50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım nivea body cd sinde var ısınma hareketleri
ya da lesli 1 mili yap ısınırsın
ya da callan teyze

ama hiçbiri yoksa sende önce sağ bacağını sonra sol bacağını esnet önce ama acıyana kadar esnet ve baya bi bekle ama tendonları zedelemeden
bitince de yine esne

ya da hayali ip atla

ben bugün yaptım bacak ağrım önemli ölçüde azaldı
2 gün yapamamıştım
şimdi başa döndüm
5 gün daha yapıcam sonra off gün
ve ikinci videoya geçicem

lesli bir mil dediğin 5 dklık video ise o var bende,o yeterli olur demi

Kızlarrr günaydınnnnnnn

sense ödümü aldın valla koca koca harflerle bağıran cümlelerle filan sırnaşık şey silkelendim ve kendime geldim evet ''GÖBEK'' diyince :roflol: :roflol:

sempatiksalakcinni işe yaradı ama di mi??? kaydirigubbakcemile3
ya arkadaşlar slimde 6, günümde bitti,ama bazı hareketleri(özellikle bacak kalça hareketlerini) tam yapamadım,inanılmaz acıo çünkü üst bacaklarım.benim bildiğim 1 haftada geçmesi gerek acının geçemedi gitti!!!geldiğinizde bana ısınma haeeketleri söleinde yapaım,onlarıda bilionuzdur siz şimdi

Canım callanın esnetmeleri de işe yarar hiç bişiy yapamıyosan olduğun yerde jogging yap (hafif tempolu koşu hani leslie nin yaptırdığından) 5 dk sana ii gelir ...

Kızlar kilo gitgide yukarı tırmanıyo hergün aşağıdaki kiloya 200 gr ekleniyo hayır olsun bakalım...

ya uykusuzluk ya mayalı süt yaptı beni böyle şimdi erken yatamam da mayalı süt olayını bikaç gün içmiycem bakalım mayam bitti zaten...

Koçummm menümü yazıyim

06:30
1 ceviz
1 ç. Kaşığı çörek otu
1 kayısı
1 bardak su

06:30 – 07:10
Yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
3-4 lokma çok tahıllı esmer ekmek
1 yemek kaşığı Çökelek
1 salatalık

10:30
Kırmızı meyve çayı demledim
2 kuru erik
3 fındık
1 badem

11:30
1 tutam çörek otu

12:15
300 – 400 gr. fırın balık
1 kase marul, havuç, mor lahana yağsız tuzsuz
2 lokma tam tahıllı esmer ekmek
3 kaşık semizotu yemeği susuz

14:45
½ elma
Yeşil çay

16:30
1 tutam çörek otu

17:15
200-300 gr. fırın balık
3 kaşık semizotu

19:30
cafe latte tek şekerli light sütlü
3 badem

21:30 – 23:00
slim in 6
callanetics
bacak germe

23:45
1 bardak mayalı light süt
1 erik
2 kayısı
2 avuç kiraz

günaydin kizlar dün cok asiri abatmisdim menümde bugün insallah toparlicam,kizimi krese birakicam önce 1 tabak müslimi yicem öglene sebzeli bulgur pilavi var onu yerim büyük ihitmal yogurtla.

gunaydin kizlar,

butun gercekleri tum ciplakligiyla itiraf etmeye geldim :-(((((((

dun aksam isler hesap ettigim gibi olmadi,

anneme gittim;
ve cok yedim.

yazayim da kesin cezami valla alin beni artik ne yaparaniz yapin yaa..
zaten su bel agrimin arkasina siginip tembellige alistim iyice, cok kizginim bu sabah kendime,
persebe cihan beye gideyim, yanimda netbookumu da goturucem, spor videolarini gostericem, yapmak icin izin isticem bakalim.

dun aksam,
1 kase mercimek corbasi,
2 kasik kuru fasulye
1 tabak peynirli acik hamur (yoresel bi yemek, kare seklinde elde acilmis hamurlar makarna gibi suda haslaniyor )

ara
meyve salatasi
(yarim muz, 3-4 kiraz, 3-4 kayisi)

gece
1 dilim dondurma

:-((((((

kahvaltimi az once yaptim;

1 bardak limonlu cay,
1 kucuk yuvarlak kepekli sandwich (peynir, domates, salatalikli)

ara olarak 1 light sut aldim,

oglen sebze yicem, ogleden sonraki ara icinde 1 kivi aldim.

aksam da salata falan yicem insallah.

oyle planliyorum

Kizlar dun ben de sacmaladim...
bu sabah musliyle basladim..bakalim boyle devam edebilecek miyim.regliyim bu yuzden gozlerim donuyor......simdi de kahvemi iciyorum...

günaydin kizlar dün cok asiri abatmisdim menümde bugün insallah toparlicam,kizimi krese birakicam önce 1 tabak müslimi yicem öglene sebzeli bulgur pilavi var onu yerim büyük ihitmal yogurtla.

canım sebze de yeşillik falan sadece bulgur pilavı yoğurt olmaz

pepperim günaydınn
Kizlar dun ben de sacmaladim...
bu sabah musliyle basladim..bakalim boyle devam edebilecek miyim.regliyim bu yuzden gozlerim donuyor......simdi de kahvemi iciyorum...

anchusacım günaydınnn

herkes dün bi cozutmuş anlaşılan kafamçokkarıştı
ben de kilomu sabitleyemedim habire yukarı çıkıyo maya mı yapıyo sizce kızlar yaaa??
içmicem detoksu boşuna yapmış gibiyim... mafoldumben

son kilolar ne zor veriliyo yaaa alsanaalsanasmile

canım sebze de yeşillik falan sadece bulgur pilavı yoğurt olmaz

pepperim günaydınn

anchusacım günaydınnn

herkes dün bi cozutmuş anlaşılan kafamçokkarıştı
ben de kilomu sabitleyemedim habire yukarı çıkıyo maya mı yapıyo sizce kızlar yaaa??
içmicem detoksu boşuna yapmış gibiyim... mafoldumben

son kilolar ne zor veriliyo yaaa alsanaalsanasmile

sensewitch cim ben bir sey fark ettim...bir hafta cozutup, ertesi hafta siki bir diyet yapinca cok iyi verdim ben su gune kadar...Hos su son haftada verdigim kilo hic istemeden oldu ama neyse...
maya kilo aldirabilir, mantikli bence. sonucta biranin kilo aldirmasi da maya yuzunden.

sensewitch cim ben bir sey fark ettim...bir hafta cozutup, ertesi hafta siki bir diyet yapinca cok iyi verdim ben su gune kadar...Hos su son haftada verdigim kilo hic istemeden oldu ama neyse...
maya kilo aldirabilir, mantikli bence. sonucta biranin kilo aldirmasi da maya yuzunden.

içmiyorum o zaman bıraktım valla ...:1:
hımm evet doğru diyosun ama canım da bişiy istemiyo anchusacım yaa tatlı falan da çekmiyo öyle bazen dondurma işte...

hıh bi de bişiy sorucam herkes hergün slim in 6 yapıyo mu? ben1 gün atlayarak yaptım Nasıl olcak şimdi? ne zaman diğerine geçicez? hergün yapmam lazım mı kafamçokkarıştı ay ne sorduuuuuuuuuummmmmmmmmm :1shok:

günaydınlar....
dün gece acayip cozuttum hastalığım bugun yarın .... ama bugun dikkatli olacam bir hastalansam hormanlarım yerine gelecek:D.. 11 de aç karnına dr da olmam gereektiğinden birşey yemeden içmeden duruyorum midem bulanmaya başladı...

hımm evet doğru diyosun ama canım da bişiy istemiyo anchusacım yaa tatlı falan da çekmiyo öyle bazen dondurma işte...

hıh bi de bişiy sorucam herkes hergün slim in 6 yapıyo mu? ben1 gün atlayarak yaptım Nasıl olcak şimdi? ne zaman diğerine geçicez? hergün yapmam lazım mı kafamçokkarıştı ay ne sorduuuuuuuuuummmmmmmmmm :1shok:

canim ben de hergun yapmiyorum... ne zaman canin isterse o zaman yap. kendini baski altina sokunca birsey ise yaramiyor. rahat ol.

günaydınlar....
dün gece acayip cozuttum hastalığım bugun yarın .... ama bugun dikkatli olacam bir hastalansam hormanlarım yerine gelecek:D.. 11 de aç karnına dr da olmam gereektiğinden birşey yemeden içmeden duruyorum midem bulanmaya başladı...

gecen hafta bende oyleydim. doktor derdinden yeme icme duzenim alt ust oldu....gecmis olsun

Kızlar benim canım tatlı çektiğinde atıyorum ağzıma bir ciklet (damlasakızlı olanlardan),
onu çiğniyorum..Falımı tavsiye ederim,ağızda dolu dolu olduğu için cakkıdı cukkudu ,bir bakıyorum saatler geçmiş,ben de işe yaradı vallahi...
ben deee aynısını yapıyorummmm
sakız çoğu zaman kurtarıcım
gecen hafta bende 1 hafta boyu merdıvenden ınerken bacaklarım agrımıstı senı anlıyrm hatta ben ınerken topallıyr gıbıydım cocuklar ole bakıodu benım super callandan dolayı olmustu esneme yap ıkı yada üç gune gecer

ay ben de super callana mı geçsem 2 haftadır normal yapıyorum
hıh ne dersiniz?

ANCHUSA kendimi pilatese hazırlıyorum, dün callanda öne doğru esnemede odun olan ben dizlerime koydum anlımı çok murluyummmmmmmmm :lepi: (deli di mi? sevindiği şeye bak sempatiksalakcinni )

canim ben de hergun yapmiyorum... ne zaman canin isterse o zaman yap. kendini baski altina sokunca birsey ise yaramiyor. rahat ol.

tamam canım yaaa öyle yapıyim... hop bir ki üç kaydirigubbakcemile2
heyo gezme iptal oldu kekler boreklerde iptal oldu cok mutluyum :) kızımıda uyutum sport time :)

OOooo süper gün sana kaldı ne sporlar yaparsın sen bugün artık sempatiksalakcinni

kizlar bisey sorcam,

su slim in 6
nasil bisey?

kardiyo mu?
yoksa pilates gibi mi?

bel icin zorlayici hareketler var mi?

ben de baslicam spora, bele yuklenilen harketleri kontrollu sekilde yaparak, boyle karar verdim bugun,

ebru salli pilatesi mi yapsam (leslie kesinlikle yapmam da) yoksa su slim in6 yi mi?

kizlar bisey sorcam,

su slim in 6
nasil bisey?

kardiyo mu?
yoksa pilates gibi mi?

bel icin zorlayici hareketler var mi?

ben de baslicam spora, bele yuklenilen harketleri kontrollu sekilde yaparak, boyle karar verdim bugun,

ebru salli pilatesi mi yapsam (leslie kesinlikle yapmam da) yoksa su slim in6 yi mi?

canım cardio callan a bi baksana...
biraz uzun ama zorlayıcı bişiy yok hızlı da değil...

evet canım her gün yapmak lazım onu
ben 2 gün ara verdim diye baştan başladım
bugün 2. günüm

günaydınlar....

ay canım senin işinde zor yaaa sürekli tahlil verip duruyosun

@herkes günaydıııııııııııııııııın

Back
X