Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ara öğünlerini unutma canım.çok yoğun çalıştığım için ara öğün alamıyorum malesef
başımı bile kaşıyacak vaktim yok
akşamda önce çorba ardından da biraz pilav ve hoşaf içtim
üstünede yeşilçay içiyorum şu an
bugünkü menüm cok gereksiz ve utanc verici kendimi bunun icin tere bogarak slim in 6 yaptim ceza olarak Çok üzgünüm çoook
sabah 8 de bir kase müsli
10.30 annem kahvaltiya geldi aniden oldu doktordan cikmisdi
3-4 catal sucuklu biberli domatesli kavurma
1 adet yumurta 3-4 lokma ekmek
cay bir bardak
1 hashasli pogaca (nekadar aptalim)![]()
ara
yarim hobby
bu kez bomba geliyor :çok üzgünüm:
2 dilim kek
2 pogaca
ögle
1 kücük tavuk but
aksam
1 sebzeli tonbaligi konservede
2.litreye yakin su
1 fincan kahve gün icinde
benim aslinda bu topicden cikmam lazim bunun gibi menülerle size kötü örnek oluyorum mafoldumben mafoldumben
zuzum bu arda yeşil çayın yok . oyeşil çay içilecekkkk
yaaa sus dillendirme bu kadar aramızda dedik.
napıyom yaa susar gibi büskiviye susuyom.
yarın 1 tane yerim .ondan sonra yarım. sonrada kocamım tabağındaki kırıntılar yalarım. yavaş yavaş alışcam
canım regl dönemim falan mı yaklaşıyorr.
tabiki menünün ele alınacak bi tarafı yok. neyseki keki meki sabahtan yemişsin. eritmişsindir sen onları.
topiğimize yeni başladın alışacağın için affediyorum seni.
akşam az yemişsin keşke o konserveyi yiceğini salata yeseydin nebiliyim 3-4 kaşık yemek yeseydin
Kızlar benim canım tatlı çektiğinde atıyorum ağzıma bir ciklet (damlasakızlı olanlardan),
onu çiğniyorum..Falımı tavsiye ederim,ağızda dolu dolu olduğu için cakkıdı cukkudu ,bir bakıyorum saatler geçmiş,ben de işe yaradı vallahi...
canlar 3 menu gordum yine ustune alinan alinsin:)))
1- aksama ne ayarlicaksin bakalim canim normalde guzel menu oglene hatta corba yanina salata da olabilirmis
2-zeytinyagli sarma miktari nedir hakim bey:) bi de sebze kizartmasi derken bolee bongur bongur yagin icinde mi:))
3-offfffff zukseddin o ne bicim menu 10 uzerinden 0:)
MENUM GELIYORRRRRRRRRRRRRRRRR
oncelikle not: bugun aksam yemegimiz yogun olacakti normalde pazarlari olur da dun degisiklik yaptik ona gore degerlendirin haaaaa
sabah (11.30)
sut
kahvaltilik gevregi (icine bi de kepek kattim:) anchusanin deyimiyle kepekli sut ve de kahvaltilik gevregi
ara (14.30)
1 muz
aksam(17.30)
az kuzu eti
patates
beyaz havuc
haslama havuc
haslama brokoli
YAPTIKLARIM
1-start it up
2-badmintona gitcem birazdan
bu arada merdivenlerden inerken bacaklarim asiri agriyor ama normaldir deemi hehe:))
sorma millet kaybolmuş.
spaz yaa sen hem salona gidiyorsun .hem evde yapıyorsun.
kız sonra deli gibi kas olmasın her bi tarafın.
bende pump it up uı yapacaktım.usb yi tv ye takıyordum usb bozulmuş. yapamadım. koşu bandına çıktım tam deli gibi hızımı almıştım kii. komşular tak tak vurdu alttan. aman pişman oldum şu koşu banıdını aldığıma
deneyim demiştim şekerim
yok şekerim peki yapmıcamda 2 kutu almıştım ya önceden onları bitireim diorum ya
bırakacam pekiiii
2-3 gün daha nesfit yicem idare ediverin artıkın,vallaha bititreim elimdeki kutuyu bi daha almıcam söz