biri bana tatli demisti dur bak unuttum cok tesekkur ederim canim benim o senin tatliliginnnnnn ayy sanirim melahattcigimdi

SENSEEEEEEEEEEEEEEEE yapakk yawrim ben VARIMMMMM DIYORRRRRRRRR hafta sonu hafta basi hafta ortasi bilmem ne hiiiiiiic sorun deeel yarin tek gunluk yapalim kusum hazirimmmmmmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaa hatta simdi geldi aklima su sarki sana geliyorrrrrrrrrr SENINLE HERSEYE VARIIIIIIIIIIIIIIIIIM BEN:))

lunapiena canim seni yeniden gormek guzel bak bu sefer gitme pasta neyim de yeme

bu ayki üyeliğim bitince spor salonunu bırakmak zorunda kalıcam hanımlar malesef.. maddi açıdan bitmiş durumdayim. çok zorluyo beni cidden.videolarla evimdeki eliptikle götürmeye calısıcam işi.. olabildiğince cok hareket edicem..

YAWRIMM listeyi duzenle hadiiiiiiiiiiiii 4ledik YOK MU ARTTIRAN 1 GUNLUK DETOX:))

aaaaaaaaaaaaa ben bugun ne aldim MAYA TABLETI :))) bakalim ne olacak:)

ben de yapmak istiyorum.. nasıl olucak?
tamam canım şunları bi ikna ediyim :)))
canım dediğim gibi meyve sebze bitki çayı kuruyemiş müsli tüketebiliriz pişmiş ürün hayvansal ürün hamur işi şeker yok...

kız haftasonu ne detoxu
tabi pardon size hafta sonu ben çalışıyorum :sinifsinif:
Ühü ühü , yokum demeye bile hakkım yok değil mi sensewitch?????

bencede.. haftasonu ne detoksu

:1::1: bencede mantıklı.. ama yinede en masum kaçamak:kedi:

e pazartesi hep beraber yapalım o zamannn liste :)

1. sensewitch
2. lunapiena
3. kuzu
4. anchusa
5. katzi
6. babymom
7. yesaaaaaaaaaaaa
8. yok mu arttırannnnnn kaydirigubbakcemile3
ben yarın yapıyorum pzt de sizle yaparım yesam yarın yapıyon mu sen haydin hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım geçen kanal d de doktorum programında,
bugünde showda bi sağlık programında iki farklı doktordan aynı şeyi duydum..
her gün spor yapmayın diyolar,
haftada en fazla 5 gün 20dkdan az 60 dkdan fazla olmamak koşuluyla yapın diyor..

koşu bacakları yamultuyo ama süper kilo verdiriyo onu biliyorum....
uzunnnn bir süre yapmıştımmm

Kızlar yarın 1 günlük detoks yapmaya ne dersiniz??
Ben düşünüyorum şu şişlikleri falan atmak için mevsim geçişi için lazım
sadece meyve, sebze, bitki çayı, müsli, kuruyemiş....
hamur işi tatlı hayvansal gıda ve pişmiş ürün yok...

Liste geliyorrrrrrrrr (YESA nerdesin cadıııı)

1. sensewitch

2. lunapiena

3. babymom :teytey:

yok mu arttırannn??

4-YESA:))

bu ayki üyeliğim bitince spor salonunu bırakmak zorunda kalıcam hanımlar malesef.. maddi açıdan bitmiş durumdayim. çok zorluyo beni cidden.videolarla evimdeki eliptikle götürmeye calısıcam işi.. olabildiğince cok hareket edicem..

canim yaa hangimiz spor salonuna gidiyoruz ki spatzcigim haric:))) internette her bi halt var otur ac yap kuzum yaaaaa sen de zayifla sitesinde milyonlarca var ne olacak gitmeyiver olumunekankayizsmile

YAWRIMM listeyi duzenle hadiiiiiiiiiiiii 4ledik YOK MU ARTTIRAN 1 GUNLUK DETOX:))

aaaaaaaaaaaaa ben bugun ne aldim MAYA TABLETI :))) bakalim ne olacak:)

ben katilamicam hafta sonu yapamam detoks....evde oturmuyorum ki....
maya beyin dinamigini de arttiriyor. bu konuda bir calismamiz vardi bizim. bazen bir cay kasigi kuru mayayi caya katip icerim ben de

anammmmmmmmmmmmm ne dorduuuuuuuuuuu 7 olmusuzzzzzzzzzzzz yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hadi canlar detoxaaaaaaaaa :))

4-YESA:))

canim yaa hangimiz spor salonuna gidiyoruz ki spatzcigim haric:))) internette her bi halt var otur ac yap kuzum yaaaaa sen de zayifla sitesinde milyonlarca var ne olacak gitmeyiver olumunekankayizsmile

cok da gerek yok inan ki...

haklısınız sanırım..spor salonuna gitmeye baslayınca vucudum inanılmaz direnmeye baslıyo. belki de psikolojik bilmiyorum.. evde videolarla yaparken daha cok inceliyorum. ben de bakınayım netteki videolara bari.. spor salonu ayda 130 lira..yüzme havuzu, sauna falan da var gerci ama.. olmayıversin artık napim..
günde 3 saat resmen işkence gibiydi benim için. nefret etmiştim spordan da..

haklısınız sanırım..spor salonuna gitmeye baslayınca vucudum inanılmaz direnmeye baslıyo. belki de psikolojik bilmiyorum.. evde videolarla yaparken daha cok inceliyorum. ben de bakınayım netteki videolara bari.. spor salonu ayda 130 lira..yüzme havuzu, sauna falan da var gerci ama.. olmayıversin artık napim..
günde 3 saat resmen işkence gibiydi benim için. nefret etmiştim spordan da..

spor yaparken eglenmelisin yoksa iskenceye donusur. ben de denedim spor salon ama evde yaptigim sporun surekliligi daha fazla oldu.....spor salonuna gitmeye hep usendim. esimin 1 yillik aboneligi var ayda bir kere gidiyor...dunyanin da parasini odedi..

spor yaparken eglenmelisin yoksa iskenceye donusur. ben de denedim spor salon ama evde yaptigim sporun surekliligi daha fazla oldu.....spor salonuna gitmeye hep usendim. esimin 1 yillik aboneligi var ayda bir kere gidiyor...dunyanin da parasini odedi..

doğru diyosun canım bi sürü video buldum.cok güzeel Şeniz

Back
X