Merhaba kızlar opuyorumnanaktan
Sıcaklarda kimseyi uyku tutmuyo sanırsam kaydirigubbakcemile3
selam şekerrrrrr :teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar opuyorumnanaktan
Sıcaklarda kimseyi uyku tutmuyo sanırsam kaydirigubbakcemile3
canişş benimkiler tarih olucak söylediğim formülle sen daha denemedinmii cicimmyerimseniben
ben forumu yokluycam tatlım yannız bırakmam seniiyerimseniben
prensesiimm canım bugün nasılsın tatlım yorumlarını okumadım hızlıca geçtim![]()
ayyy iananmıorummm ya offff:1no2: inan çok üzüldüm,dayanamam bende yavrulara,bırak yavruları yolda görsem öle bi manzara içim çekilir,başın saolsun canım
İdare eder canım... Dün erkek arkadaşımın da benim de görüşmem vardı. Onun ilk görüşmesiydi, hemen buldu işi :lepi: Ben 3. görüşmemi yaptım sonuç bekliyorumaa tamm cikiodumm citiriskommm
nasilsinnn hayatimmm???
hoşgeldin canımmmm
sıcaktanmı başka bişeydenmi bilmiyorum da şu dondurmayı yiyip yatcam sanırım
bu arada hayırlı olsun
caniminnnn ici valla bugun acisi daha cikti ama sukrediorummm kirik cikikta olabilirdi diye bitanemm jel surup yatcamm birazdannn sen nasilsinnn?;lokumum nasil?
ammaaann allah korudu bitanecim benim keyfim süper çok şükür:Saruboceq: lokumcumda iyi oynaşıp duruyoo ortalıkta:ecrin_bebek:
canişş benimkiler tarih olucak söylediğim formülle sen daha denemedinmii cicimmyerimseniben
ben forumu yokluycam tatlım yannız bırakmam seniiyerimseniben
prensesiimm canım bugün nasılsın tatlım yorumlarını okumadım hızlıca geçtim![]()
sen ne durumdasın tatlım eğer aldıysanda sorun etme bide forumdan pek uzaklaşmamaya çalış....Kaç kilosun aklinialirimsmile Ben çok kiloyum sempatiksalakcinni
PRENSESCİM geçmiş olsun, nen var, kırık çıkık bişiler diyonuz???
herkese iii geceler ,ben yatarrrrrr
İdare eder canım... Dün erkek arkadaşımın da benim de görüşmem vardı. Onun ilk görüşmesiydi, hemen buldu işi :lepi: Ben 3. görüşmemi yaptım sonuç bekliyorumİK nın tavırları çok sinirimi bozdu...
Sen nasılsın fıstık????
Aaaa bu saatte yeme canım ya... Ben de bu sıralar çok cozuttum, yeme düzenim bozuldu, ama sevgülüm işe başlayacağı için bi şekilde düzen oluşur ve diyete devam ederim sanırsam...
Ne hayırlı olsun trufcum :uhm:
Kaç kilosun aklinialirimsmile Ben çok kiloyum sempatiksalakcinni
sen ne durumdasın tatlım eğer aldıysanda sorun etme bide forumdan pek uzaklaşmamaya çalış....
yaa ben bugün bildirim yapmadım yarından ümitliyim-tatlicadiarzu-
şaka biyana wc ye geç çıktım bugün lache dedim yarın bildircem hedef 56 idi bu hafta ama sanırım olmadı ARTIK ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKICAZZlaelaelaelaelae:hooray:
yavwf saklama bize de söyle
seninki yine gececi anlaşılan
ben de kocayı tv karşısında
bebeği de bizim yatakta uyuttum çet çat yapıyom sizle
sen ne durumdasın tatlım eğer aldıysanda sorun etme bide forumdan pek uzaklaşmamaya çalış....
yaa ben bugün bildirim yapmadım yarından ümitliyim-tatlicadiarzu-
şaka biyana wc ye geç çıktım bugün lache dedim yarın bildircem hedef 56 idi bu hafta ama sanırım olmadı ARTIK ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKICAZZlaelaelaelaelae:hooray:
canimm benimm saolla citiriskommmmm benimm
dun merdivenlerden dustumde allah korudu diozzz ezik disinda biseyim yokk agrim biraz tutulma var ama bunlar bisey deill kirik cikikta olabilirdi kotu dustum cunkuu allah korudu vall canimm sen nasilsinn?ozledimm seni gorusemedikk