50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SELAM CANLARIMMM

1- yeni gelen canlar hosgelmisler

2- sanirim 4 degisik menu gordum gozume katilanlar ustune alinmasi gerekenler alinsin

a) tursuyu cikaralim lutfen:))

b) kur ne acaba?

c) kurabiye derken:)

d)kibrik kutusu buyuklugunde ekmek kadayifi= 50 mekik operim al yanaktan:))

e)sabah aksam musli yiyen arkadasimiz canimiz cigerimiz sen nesfit diyeti neyim yapmiyorsun degil mi valla gecenlerde bi arkadas bizi dinlemeyip yapti sonra geldi tekrar aramiza dedi ki hepsini geri aldim kilolarin ben ettim siz etmeyin nolur araniza alin dedi almadik disladik hehehhe:))

bi daha e)yasemncigim ne yaptin anlat cabik spor adina :))

geldi bıcırığım a.s.
şimdi kuzucum hastalığım yakın hani scotish kurabiyesi vardır ya işte ondan iki tane hüpppppppppplettim...normalde yaparım ama yemem ama bu sefer yedim...

bende yapamıyorum spor.zaten bütün gün dairede oturupz pc başında
zaten hep bu kilolarda bu yüzden oldu.
nişanlı adayıda bu durumdan pek memnun diil
onun ısrarlarınla kilo vermeye çalışıorum zaten.

artik o donem kapandi canim yeni bi donem basliyor o istiyor diye degil kendin icin kendi sagligin guzelligin her bi haltinn icin kilo vereceksin ve de SPOR yapacaksin artik al sana alternatifler

liste geliyorrrrr

1- LESLIE ile yuruyus yapabilirsin evde detaylar google a sen de zayifla leslie yazilacak

2-yine sen de zayifla sitesine girip bi suru secenek arasindan secim yapabilirsin bu aralar
slim in 6 pump it up start it up falan baya gundemde

3- yine callan sen de zayifla yazarsan degisik bi video ile karsilasabilirsin

4- 8 dklik vucudun her bi yerini calistiran videolar var 8 min abs 8 min legs falan yazarsan cikar

5-HERGUN detayli SPOR raporu da isteriz vereliniortak

geldi bıcırığım a.s.
şimdi kuzucum hastalığım yakın hani scotish kurabiyesi vardır ya işte ondan iki tane hüpppppppppplettim...normalde yaparım ama yemem ama bu sefer yedim...

hosbuldum canim ablam da valla olmuyor boyle hep bahane hep bahane dun de goturmustun bi seyler artik bi dur diyelim biz bu ise yaa yoksa gitmez valla o kilolar yapisir kalir lop lop hehhe herkes incecikten yazin sen bole mi kalmak istiyosun ablacim yaa hadi sen de spora yap bi seyler de gel o kurabiyeler ole kolay erimez sempatiksalakcinni

SELAM CANLARIMMM

1- yeni gelen canlar hosgelmisler

2- sanirim 4 degisik menu gordum gozume katilanlar ustune alinmasi gerekenler alinsin

a) tursuyu cikaralim lutfen:))

b) kur ne acaba?

c) kurabiye derken:)

d)kibrik kutusu buyuklugunde ekmek kadayifi= 50 mekik operim al yanaktan:))

e)sabah aksam musli yiyen arkadasimiz canimiz cigerimiz sen nesfit diyeti neyim yapmiyorsun degil mi valla gecenlerde bi arkadas bizi dinlemeyip yapti sonra geldi tekrar aramiza dedi ki hepsini geri aldim kilolarin ben ettim siz etmeyin nolur araniza alin dedi almadik disladik hehehhe:))

bi daha e)yasemncigim ne yaptin anlat cabik spor adina :))

yesacannnnn ben de söyliyim mi ne sporu yaptığımıııı?
şimdik bitti daha. start it up yaptım üstüne de o ablanın karın videosunu yaptım. slim in 6 pak mi ne onu işte. anaaaam yanıyo karın kaslarım...

haftasonu çok yedim ama...cıslarım arasında biftekli kaşarlı sandviç, bi kaç tane patitis kızartması, bira, patitisli omlet ve patlamış mısır var:kedi: aneeeeeeem atın beni denizlere....dün sabah 53.1'i görünce üzerime gark eden sevinç sanırım yarın sabah yerini hüzne bırakıcak ehaheheeeee :3:

valla spatzicigimmm masallah diyodum ki anca erimistir o kadar yenidigin hehhehe afferin yine de kuzum iyi yapmissin o karin videosu sahane demi ben de yapacagim birazdan bugun acidi benimde karnim biraz ama cok begendim hergun yaparsak muhtesem sonuclar alabiliriz insallah hobaaaaaaaaaa :)

teşekkürler yesa tavsiyelerin için.
şu göbek bi erise başka bişi istemiyorum zaten

valla spatzicigimmm masallah diyodum ki anca erimistir o kadar yenidigin hehhehe afferin yine de kuzum iyi yapmissin o karin videosu sahane demi ben de yapacagim birazdan bugun acidi benimde karnim biraz ama cok begendim hergun yaparsak muhtesem sonuclar alabiliriz insallah hobaaaaaaaaaa :)

evet şahane gerçekten dee...ayy ben de mi yapsam her günnnn?:kedi:
o zaman dümdüz manken gibiN bi karnım olur mu len yesoş ?

ayyyyyyyy insallah canim da ne bilem ayyy hadi o zaman ILKNUR kalk biz de yapalim google a SLIM IN 6 SEN DE ZAYIFLA YAZ 2 parca zaten bu ya da sen de zayiflanin sitesine git orda videolar ve linkler kismi altinda slim in 6 goreceksin ordan slim&pack sec indir

anammmmmm ben leslie ile 1 MIL YAPAYIM BIZIMKILER DISARI GIDIYORLAR YUPPPIIII :)

sutten bahsedilmis soyle bir fikrim var spordan sonra 1 bardak sut esliginde ara ogun meyvesi yenebilir

ben öyle yapıyorum kan şekerim fenaa düşüyor yoksa kafamçokkarıştı
SELAM CANLARIMMM

yasemncigim ne yaptin anlat cabik spor adina :))

hııı canımmm hiç sormaa

yaa sen yaptın beni böyleee önüme ne gelirse yedim bugün hiiiççç hiiiiçç sormayınn
tomataları alayım kafaya tokatları alayımalsanaalsanasmile:tomato: :mymeka:hakettimmm:çok üzgünüm:

:mymeka: konusmaaaaaaaa :mymeka: :tomato: :tomato:

:)Şeniz

tammaaaam haklısıınn :çok üzgünüm: :sm_confused:
bende yapamıyorum spor.zaten bütün gün dairede oturupz pc başında
zaten hep bu kilolarda bu yüzden oldu.
nişanlı adayıda bu durumdan pek memnun diil
onun ısrarlarınla kilo vermeye çalışıorum zaten.

hoşgeldiinnnna.s.

YASEMNICIGMMMM kalk durma burda bi seyler yap hadiii ben de yapiuyorummm:))

leslie dedi ki hadi 1 mil gitti dayan yesa ben 2inci milime gidiyorummm gorusuruzz:)

kızlar ıyı geceler ben bugun yedıklerımı yazayım sadece cunku bısey yapmadım sabah elektrık yoktu aksam mısafır geldı ınsaallah yarın yaparım

sabah
yagsız omlet
2 peynir
3 zeytin
sekersiz acık cay
1 dilim kepek ekmek

ara
elma
5 adet klasik eti biskuvi:(

öğle
fasulye yemegı
salata
yogurt

ara
karpuz

aksam
1 dılım ekmek
yaprak sarması kac adt saymadım
yogurt

ayyy ne cok yemısım yaa yarın detoks yapacagım hatta gaza gelır ve dayanırsam 2 gun yapayımda bugunu telafi edyim. tum gun evdeydım elektrık yoktu olacagı buydu degılmı ayy cok sınırlendım bır yesıl cay ıceyım. bana az gelıodu ama yazınca cogalıyrmus

Back
X