50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canimm benimm hayirdirrr tatlim sinavlara calismaktanmi daraldin?kiyamam ben sana kuzum

evet canım çok sıkıldım bir de halsizlik var üzerimde, uzun zamandır da evdeyim ameliyattan beri doğru düzgün gezmedim ondan çok bunaldım. bugün de çalışmam lazım ama hiç halim yok gidip yatmayı düşünüyorum:(

Ben yatıyım canım sen yine çok geç geldin, çok öpüyorum seni görüşürüz hayatım opuyorumnanaktan

canım sen hala hayattamısın
slim in 6 de 3. günündesin de
ben bugün yaptım sonra çarşıya çıktım apartmandan aşağı inerken biri görseydi rezil olmuştum
inemiyodum merdivenlerden sünnetli çocuk gibi yan dönüp iniyodum
arabayla gittim 2 adımlık yere felçli gibiydim hala da ağrıyo bacaklarım

valla ben böle bişi görmedim başka bişi yapmaya gerek kalmıo bunu yapınca ter içinde kaldım,dün gece yatarken kalçamın üstüne yatamadım,kaçam o kadar ağrıodu yani,slimin 2,videosuna geçmeye korkuom yani o derece
]

evet canım çok sıkıldım bir de halsizlik var üzerimde, uzun zamandır da evdeyim ameliyattan beri doğru düzgün gezmedim ondan çok bunaldım. bugün de çalışmam lazım ama hiç halim yok gidip yatmayı düşünüyorum:(

canimm benimmm stresten oluyodur bidee ameliyat sonrada gezememissinn hepsi birikmis bunalmissinn kiyamam sana benn hiccc
iiyi calismalarr canimmmm yarin bakk istersen yat dinlen oda iyi gelirr cicegimmmm

kizlarrr selammm sizler miskokulu feslegen getirdimmm masaniza koyun sizde koksunn mis gibi
2005-05-14-wildes-basilikum.jpg

ooo fesleğen getirdin dimek
ben de yeni almıştım 2 tane fesleğen
geçmiş olsun canım dün düşmüşsün
bugün nasılsın

Ben yatıyım canım sen yine çok geç geldin, çok öpüyorum seni görüşürüz hayatım opuyorumnanaktan

iyi geceler lache

canım sen hala hayattamısın
slim in 6 de 3. günündesin de
ben bugün yaptım sonra çarşıya çıktım apartmandan aşağı inerken biri görseydi rezil olmuştum
inemiyodum merdivenlerden sünnetli çocuk gibi yan dönüp iniyodum
arabayla gittim 2 adımlık yere felçli gibiydim hala da ağrıyo bacaklarım

valla ben böle bişi görmedim başka bişi yapmaya gerek kalmıo bunu yapınca ter içinde kaldım,dün gece yatarken kalçamın üstüne yatamadım,kaçam o kadar ağrıodu yani,slimin 2,videosuna geçmeye korkuom yani o derece
]

zayıflamak kolay değil
ama bize bunlar vız gelir trıs gider
bacaklarımı hissetmesem de şu anda yarın da yapıcam inşallah

bugün nasılsın

iyi geceler lache

zayıflamak kolay değil

canim benim cok tsk ederimm
valla bugun acisi iyice cikti ama bunada cok sukur allah beterinden korudu valla kirik cikik olabilirdi hayatimmm
21265820pw6io5yh1.gif

bugün nasılsın

iyi geceler lache

zayıflamak kolay değil

evet bende onu düşündüm zaten, ya o kadar halsizdim ki kolumu kaldıracak halim yoktu,sonra kendi kendime dedim ki: ya şimdi ben buna devam etsem önceki 2 günüm yanar enayi misin 2 gün boşuna mı yaptın sen! dedim kendi kendime sırnaşık şey hemen kaldırıp totoyu yaptım tamamladım,aynen canım tam gaz devam bitirelim şu 6 haftalık programı

reglken 51sen bıtımınde 49 bıle olursun bence:)
menu hoşş :)
karpuz benım de canım cektı ama tasıması işkence cıddenkafamçokkarıştı
şöyle bi alo-karpuz servısı olsa fena olmıcak:p
sen de benım gıbı öğle kacamakcılarındansın ama
insanın canı tatlı ıstıorr ufffdelikafadulden

kızlar bugun pek ugrayamadım buraya uyumus kalmısım sımdı hepınızı opuyrm ıyı geceler kahve kokusuna koclugundan ve gosterdıgı ılgıden dolayı tesekkurler. yenı kocumuzun koclugu hayrlı olsunopuyorumnanaktan

bu arada haftanın birincisi kim oldu demiştim cvp alamadım ayol

ben sondan birinciyim onu biliyorum da birinci
semerta
anchusa ikinsinden biri

Merhaba kızlar opuyorumnanaktan

Sıcaklarda kimseyi uyku tutmuyo sanırsam kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canımmmm
sıcaktanmı başka bişeydenmi bilmiyorum da şu dondurmayı yiyip yatcam sanırım

bu arada hayırlı olsun

yesaa
bu ne işe yarıyomuş???
o bacaktaki pis kılları sonsuza kadar gömüyorsa alalım

canişş benimkiler tarih olucak söylediğim formülle sen daha denemedinmii cicimmyerimseniben

ayneeeeeeeeeeennnnnn geçen gün ben de ayırdın 1-2 poşet elime geldikçe ütüye değer mi değmez mi bakıpğ ayırdım valla

kızlar ben çıkıyorum uykum yok ama kitap okurken uyuyakalıyim bari yarın son iş günü ne güzel yaa cmt çalışmıyonuz sizzzz :( yarın kimse olmıcak forumda :( ağlarım amaaaaaa:(

öpüyom kocaman sizi kızlar
bakalım yarın kaç çıkıcam (takıntılı di mi takmış :D:D)

ben forumu yokluycam tatlım yannız bırakmam seniiyerimseniben

kedi.jpg

hamsindekediler.gif

canimmm gec geldim haklisinn bitanemmm
bende cok opuyorummmm cicegimmm belki bu oynayan kediler biraz keyiflendirir seni papatyam
prensesiimm canım bugün nasılsın tatlım yorumlarını okumadım hızlıca geçtim kaydirigubbakcemile4

aynen bende canimmmm benim iki yavrumda bu sene bibucuk ay arayla melek oldular malesef of off:sinifsinif::sinifsinif::gitme::2::2:mafoldumbenmafoldumben

ayyy iananmıorummm ya offff:1no2: inan çok üzüldüm,dayanamam bende yavrulara,bırak yavruları yolda görsem öle bi manzara içim çekilir,başın saolsun canım

Back
X