50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla basar kaydirigubbakcemile3
tabi canımmm mis gibi yemek varken müsli ne ki
ara öğün yapılır çok güzel yoğurdun içine konur üzerine kuru erik kuru kayısı doğranır 2 fındık kırılır karıştırılır oh mis gibi bi ara öğün olurrr
valla bugün spordan sonra bakalarımı çekecektim yeminlen :D
çekem mi acaba???
çok mu müstekçen olu acep :D

afferin kuzum hem musli hakkinda yorumlarin icin hem de baklalarin icin hehe yaa bende de var da bole karnimi icine cekince belli oluyorlar aman digerlerini bosver sen bana yolla ben sana heheh sempatiksalakcinni

Olsa zaten affetmez hüpletirdin, menülerini gördükçe dikkatle inceliyom cadı, 52 olma :olmaz:

yok kuzum yok geride kaldi o yesa artik cok acimasizim incele kuzum ben de seninkini inceleyim diyorum da ne spor yazdigin var ne de menu sen olma bari 52 heheheh :

@YENI GELENLER boylarnizi yazin canlar ona gore cevap vercem boy- kilo arasi 10 farktan az olanlar beni gorsun kafamçokkarıştı

Kızlaaaaarrrr :gitme:

Yeyip yeyip kilo almayan ben tam 7 kilo aldım 1 ayda... :çok üzgünüm: Hormon ilacı kullanıyordum kistim olduğu için... Ondan oldu sanırım :çok üzgünüm: Giremiyorum kıyafetlerimin içine... Dile kolay 57 kg oldum :((

Yarından itibaren bende kilolarımdan kurtulmak için bir şeyler yapmaya başlıcam.Bana önerileriniz nelerdir? :kedi:

Geçmiş olsun, 1 ayda o kadar değişiklik cidden üzücü olsa gerek.

2 önceki mesajımda yazdığım öneriler senin için de geçerli, senin de bildiğin şeyler işte, geç saatte yemek yeme, öğün atlama, yeşil çay, spor vs... (normalde uzun uzun yazıyom da yorgunum :kedi: ) Ama en önemlisi burayı takip et ve menülerini sporunu vs yaz buraya. Ben burası sayesinde kilo verdim diyebilirim. Çünkü insan tek başına diyetten kopuyo er ya da geç ama burası istikrarı sağlıyo :lepi: Boy kaçtı?

yok kuzum yok geride kaldi o yesa artik cok acimasizim incele kuzum ben de seninkini inceleyim diyorum da ne spor yazdigin var ne de menu sen olma bari 52 heheheh :

@YENI GELENLER boylarnizi yazin canlar ona gore cevap vercem boy- kilo arasi 10 farktan az olanlar beni gorsun kafamçokkarıştı

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: valla doğru diyon aslında cimcimem kaydirigubbakcemile3 aşırı zayıflamaya yardımcı olup suçluluk hissetmeyek di mi sempatiksalakcinni

Yaa niye öyle diyon, ben hafif diyet yapıyom bi kerem, hem chokella mı yiyom, hem de dikkat ediyom :1: Ya şu yeni videolara ulaşamadım bi türlü, o yüzden spora başlayamadım. Ama yakın zamanda bi dönüş yapcam.

SENSE ve YESA kızlar ne konuşuyonuz hiç bişi anlamıyom yahu, bu saatte kafam mı durdu ne :)

Sencecim hedefine az kalmış :lepi: gözün aydın canım.

Ben kaçıyom kızlar, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

:))))) canimin ici hadi sen de kullerinden yeniden dog da aramiza katil yahuuuuu ya valla 10 fark varsa sadece spor yapin derim ben menulerine o kadar dikkat etmem ama MELAHATT falan kucuk bi sey yesin agzindan burnundan getiririm onun heheh:)) ya da SENIN hehe:)) siz de benim getirin haaa:)

dulci tarzi hafif diyet hehehhe:)))) aman sanki yazma sen listeni zaten biliyoruz senin dulci tarzi detoxunu hehhehe

ayyy valla kacmam lazim benim hadi al yanaktan operimmm YASEMNIGIMMMM bu sefer seni de opuyorum hadi bendensin:))

yaaaaaaaa canim yani bole insanlarin bazi insanlarin karinlarinda baklava dilimleri olusur yaa spor yapinca sense kendisininkinin fotosunu gonderecekmis ben de dedim ki ben de var ama karnimi icine cekince birazcik belli oluyor hehe:) hadi optum daha yazmicam yaaaaaaa yatiom ben

53sun demi :)))) 52 zor zaten canim sana :)))) hehhe:))

MELAHATTTT YEME SAKIN BI SEY HEHHEH:) yeni gozdem melahatt yaa takilmadan duramiyorum :)

Yürüyüşe çıktık, yağmur başladı, üşüdüm, ısınmak için magnum yedim sempatiksalakcinni bu mudur bahanen kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan boyun kaç?? Çok zor değil kilo vermek merak etme ;) başka biraz zorlanıyon, mide küçülümce alışıyon. Tam buğdağ ekmeğe geçiş yapmak baya yardımcı oluyo yerimseniben

işte kem küm ettim açıklayamadım
yarın 0 kaçamak bol spor annaştık mı?

SENSE ve YESA kızlar ne konuşuyonuz hiç bişi anlamıyom yahu, bu saatte kafam mı durdu ne :)

Sencecim hedefine az kalmış :lepi: gözün aydın canım.

Ben kaçıyom kızlar, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

bakla makla bişey diyolar ama benim külçede basmıyo bu vakitte

Annadım cimcimem, bu saatte bana laf anlatan ellerin dert görmesin kaydirigubbakcemile3

Tatlı rüyalar :3:

aaa kaçıyomusunuz daha karpuz kesecektik

Geçmiş olsun, 1 ayda o kadar değişiklik cidden üzücü olsa gerek.

2 önceki mesajımda yazdığım öneriler senin için de geçerli, senin de bildiğin şeyler işte, geç saatte yemek yeme, öğün atlama, yeşil çay, spor vs... (normalde uzun uzun yazıyom da yorgunum :kedi: ) Ama en önemlisi burayı takip et ve menülerini sporunu vs yaz buraya. Ben burası sayesinde kilo verdim diyebilirim. Çünkü insan tek başına diyetten kopuyo er ya da geç ama burası istikrarı sağlıyo :lepi: Boy kaçtı?

1,60 boyum. Ufak tefek bir şeyim yani :)

Önerilerin için tşk ederim tatlım. Bırakmıcam burayı... Kilo vercem, çok kararlıyım. Hem benim omurgamda sorun var. Asla olmaması gereken bir şey kilo almak ama oldu işte... :gitme:

Bir anda nasıl aldım bu kadar kiloyu anlamadım. Hayatım boyunca hep tanıdığım insanlardan çok daha fazla yiyen bir insandım ben... Yeter artık yeme derdi tanıdıklarımama hep aynı kiloda kalırdım. Şimdi şiştim resmen 1 ayda kafamçokkarıştı

işte kem küm ettim açıklayamadım
yarın 0 kaçamak bol spor annaştık mı?

bakla makla bişey diyolar ama benim külçede basmıyo bu vakitte

aaa kaçıyomusunuz daha karpuz kesecektik

:roflol: :roflol: :roflol: Ay çok hoşsun canım ya kaydirigubbakcemile3 Külçe lafını unutmazsam kullancam :lepi:

Annaştık canım, canım tatlı isterse pekmez yicem. cokacimcoook Sen nöbette misin?

1,60 boyum. Ufak tefek bir şeyim yani :)

Önerilerin için tşk ederim tatlım. Bırakmıcam burayı... Kilo vercem, çok kararlıyım. Hem benim omurgamda sorun var. Asla olmaması gereken bir şey kilo almak ama oldu işte... :gitme:

Bir anda nasıl aldım bu kadar kiloyu anlamadım. Hayatım boyunca hep tanıdığım insanlardan çok daha fazla yiyen bir insandım ben... Yeter artık yeme derdi tanıdıklarımama hep aynı kiloda kalırdım. Şimdi şiştim resmen 1 ayda kafamçokkarıştı

Oh oh pek sevindim, ben senden daha ufak tefekim 2 cm falan sempatiksalakcinni

Rica ederim canım, eğer ki olay sağlıksa daha da özen göstermek gerek tabi. Metabolizma denen illet hormonlardan çok etkileniyo tabi.... Sen başlangıç olarak yeşil çay iç, miktarlara dikkat et, zamanlar yolunu buluyon bi şekilde ve diyet yapıyo gibi hissetmiyon. Zaten burda slogan sağlıklı her zaman uygulayabileceğimiz bi beslenme programı oluşturmak, böyle olunca da verilen kiloları geri almak gibi bi dert olmuyo bayanssulusmile

ayy öğrencisin kıyamammmm
bize yakın olsaydın ben eve çağırırdım sana köfte yapardım canım yaaa

oyy saol canım yaa=D yemiş kadar oldum sayende:D

KATZİİİİ KENDİNE GEL GÖBEĞİNE BAK Bİ DAHA DÜŞÜNNNNN!

sense ödümü aldın valla koca koca harflerle bağıran cümlelerle filan sırnaşık şey silkelendim ve kendime geldim evet ''GÖBEK'' diyince :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: Ay çok hoşsun canım ya kaydirigubbakcemile3 Külçe lafını unutmazsam kullancam :lepi:

Annaştık canım, canım tatlı isterse pekmez yicem. cokacimcoook Sen nöbette misin?

külçe ama ha çok değerlidir kendileri
yok canım 6 gündür off vaziyetteyim
ama çarşambadan itibaren bi 7 günlük full time çalışma vakti beni bekliyo

ayy öğrencisin kıyamammmm
bize yakın olsaydın ben eve çağırırdım sana köfte yapardım canım yaaa

oyy saol canım yaa=D yemiş kadar oldum sayende:D

sense ödümü aldın valla koca koca harflerle bağıran cümlelerle filan sırnaşık şey silkelendim ve kendime geldim evet ''GÖBEK'' diyince :roflol: :roflol:

afiyet olsun canım ne dimek

ya arkadaşlar slimde 6, günümde bitti,ama bazı hareketleri(özellikle bacak kalça hareketlerini) tam yapamadım,inanılmaz acıo çünkü üst bacaklarım.benim bildiğim 1 haftada geçmesi gerek acının geçemedi gitti!!!geldiğinizde bana ısınma haeeketleri söleinde yapaım,onlarıda bilionuzdur siz şimdi

ya arkadaşlar slimde 6, günümde bitti,ama bazı hareketleri(özellikle bacak kalça hareketlerini) tam yapamadım,inanılmaz acıo çünkü üst bacaklarım.benim bildiğim 1 haftada geçmesi gerek acının geçemedi gitti!!!geldiğinizde bana ısınma haeeketleri söleinde yapaım,onlarıda bilionuzdur siz şimdi

canım nivea body cd sinde var ısınma hareketleri
ya da lesli 1 mili yap ısınırsın
ya da callan teyze

ama hiçbiri yoksa sende önce sağ bacağını sonra sol bacağını esnet önce ama acıyana kadar esnet ve baya bi bekle ama tendonları zedelemeden
bitince de yine esne

ya da hayali ip atla

ben bugün yaptım bacak ağrım önemli ölçüde azaldı
2 gün yapamamıştım
şimdi başa döndüm
5 gün daha yapıcam sonra off gün
ve ikinci videoya geçicem

Back
X