50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

katrece görüşemedik ne zamandır. sen kaç kilo oldun şimdi.
bi de yanlış hatırlamıyorum dimi ailenle tanışmaya geleceklerdi .noldu?

ahh cnmm benim, ben su an 52.2 yim:(( geçen hafta da böyle gibi biseydim ondan önceki hafta 53 tüm nerdeyse:((

ne güzel detoktan sonra 51.2 idim:(( ama bi denize gittim bi ev tasıma temizleme isi bi misafir derken böyle oldummm:((

aielelerin tanısma isi bu aya ertelendi canım bilmiyorum ne olacak onlar gelmeden biraz gitse su göbeğim bilmem nem offf:((

alt karın hareketleri nerde var ? callandaki tam karın sadece alt karın calıstıran en muthis hareketi bilen varmı? yada sezeryan sonrası sarkan alt gobusu toplamayı

deme.. bende indirdim 1.bolumu ama daha bakmadım suan callan yapıorum 2 gundur ozellikle karın egzersini ve esnemeyei cunku benim sporda ogrendigim diger hareketler ve mekiklerimle birlesitriorum .. karnımın toparlanması gerek sezercik karnı

ay bende de var o sezercik karnından
bi daha doğurursam sezeryan olmam
normal doğururum
bu acemiliğime geldi geri zekalı doktor yüzünden

Kızlar yarın 1 günlük detoks yapmaya ne dersiniz??
Ben düşünüyorum şu şişlikleri falan atmak için mevsim geçişi için lazım
sadece meyve, sebze, bitki çayı, müsli, kuruyemiş....
hamur işi tatlı hayvansal gıda ve pişmiş ürün yok...

Liste geliyorrrrrrrrr (YESA nerdesin cadıııı)

1. sensewitch

2. lunapiena

3. babymom :teytey:

yok mu arttırannn??

ben de varım da manava gitmem lazım

simdi d3 dishekiminden geliyorum , birsuru sey cikti agzimdada.... ay ne curuk oldum ben bu hafta.....

hayırdır canım dişlerinle ilgili ne gibi bir problem var
çürükten öte bişey yoktur inşallah

yaaaaaaaaaaaaa canlar yaaaaaaaaaa simdi ben MAYA TABLETI aldim ya cunku sac cilt tirnak neyim cok cok sahane seyler yazilmisti simdi yine baktim kilo aldirir da yaziyorrrrrrrr ya ben kilo almak istemiyorummmm fisi buldum geri mi versem acaba cok da heveslenmistim yani yine eski duzen sutun icine maya katip icecegim:((

offfffffffffff anlamadim ben BI KAC YERDE DE KILO VERMEDE YARDIMCI OLABILIR YAZIYOR kullanim sekline gore degisiyor mu acaba yaaaaaaaaa

yavrum benim mayayı poğaçaya kat noluyor poğaça şişiyor
sen içersen de sen şişersin benim mantığım bu

kızlar herkese merhaba...biliyorum uzuuuuun zamandır yoktum ama size küçük bir merhaba diyim dedim...
a.s.

kız nerelerdesin sen kaçak
ama sanırım burdan kaçıp tek kilo almadan geri dönen kişi sensin

ben 1 haftadır spor üzerine sütü mayalı içiyorum tadı da gayet iyi ben daha kötü beklemiştim...

ben tırnağım için yapıyorum bi bakıma bi de yüzüm
ayak tırnağımın üstüne üzeri bir dolu palet iniverdi birden de tırnak mosmor çabuk uzasın da atsın diye uğraşıyorum yaklaşık 400-500 kg yük olunca kopmadığına dua ediyorum...

anam geçmişler olsun
ne düştü anlamadım ayağına ama tırın altında duruyoken ordan
bi kalıp bişey düştü diye hayal ettim
ALlah korumuş
ya 20 cm geri kafana mafana aman Allah korusun

aaaaaaaaaaaaaaa cadiya bak biz mi seni unuttuk asil sen bizi unuttunnnn anaaaaaaaaaaaa kaynana misin canim yaaa hemen uste cikion heheheheh :roflol: geldi geldi nisanlandilar hatta klik truf lachesis (scylla) hamile oooo herseyi kacirdin kuzum sen sositososito

hee ya toplu katliam gibi

:roflol: :roflol:

ben hamile değilim yahu, truf da değil, ilahi yesa alemsin vallahi sırnaşık şey

Bebek düşünüyoruz sadec henüz düşünme aşamasında. :emir_bebek:

ben düşünme aşamasından uygulama aşamasına geçtim :1:

estf cnım ceyiz sermek gelin kızın ysayacagı eve çeyizlerinin götürülmesi ve yerletirilmesi canım:) sabahında oğlan evinden sandık almaya gelirler onra kızın çeyizleri gider oglan evindn para verirler çeyiz sermeye gelenlerezemuszemus:))) kimi yerlerde adettir cevreden görmeye gelirler gelinin neyi vrmıs nesi yok mus dye öyle bi süre serili kalır hatta duvardan duvara ip gererler oraya atarlar havlularını vs lerini. saldır bilmem nedir ne örülmüsse islenmisse hepsi tek tek serilir. eger sermek istemesse de çekmecelerine yerletirir ceyiz sermekten maksat evli çiftin yasayacagı eve çeyizin gitmesi yani.

hiç işim olmaz olmadı çeyizle meyizle
kimse gelmedi çeyiz ve ev görmeye
sandık mandık olayına da hiç girmedim
zaten çeyizim de yoktu sempatiksalakcinni

yesa cadısı sen bu mayaları içmeye devam etme
bence hiç iyi olmuyo o ne ya dondurulmuş espriler sempatiksalakcinni

alt karın hareketleri nerde var ? callandaki tam karın sadece alt karın calıstıran en muthis hareketi bilen varmı? yada sezeryan sonrası sarkan alt gobusu toplamayı

canım kallanın ısınmadan sonraki ilk 4 hareketi karın ama iki bacağı kaldırığ mekik pozisyonunda beklediği hareket alt karın
+ sana bi hareket sööliyim tüm yanlar ve karnı çalıştırıyo statik hareket bu öölece duruyosun yaniii
yan yat kolu dirsekten kır yere daya kendini kolunun üstünde yükselt bacakları kapa ve uzat dizin yere değmeyecek şekilde bekleyebildiğin kadar bekle ben 100 er kez yapıyorum iki yanıma...:3: (bu da yeni smiley görünce kullanıyim dedim ama buraya olmadı galiba :uhm:)

YESAAAAAA doktor hangi ilacı verdi kıldan tüyden çok mu yakındın kafasının etini yedin adamında mı bu ilacı verdi???
doktor tüy dökücü verir mi yaa???kafamçokkarıştı

birde babor lifting die gogus buyutucu krem varmıs duydunuzmu tr de varmıdır ? almanyadan bi arkadasıma getirmisler getiren kendi kullanmıs manyak olmus..şimdi emzirme sonrası toplanmaya ihtiyacı var

hehhehehheh ayyyyyyyy senseeeeeeeee esn adami oldurursun yok ilaci yuzume verdi boyle guzel olayim herkes beni begensin diye :))

truffffffffffffff heyt beee uygulamaya da gecmis:)) sen kesin birakacan haa bizi gozume uyku girmiyor iki gundur:)

canimmmmmmmm tabletleri goturecem ama mayayi icmeye devam etCem sute katip 20 gun ictim sismedim bi 20 gun daha iceyim bakalim

BABYMOMM canim sebze meyve detoxu ET YOK SUT YOK PASTA CIKOLATA DONDURMA YOK:)

AAAAAA bi de elbise aldim ben soylemeyi unuttum :)) ama sanki kotun ustune de giyebilerim dulci kizmasin diye :)) nasil elbiseyse o :)

ay bende de var o sezercik karnından
bi daha doğurursam sezeryan olmam
normal doğururum
bu acemiliğime geldi geri zekalı doktor yüzünden

ben de varım da manava gitmem lazım

hayırdır canım dişlerinle ilgili ne gibi bir problem var
çürükten öte bişey yoktur inşallah

yavrum benim mayayı poğaçaya kat noluyor poğaça şişiyor
sen içersen de sen şişersin benim mantığım bu

kız nerelerdesin sen kaçak
ama sanırım burdan kaçıp tek kilo almadan geri dönen kişi sensin

anam geçmişler olsun
ALlah korumuş

hee ya toplu katliam gibi

ben düşünme aşamasından uygulama aşamasına geçtim :1:

hiç işim olmaz olmadı çeyizle meyizle
kimse gelmedi çeyiz ve ev görmeye
sandık mandık olayına da hiç girmedim
zaten çeyizim de yoktu sempatiksalakcinni

yesa cadısı sen bu mayaları içmeye devam etme
bence hiç iyi olmuyo o ne ya dondurulmuş espriler sempatiksalakcinni

canım benim...vallahi kızlar hayat koşturmacası vaktim oldukça girebiliyorum ama dediğin gibi çok şükür kilo almadımkaydirigubbakcemile5

nasılsınızbayanssulusmile

canım kallanın ısınmadan sonraki ilk 4 hareketi karın ama iki bacağı kaldırığ mekik pozisyonunda beklediği hareket alt karın
+ sana bi hareket sööliyim tüm yanlar ve karnı çalıştırıyo statik hareket bu öölece duruyosun yaniii
yan yat kolu dirsekten kır yere daya kendini kolunun üstünde yükselt bacakları kapa ve uzat dizin yere değmeyecek şekilde bekleyebildiğin kadar bekle ben 100 er kez yapıyorum iki yanıma...:3: (bu da yeni smiley görünce kullanıyim dedim ama buraya olmadı galiba :uhm:)

YESAAAAAA doktor hangi ilacı verdi kıldan tüyden çok mu yakındın kafasının etini yedin adamında mı bu ilacı verdi???
doktor tüy dökücü verir mi yaa???kafamçokkarıştı

hımmm o hareketi yapıodumda bekleme deil ac kapa yapıodum her 2 yana 50ser set

aaaaaaaaaaaaaaa cadiya bak biz mi seni unuttuk asil sen bizi unuttunnnn anaaaaaaaaaaaa kaynana misin canim yaaa hemen uste cikion heheheheh :roflol: geldi geldi nisanlandilar hatta klik truf lachesis (scylla) hamile oooo herseyi kacirdin kuzum sen sositososito

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy hamile mi...bunların hepsi misempatiksalakcinni

bi ben mi kaldımbilmiyorumkismile

tamam bunnar şaka galiba ama dalsi nişanlandı demi..gerçek yani:kedi:

bu arada vallahi de sizi unutmadım:olmaz:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy hamile mi...bunların hepsi misempatiksalakcinni
bi ben mi kaldımbilmiyorumkismile
tamam bunnar şaka galiba ama dalsi nişanlandı demi..gerçek yani:kedi:
bu arada vallahi de sizi unutmadım:olmaz:

evet canim yaaa onlar saka da dalsi nisanlandi biraz aceleye geldi ama olsun mutlu olsunlar da dedik bizde sen naptin cnaim hamile misin laelaelaelaelae

ayyyyyyy KLIK saka degil valla ciddi 4 hafta 7 gunluk hem de hehehe:)) yani 5 hafta oluyor demi hehehhe ben yatsam mi ne:)

hehhehehheh ayyyyyyyy senseeeeeeeee esn adami oldurursun yok ilaci yuzume verdi boyle guzel olayim herkes beni begensin diye :))

truffffffffffffff heyt beee uygulamaya da gecmis:)) sen kesin birakacan haa bizi gozume uyku girmiyor iki gundur:)

canimmmmmmmm tabletleri goturecem ama mayayi icmeye devam etCem sute katip 20 gun ictim sismedim bi 20 gun daha iceyim bakalim

BABYMOMM canim sebze meyve detoxu ET YOK SUT YOK PASTA CIKOLATA DONDURMA YOK:)

AAAAAA bi de elbise aldim ben soylemeyi unuttum :)) ama sanki kotun ustune de giyebilerim dulci kizmasin diye :)) nasil elbiseyse o :)

anladım canım siz takılın bakalım ben haftaya inss

anam geçmişler olsun
ALlah korumuş

Hani böyle depolarda mal kabul için kullanılan ürün paletleri var ya yerden yükseltmek için oluyo tahta da olur plastikte onu transpaletle havaya kaldırmışlar 2-3 cm yerden görmedim ben de üzerinde ürünler vardı bakıyim diye eğildim diğer tarafa öyle olunca transpaleti tutan çocuk indirdi paleti ve olan oldu üzerinde 500 kg falan mal vardı nasıl bağırdım ayağımı nasıl çektim bilmem yaniii mafoldumben
detoxun tam içeriği ne olcak şimdi
canım dediğimiz gibi sebze meyve pişmemiş ürün olacak
bitki çayı meyve çayı olur bol su esas, müsli olur böyle ama pakette ürün pek yenmiyo ama müslide koruyucu yok yenebilir

hayvansal ürün yok yoğurt süt falan da yok
şeker tuz yok
tatlı hamur işi yok gerisini yiyebilirsin
(bişiy kaldıysa -tatlicadiarzu-)
callanın ısınma egzersizindeki kolları esnetme olayında cok acıo kollarım ya o hareket kolları inceltiomuki

kollardan öte göğüsleri toğarlıyoo üst göğüs kaslarını aynaya bak yaparken oynuyolar zaten :D

evet canim yaaa onlar saka da dalsi nisanlandi biraz aceleye geldi ama olsun mutlu olsunlar da dedik bizde sen naptin cnaim hamile misin laelaelaelaelae

ayyyyyyy KLIK saka degil valla ciddi 4 hafta 7 gunluk hem de hehehe:)) yani 5 hafta oluyor demi hehehhe ben yatsam mi ne:)

hehe hayırlı olsun ne zaman girerse ben girmezsem hayırlı olsun dediğimi söyle olur mu ..

ayy inanılmaz özledim hepinizi...

yoh bebe falan bilmiyorumkismile

Back
X