50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bisey sorcam,

su slim in 6
nasil bisey?

kardiyo mu?
yoksa pilates gibi mi?

bel icin zorlayici hareketler var mi?

ben de baslicam spora, bele yuklenilen harketleri kontrollu sekilde yaparak, boyle karar verdim bugun,

ebru salli pilatesi mi yapsam (leslie kesinlikle yapmam da) yoksa su slim in6 yi mi?

lesli slime göre masum kalır kesinlikle

canım cardio callan a bi baksana...
biraz uzun ama zorlayıcı bişiy yok hızlı da değil...

cardio callan
hmm tmm cnm buna aksam bi bakayim ben.

cok cok dagol.

truf sen de sagol cnm, slim leslieden de zor diyorsun yani,

aslinda leslie cok cok basit, ve cok masum gorunuyor ama bel icin gercekten de riskli,
kontrolsuz hareket yapma riski cok fazla.

benim belimi mahvedenin o olduguna inaniyorum,
yoksa 3 ay pilates yaptim ve hicbisey olmamisti..

Bu gün reglimin ilk günü..
Bu ay çok fazla ödem topladım,farkediyorum.Göğüslerimden ayak bileklerime kadar
şişim.Bir-iki güne kadar iner umarım...
Dün o meşhur mekik aletinden aldım.Bu gün rahat 300 tane mekik çekmişimdir..
Bayağı yakıyor karnımı hissediyorum.
Benim bölgesel şikayetim hiç yok neredeyse,sadece sezeryen göbişim var biraz.
Onu da halletmeyi kafama koydum vallahi.

Bugün yediklerime gelince:
Sabah:
Sirkeli ılık su

Bir saat sonra:
Bir ufak domates
Bir yumurtadan yağsız omlet
Üzerine beyaz peynir sürülmüş bir dilim light ekmek
2 kupa şekersiz yeşil çay

Ara:
Yarım avuç kadar beyaz leblebi
2 tane ceviz

Öğlen:

(Arkadaş çaya çağırdı)
1 ince dilim fındıklı kek
2 kupa şekersiz elma çayı

Ara:

Bir kase kadar kiraz
5 tane yeşil erik

Akşam:
1 ufak tabak sulu köfte
1 dilim light ekmek

1 Kupa ginkgonklu şekersiz yeşil çay
öğlee yemeğin yok .insan 1-2 kaşık bişey ler yer dimi.direk dalmışsın o keke
bugünkü menüm

sabah
1 fincan yeşil çay
1 öksüz doyuran kase kiraz en irisinden
1 çay bardağı süt

ara
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim sucuk
1/4 yumurta
2 dilim kaşar
2 zeytin

öğle
1 tabak peynirli yağsız sossuz makarna

ara
2 ısıırık kızımın çikolatasından

akşam
fırında karışık sebze kızartma
1 fincan yeşil çay
5-6 dilim karpuz

ara
1 adet magnum
1 avuç çekirdek

spor olarak
200 ip (20 si sağ ayak üzerinde, 20 si sol ayak üzerinde, 20 si kollar çapraz, 140 normal hızda)
start it up yaptım.
pühhhh. insan yazmaya utanır.hadi öğlene kadar tamam. o karışık kızartma miktarı yazılmadığına göre anladım ben ne kadar yediğini. gece gece magnum.
kızlarrrr dondurma yiyeceksen fındıklı yok diskli çikolatalı dondurmalar yokkk.sade dondurmaa
mrbb kızlarr,bugünkü menüm:
sabah:1 yeşil çay+5 kiraz+peynir+zeytin+maydonoz+1/2dilim tam buğday emeği
ara:2 kayısı
öğle:3ızgara kanat+1 patates+2 biber+salata
ara:3dilim karpuz
ara:1kase erik
akşam:fırında yağsız sbeze yemeği+yoğurt
hareket:500 ip (ip atlamam günümdeydimmm)+slim in6(yarım saaat yaptım)+tibet
alkisalkisalkis
ayyy hadi ya o zaman tamam 1 öğün yicem sadece verceklerimi geri almak istemiom,yarın belki yemem bile detoks yapmak istiorum
ya kızlar ya detoks yapıonuz ya benim sadece meyve yiyince bi karnım kazınoyorki sormayın gitsin,dahada acıkıyorum,deli gibi karbonhidrat istiyor vcdum.detoks die güne başlıyorum mesela bitiremiyorum,acil detoks yapmam lazım 2 gün yoksa bu hafta kilo veremem,zaten öbür hafta veremicem kilo öbür cuma regli olmama az vakit kalacak çünkü muhtemelen o haftayı şiş geçiririm,bu cuma 1 kilo verdim verdim yani...
canımmm reglin yaklaşıyorsa detoksdan uzak dur. çünkü ister istemez insanın iştahı deli gibi oluyor.detoks için reglin bitmesini bekle dayanamazsın
kilom azalmiyoo yahu.. cumadan beri boyle fixlendi

morali bozmak motivasyonu düşürmekkk yokkkk

Kızlarr Günaydın,
dün akşam bir haşlanmış yumurta 3 4 dilim salatalık domates ve bir dilim çavdar ekmeği yedim, dün öğleden sonra ara olarak yediğim 2 ısırık peynirli böreğin acısı çıktı midem çok kötüydü üşüttüm bi herhalde ne yediysem çıkardım mide yanması yaşadım bi de regliydim 2 küçük dilim çikolata yedim ceza olarak kendime toplada 50 mekik çektim karın sıkma harekteleri yaptım 200 defa yatmadanda mide bulantımı alması için biraz abartarak çilek ve kiraz yedim midem hala fena sabah ta 1 haşlanmış yumurta bi adet yulaflı bisküvi yedim az öncede yeşil çay içtim ama midem hala çok fena ama bu azmime şaşırıyorum valla 29 mayısta ki ölçülerimle aramda 2 şer santim var bu da mutlu ediyo benii

kizlar ben 1 ay spor salonuna gitmisidm,bebegimden dolayi geri birakdim 2-3 ay sonra yine baslicam,sonra 1-2 hafta leslie yaptim,sizce benim kiloma en uygun spor hangisi simdi lesliemi,slim in 6,yoksa baskalarida varmi pump it felan diye bisey duydum omu sizce hangisi kilo vermeme daha cok yardimci olur?

Kızlarrr günaydınnnnnnn

sempatiksalakcinni işe yaradı ama di mi??? kaydirigubbakcemile3

Canım callanın esnetmeleri de işe yarar hiç bişiy yapamıyosan olduğun yerde jogging yap (hafif tempolu koşu hani leslie nin yaptırdığından) 5 dk sana ii gelir ...

Kızlar kilo gitgide yukarı tırmanıyo hergün aşağıdaki kiloya 200 gr ekleniyo hayır olsun bakalım...

ya uykusuzluk ya mayalı süt yaptı beni böyle şimdi erken yatamam da mayalı süt olayını bikaç gün içmiycem bakalım mayam bitti zaten...

Koçummm menümü yazıyim

06:30
1 ceviz
1 ç. Kaşığı çörek otu
1 kayısı
1 bardak su

06:30 – 07:10
Yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
3-4 lokma çok tahıllı esmer ekmek
1 yemek kaşığı Çökelek
1 salatalık

10:30
Kırmızı meyve çayı demledim
2 kuru erik
3 fındık
1 badem

11:30
1 tutam çörek otu

12:15
300 – 400 gr. fırın balık
1 kase marul, havuç, mor lahana yağsız tuzsuz
2 lokma tam tahıllı esmer ekmek
3 kaşık semizotu yemeği susuz

14:45
½ elma
Yeşil çay

16:30
1 tutam çörek otu

17:15
200-300 gr. fırın balık
3 kaşık semizotu

19:30
cafe latte tek şekerli light sütlü
3 badem

21:30 – 23:00
slim in 6
callanetics
bacak germe

23:45
1 bardak mayalı light süt
1 erik
2 kayısı
2 avuç kiraz
sesnse bu menülere kilomu aluyorsun hayırdır inşallahh. mayalı sütten mi acaba.bu mayalı süt dediğin sütün içine mayamı atıyorsun. ne işe yarıyormuş????
yine harika bir menüde bende dün senin gibigecenin 11,30 nda meyve yedim . düne göre 100 gr fazla çıktım . acaba meyve saatini önemi çeksek biraz
günaydin kizlar dün cok asiri abatmisdim menümde bugün insallah toparlicam,kizimi krese birakicam önce 1 tabak müslimi yicem öglene sebzeli bulgur pilavi var onu yerim büyük ihitmal yogurtla.
canım sabah müsliye tamam . ama 1 küçük domatesini peynirini de yaiyorsunn tamam mııı.yeşilliğinide ayrıcaaa
gunaydin kizlar,

butun gercekleri tum ciplakligiyla itiraf etmeye geldim :-(((((((

dun aksam isler hesap ettigim gibi olmadi,

anneme gittim;
ve cok yedim.

yazayim da kesin cezami valla alin beni artik ne yaparaniz yapin yaa..
zaten su bel agrimin arkasina siginip tembellige alistim iyice, cok kizginim bu sabah kendime,
persebe cihan beye gideyim, yanimda netbookumu da goturucem, spor videolarini gostericem, yapmak icin izin isticem bakalim.

dun aksam,
1 kase mercimek corbasi,
2 kasik kuru fasulye
1 tabak peynirli acik hamur (yoresel bi yemek, kare seklinde elde acilmis hamurlar makarna gibi suda haslaniyor )

ara
meyve salatasi
(yarim muz, 3-4 kiraz, 3-4 kayisi)

gece
1 dilim dondurma

:-((((((
makarnay saymassak çok da abartmammışsın. canım daha tatilden yeni geldin. toparlanman için zaman lazım bu hafta eski düzenini oturtursun.
ayrıca bu hafta regl olcam demşsin. regli yaklaşanlara çok bişey diyemiyorum çünkü kendimden biliyorum.

kizlar ben 1 ay spor salonuna gitmisidm,bebegimden dolayi geri birakdim 2-3 ay sonra yine baslicam,sonra 1-2 hafta leslie yaptim,sizce benim kiloma en uygun spor hangisi simdi lesliemi,slim in 6,yoksa baskalarida varmi pump it felan diye bisey duydum omu sizce hangisi kilo vermeme daha cok yardimci olur?

canım ben diğerlerini indirmedim. ben direk pump it up tan başladım.
ısınma hareketleriyle başlıyor.
baya hareketli bişey .ilk yaptığın zaman alışamıyorsun falan ama ben çok sevdim. diğerleri hakkında b yorum yapamayacağım.

kaydirigubbakcemilekızlarrr hadi eller yukarda esniyoruz sonra omuzlar dairesel olarak 5 öne doğru 5 5 arkaya doğruu

Kızlarr Günaydın,
dün akşam bir haşlanmış yumurta 3 4 dilim salatalık domates ve bir dilim çavdar ekmeği yedim, dün öğleden sonra ara olarak yediğim 2 ısırık peynirli böreğin acısı çıktı midem çok kötüydü üşüttüm bi herhalde ne yediysem çıkardım mide yanması yaşadım bi de regliydim 2 küçük dilim çikolata yedim ceza olarak kendime toplada 50 mekik çektim karın sıkma harekteleri yaptım 200 defa yatmadanda mide bulantımı alması için biraz abartarak çilek ve kiraz yedim midem hala fena sabah ta 1 haşlanmış yumurta bi adet yulaflı bisküvi yedim az öncede yeşil çay içtim ama midem hala çok fena ama bu azmime şaşırıyorum valla 29 mayısta ki ölçülerimle aramda 2 şer santim var bu da mutlu ediyo benii

hiç bişey anlamadım bu menüden .çıkarttığın halde yumurtamı yedin.üşütmüşsen üstüne bide yumurta yemişsen çıkartırsın tabi.bi de kiraz zaten kaçırınca o da bozuyor miğdeyi

cardio callan

cok cok dagol.

aslinda leslie cok cok basit, ve cok masum gorunuyor ama bel icin gercekten de riskli,

canım ben üç gün oturamadım kalkamadım adım atamadım
ve yine lesliden daha sert tekmeler var senin belin için iyi olmaz
ve yerde mekik tartı bişilerde yapıyorsun o yüzden sana olmaz dedim
aslında lesli çok rahat yapılıyo ama sen öne doğru tekmeleri zıplarken kontrolsüz yaptın demekki

öğlee yemeğin yok .insan 1-2 kaşık bişey ler yer dimi.direk dalmışsın o keke

pühhhh. insan yazmaya utanır.hadi öğlene kadar tamam. o karışık kızartma miktarı yazılmadığına göre anladım ben ne kadar yediğini. gece gece magnum.
kızlarrrr dondurma yiyeceksen fındıklı yok diskli çikolatalı dondurmalar yokkk.sade dondurmaa

alkisalkisalkis

canımmm reglin yaklaşıyorsa detoksdan uzak dur. çünkü ister istemez insanın iştahı deli gibi oluyor.detoks için reglin bitmesini bekle dayanamazsın

morali bozmak motivasyonu düşürmekkk yokkkk

canım yaaa fırında karışık kızartma yani 1-2 yemek kaşığı yağ var 1 tepside. altına yağlı kağıt sermiştim o yüzden yağ koymaya gerek kalmadı. 1 porsiyon yemişimdir yanında 2 dlm kepek ekmeğimle magnum fazla oldu ama ona sözüm yok
cezam neyse çekmeye hazırım hakim bey
slim in 6 yapıcam zaten başka bişey ver

canım ben sana lesli haftada 4-5 kilo verdiren 10 pounds u öneriyorm
harika benim ilk etapta kilo vermemi sağlyan şey o oldu kesinlikle
sende zayıfla sitesinde var ordan indirebilirsin
walk of 10 pounds diye kırmızı olarak yazmışlar

canımm kalori harcatan bi sporu yapman gerekir öncelikle çünkü kilo vermek istiyorsun ve vücudunu şekillendirmek içinde üzerine esneme ağırlıklı spor olabilir mesela callanetics, pilatesss gibi hatta hergün spor yapamam diyosan 1 gün bu program 1 gün cardio dediğimiz sadece kalp atışını hızlandıran egzersizler yapmalısın tempolu yürüyüş, jogging, ya da interval koşu dediğimiz yürüme koşma kompleksi gibi...

sesnse bu menülere kilomu aluyorsun hayırdır inşallahh. mayalı sütten mi acaba.bu mayalı süt dediğin sütün içine mayamı atıyorsun. ne işe yarıyormuş????
yine harika bir menüde bende dün senin gibigecenin 11,30 nda meyve yedim . düne göre 100 gr fazla çıktım . acaba meyve saatini önemi çeksek biraz
.

canım öne çekelim de spordan sonra kan şekeri düzene girsin diye yiyorum onu karbonhidrat niyetine
buldummmmm sana söylerkennnnnnnnnnnnnnnn :)

sütün içine çubuk tarçın atıcaaammmmm
böylece kan şekerimi dengeler hem de proteinimi almış olurum
nişastalı bişiyler yemek lazım spordan sonra ama çok geç be anacım :( kesin kas kaybı olucak bende besleyemiyorum kaslarımı geç saatte spor yaptığım için..

kızlar kas kaybını nasıl anlıyoruz allah korusun böyle bişiy yaşayan ya da duyan var mı?
hareketleri yapmada mı zorlanılıyo mesela fikri olan var mı???

Kızlarrr günaydınnnnnnn

makarnay saymassak çok da abartmammışsın. canım daha tatilden yeni geldin. toparlanman için zaman lazım bu hafta eski düzenini oturtursun.
ayrıca bu hafta regl olcam demşsin. regli yaklaşanlara çok bişey diyemiyorum çünkü kendimden biliyorum.

ayy iyi canim ya, sevindim bunu duyduguma.

gercekten de tatilde alsmisim, devamli biseyler istiyor cnm, zar zor frenliyorum kendimi.

dedigin gibi bir de reglim yaklasti, yarin ya da obur gun olmam lazim.

bu arada kizlar,
sunu da soylemeden gecemicem; biz burda cok guzel bi beslenme aliskanligi edinmisiz;
tatilde acik bufe tatlilar o kadar guzel goruntuleri vardi ki, cesit cesit, renk renk tatlilar;
ama o tatlilarin onunden gecerken bana sadece sagliksiz seyler olarak gorunduler; hic cnm bile cekmedi.

tatli olarak sadece dondurma bir de tavuk gogsu yedim orda kaldigim surece.
(italyan restaurantinda tramisu yedim bir de yalan olmasin)

afferin bize vallaaa

ben deee aynısını yapıyorummmm
sakız çoğu zaman kurtarıcım

ay ben de super callana mı geçsem 2 haftadır normal yapıyorum
hıh ne dersiniz?

ANCHUSA kendimi pilatese hazırlıyorum, dün callanda öne doğru esnemede odun olan ben dizlerime koydum anlımı çok murluyummmmmmmmm :lepi: (deli di mi? sevindiği şeye bak sempatiksalakcinni )
iyidir pilates. ben de bayagidir yapmiyorum
kizlar bisey sorcam,

su slim in 6
nasil bisey?

kardiyo mu?
yoksa pilates gibi mi?

bel icin zorlayici hareketler var mi?

ben de baslicam spora, bele yuklenilen harketleri kontrollu sekilde yaparak, boyle karar verdim bugun,

ebru salli pilatesi mi yapsam (leslie kesinlikle yapmam da) yoksa su slim in6 yi mi?

cardio callan

cok cok dagol.

gercekten de tatilde alsmisim, devamli biseyler istiyor cnm, zar zor frenliyorum kendimi.

bu arada kizlar,
sunu da soylemeden gecemicem; biz burda cok guzel bi beslenme aliskanligi edinmisiz;
tatilde acik bufe tatlilar o kadar guzel goruntuleri vardi ki, cesit cesit, renk renk tatlilar;
ama o tatlilarin onunden gecerken bana sadece sagliksiz seyler olarak gorunduler; hic cnm bile cekmedi.

afferin bize vallaaa

gercekten aferin sana. nefsimizi terbiye etmeyi ogrendik biz hep beraber
slim in 6 sakin yapma sen... leslie nin en hizlisindan daha da hizli. 25 dk icinde sucuk gibi oluyorsun. bence yoplu pilates iyidir bele cok yuk bindirmezsin...

bu arada kizlar,

afferin bize vallaaa
wallahi aferinde . ya ben hayatta bu kadar iradeli olamam. ben yerdim ne yalan söliyim tatilde tabi şimdi yemiyorum.o boyalı renkli renkli şeyleri bende hiç sevmem.

iyidir pilates. ben de bayagidir yapmiyorum

gercekten aferin sana. nefsimizi terbiye etmeyi ogrendik biz hep beraber
slim in 6 sakin yapma sen... leslie nin en hizlisindan daha da hizli. 25 dk icinde sucuk gibi oluyorsun. bence yoplu pilates iyidir bele cok yuk bindirmezsin...

a.s

benim icin en iyisi yine ebru salli'nin pilatesi gibi gorunuyor,
o zaten riskli hareketler yaptirmiyor hic.

prs. doktora gideyim,
hemen bu h.sonu baslayayim - insallah.

sen nasilsin cnm bu arada? pek konusamadik seninle, ne sikayetle gittin doktora da tiroid sorunu cikti sen de..
tekrardan cok cok gecmis olsun.

benim de baktirmam lazim :-(

bende dün akşam ne zamandır yapmadğım koşu bandının üstüne bindim:)) yasemnn dediği gibi.
yaa aslında tam hızımı almıştım iyide gidiyordum pat pat koşarken alttakinler tak tak vurdu :((
ama bacaklarım yorulmuş baya

bu arada kizlar,

afferin bize vallaaa

alkisalkisalkis valla aferin kuzummm
ben de hiç bu kadar sağlıklı beslenmemiştim hayatımda yaa sayenizde kızlarrr

vücut sağlıklı beslenmeye şaşırdığından verdi o kiloları da zaten kesin sempatiksalakcinni

ANCHUSA pilatese beraber başlıycaz unutmadım aklinialirimsmile

ben yine aç kaldımmmm :(

bugün işyerinde çıkan öğle yemeği :

kızartma kadınbudu köfte (köfte dediğime bakmayın içinin tamamı pirinç nerdeyse)
tozdan yapılma patates püresi
hazır çorba
fix salata büfesi : mor lahana, havuç, marul...

keşke bugün de evden getirseydimmm

ben baklavaya dayanamiyorum. bir de kunefeye... ama cok serbetli olmayacaklar. mumkunse kuru baklava...cokacimcoook

ayy künefe deme.
bende severim eşimde marketten bulmuş getirmiş antakyada yapılmış dondurulmuş. hatta senin koçluğunda yemiştim. bi daha da yemedim. eşim yiyor .kovalıyorum git gözümün önünde yeme diye

günaydınlar kızlarrr,dışarıyı sular seller götürüyor yaa
allah evsizlere yardım etsinn
bu arada anchusacığım yaa bu hamile platesini nerden indirebilirim acaba?
sende zayıflada bulamadımda?

hamileymişsin kız :ecrin_bebek::emir_bebek:
ALLAH sağlıklı ve hayırlı bi evlat versin canım sana
ve tüm bebek isteyenlere opuyorumnanaktan

çok sağolasın tweetycimmm
aminnnnn

allah saglik uzun ömür versin bebegine ve sana insallah
sağolasın zuzummmm opuyorumnanaktan

canım ya kahvaltına bayıldım.Allah bilir çok erkende kalkıyorsundur.yumurta falan haşlaman çok güzel. ben h. içi hiç sofrsa bile hazırlalm ayak üstü yerim.
keşke o makarnayı yiyeceğine çorbadan içseydin. ama sen makarnayı seviyorsun .o yüzden sesimi çıkarmıyorum.ne de olsa hamişsin

ya kahvaltımı akşamdan hazırlıyorum ben nilüfertcimm,yumurtayıda akşamdan haşlayıp dolaba koyuyorum.sabahda bir saklama kabına kahvaltılıklarımı koyup işyerime getiriyorumm ve işyerimde yiyorumm.zahmetli oluyor ama ne yapayımm,hergün simit,poğaça yemekten iyidir dimi?
makarna konusunda da çokk haklısınn,inşallah daha güzel menülerle çıkacağım karşınıza :3:

Back
X