50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaaaaaaaaaaaa canlar yaaaaaaaaaa simdi ben MAYA TABLETI aldim ya cunku sac cilt tirnak neyim cok cok sahane seyler yazilmisti simdi yine baktim kilo aldirir da yaziyorrrrrrrr ya ben kilo almak istemiyorummmm fisi buldum geri mi versem acaba cok da heveslenmistim yani yine eski duzen sutun icine maya katip icecegim:((

offfffffffffff anlamadim ben BI KAC YERDE DE KILO VERMEDE YARDIMCI OLABILIR YAZIYOR kullanim sekline gore degisiyor mu acaba yaaaaaaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar iyi akşamlar nasılsınız?
ben de eve yen geldim çok acıkmışım , hemen bişeyler yedim. şimdi de arkadaşımı bekliyorum. sizin nasıl gidiyooo canlarımmzemuszemus

yaaaaaaaaaaaaa canlar yaaaaaaaaaa simdi ben MAYA TABLETI aldim ya cunku sac cilt tirnak neyim cok cok sahane seyler yazilmisti simdi yine baktim kilo aldirir da yaziyorrrrrrrr ya ben kilo almak istemiyorummmm fisi buldum geri mi versem acaba cok da heveslenmistim yani yine eski duzen sutun icine maya katip icecegim:((

mayanın tadı nasıl ki ya:S
hele sütün içinde:S

mrbb herkesess ii akşamalarrr
yeni oç kim bilmiyoöm,amam menümü yazayımmm az sonra öğrenidirmm,,geçmişiii yine yarım yamamlakk okudumm daaaa...
sabah:1 küçük kaseyle kirazzz(canım çok kiraz çektiiii sadece kiraz yedimm)
ara:2 kayısı
öğle:yine kiraz+çilek+kayısı+karpuz karışıkk meyve yedim
ara:1 portaal
akşam:kabaklı patlıcanlı azcık z.yağlı sebze yemeği+yoğurt
içecek:5 bardak yeşil çay
hareket:100 ip+tibet 15liii bugün nöbetçiyidmmmm +1 saatt beden yaptırdınm (çok hareketliyidmmmm)
bugün hiç yemek yemek canım istemedii gün boyu meyve ve suuu tükettimmm,hanii içimm yandıııı deler yaaa ,böyle bişey olsa gerekkk yanii

valla icemeyenler cok da canim bana dokunmuyor pek :)) iciyorum ole etkilemiyor ama cok da sahane oldugu soylenemezzz ama simdi aklim karisti yahuuu

bu tabletleri ne yapsam geri mi gotursem acaba yoksa kullansam mi yaaaaaaaa offffffff

yesacım nasılsın. dediğin tablet muhtemelen iştah açıyordur canım benim.

nesmecim bugun hala eski koc gecerli:))) gece 12den sonra degisiyorrrr

YENI KOCUMUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

NILUFERTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT alkis)

iyiyim excitycim yaa oyle mi dersin o zaman ben bunu acmadan gotureyim normal eski usul mayali sut icerim artik ne yapayim deemi sen nasilsin canim yogun musun halaaa bu arada ayin 15ine kac gun kaldi yahuu hehe:)

bugün diyetii bıraktımm ya a canım bişey çekmediii.dünn çok zor dayanmıştımm pastalaraaaa...bugün dee okulda pastalar böreelr vardııı hiçç canım isteemdiiii,hoşş kilo daa verdimm sayılmaz amaa....

valla icemeyenler cok da canim bana dokunmuyor pek :)) iciyorum ole etkilemiyor ama cok da sahane oldugu soylenemezzz ama simdi aklim karisti yahuuu

bu tabletleri ne yapsam geri mi gotursem acaba yoksa kullansam mi yaaaaaaaa offffffff

gotur geri bosver...bu kadar ugrasiyon kilo vermek icin, iki tabletle kilo alma....varsin saclarin biraz daha gec uzasin

de kuzum ne istersen de ben sahsen seksi kiz candiyi tercih ederim hehhe

tamamdir anhusa son kararimi verdim goturuyorum normal kuru maya alip sute katip icerim onu daha onceden 25 gun kadar yaptim hic bi seyi olmadi sacimi uzatmaktan baska:))

anchusacıkk hipoymuşş senini yanlış okumadıysammm geçmişiii ,geçmiş olsun canımm,annemm levatorin kullanır yıllardırr,,minickk bir happ sanıırnm sanada o tarz bişey vermiştirr

bugün diyetii bıraktımm ya a canım bişey çekmediii.dünn çok zor dayanmıştımm pastalaraaaa...bugün dee okulda pastalar böreelr vardııı hiçç canım isteemdiiii,hoşş kilo daa verdimm sayılmaz amaa....

bendede oyle oldu. canim bisiiii istemiyor....zorla yiyorum.. galiba psikolojik, eskiden ara saatim gelsede birseyler atistirsam diye saatleri sayardim, simdi aralari unutuyorum...psikolojik baski yapiyoz ya kendimize diyette, daha cok istah oluyor.etkiye tepki..

detoks varsa ben de katılıyorummsositososito ya bi de dün akşam ben 30 mekik çektim bugün karın kaslarım feci ağrıyo kızlar yaa:((((

de kuzum ne istersen de ben sahsen seksi kiz candiyi tercih ederim hehhe

tamamdir anhusa son kararimi verdim goturuyorum normal kuru maya alip sute katip icerim onu daha onceden 25 gun kadar yaptim hic bi seyi olmadi sacimi uzatmaktan baska:))

bende mi denesem ki?? haftada uc gun sac yagi suruyorum ben de.... evde bir de sarimsak yagi var. sarimsak yagi onceden kusen kaslarimi cikarmisti .. simdi saclarima da uygulamaya basladim. bakalim yine ise yarayacak mi...

iyiyim excitycim yaa oyle mi dersin o zaman ben bunu acmadan gotureyim normal eski usul mayali sut icerim artik ne yapayim deemi sen nasilsin canim yogun musun halaaa bu arada ayin 15ine kac gun kaldi yahuu hehe:)

evet canım haftaya cumaya kadar böyle yoğun olacağım. sonra biraz daha burdayım sonra izmirrrr.delikafadulden

Back
X