50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç bişey anlamadım bu menüden .çıkarttığın halde yumurtamı yedin.üşütmüşsen üstüne bide yumurta yemişsen çıkartırsın tabi.bi de kiraz zaten kaçırınca o da bozuyor miğdeyi

Valla canım üşüttüm mü bilmiyorum haşlanmış yumurtayı sadece midemi tok tutsun diye yedim, akşam yemekten sonra çıkarttım zaten, sabah ta ee bişiler yemek zorundayım iştah yok napim attım ağzıma bi yumurta kiraza da gelince akşam 6 da yemiştim çokta bişi yememiştim zaten 12 ye kadar oturdum midem sırtıma yapıştı açlıktan kirazı da fazla kaçırmışım napimm

alkisalkisalkis valla aferin kuzummm
ben de hiç bu kadar sağlıklı beslenmemiştim hayatımda yaa sayenizde kızlarrr

vücut sağlıklı beslenmeye şaşırdığından verdi o kiloları da zaten kesin sempatiksalakcinni

ANCHUSA pilatese beraber başlıycaz unutmadım aklinialirimsmile

benide alınnn platese.

kızlar haydi 10 defa bacağımızı indirip kaldırıyoruz. masada otururken
yapıyormu herkesssss????????????

Valla canım üşüttüm mü bilmiyorum haşlanmış yumurtayı sadece midemi tok tutsun diye yedim, akşam yemekten sonra çıkarttım zaten, sabah ta ee bişiler yemek zorundayım iştah yok napim attım ağzıma bi yumurta kiraza da gelince akşam 6 da yemiştim çokta bişi yememiştim zaten 12 ye kadar oturdum midem sırtıma yapıştı açlıktan kirazı da fazla kaçırmışım napimm

canım sen bugün miğdeni bi dinlendir. nane limon iç. peynir ekmek yee. yağlı yeme sakın

ayy künefe deme.
bende severim eşimde marketten bulmuş getirmiş antakyada yapılmış dondurulmuş. hatta senin koçluğunda yemiştim. bi daha da yemedim. eşim yiyor .kovalıyorum git gözümün önünde yeme diye

benide alınnn platese.

yaptık koçuuummmmm benimmmm :)

alırız o zaman liste yapalım sempatiksalakcinni
PıLATESE KATILANLAR

(HANGı PıLATESı YAPICAZ WINSORDAN 2 TANE VAR Bı DE EBRU VAR??? ANCHUSA BU KONUDA UZMAN ONA DANIŞALIM HANGıSıNı YAPALIM ANCHUSACIM???)

1. Anchusa

2. Nilufert

3. sensewitch

4. peppermint

yok mu arttırannn

5. yesa (kesin yapar o cadı)kaydirigubbakcemile3

ne zaman başlıyoruz??? slim in 6 in üzerine süper gider di mi koçum ???

dens dens dens
:dance: hobaaaaaaaaaaaa :teytey:

alkisalkisalkis valla aferin kuzummm
ben de hiç bu kadar sağlıklı beslenmemiştim hayatımda yaa sayenizde kızlarrr

vücut sağlıklı beslenmeye şaşırdığından verdi o kiloları da zaten kesin sempatiksalakcinni

ANCHUSA pilatese beraber başlıycaz unutmadım aklinialirimsmile

ben yine aç kaldımmmm :(

bugün işyerinde çıkan öğle yemeği :

kızartma kadınbudu köfte (köfte dediğime bakmayın içinin tamamı pirinç nerdeyse)
tozdan yapılma patates püresi
hazır çorba
fix salata büfesi : mor lahana, havuç, marul...

keşke bugün de evden getirseydimmm
tamam beni zorlamasi laizm birileirnin spordan tamamen kopmus durumdayim...baslayalim piltese birlikte..

ayy künefe deme.
bende severim eşimde marketten bulmuş getirmiş antakyada yapılmış dondurulmuş. hatta senin koçluğunda yemiştim. bi daha da yemedim. eşim yiyor .kovalıyorum git gözümün önünde yeme diye
hadi yaaa..evde mi serbetini haizrliyorsun??? az serbtli yapabilirsin oyleyse.. ben hic gormedim marketlerde
benide alınnn platese.

olur sen de gel.. ne zaman basliyoruz???
günaydınlar kızlarrr,dışarıyı sular seller götürüyor yaa
allah evsizlere yardım etsinn
bu arada anchusacığım yaa bu hamile platesini nerden indirebilirim acaba?
sende zayıflada bulamadımda?

çok sağolasın tweetycimmm
aminnnnn

sağolasın zuzummmm opuyorumnanaktan

ya kahvaltımı akşamdan hazırlıyorum ben nilüfertcimm,yumurtayıda akşamdan haşlayıp dolaba koyuyorum.sabahda bir saklama kabına kahvaltılıklarımı koyup işyerime getiriyorumm ve işyerimde yiyorumm.zahmetli oluyor ama ne yapayımm,hergün simit,poğaça yemekten iyidir dimi?
makarna konusunda da çokk haklısınn,inşallah daha güzel menülerle çıkacağım karşınıza :3:
hard discimde bir yerlerde olacak canim. sende rapid sifresi varmiydi??? sende zayifladan indirmedim ben ditrek rapid den indridm. varsa sifren tam ismini bulayim oradan aratip indir ya da baska bir cozum dusunuruz...

yaptık koçuuummmmm benimmmm :)

alırız o zaman liste yapalım sempatiksalakcinni
PİLATESE KATILANLAR

(HANGİ PİLATESİ YAPICAZ WINSORDAN 2 TANE VAR Bİ DE EBRU VAR??? ANCHUSA BU KONUDA UZMAN ONA DANIŞALIM HANGİSİNİ YAPALIM ANCHUSACIM???)

1. Anchusa

2. Nilufert

3. sensewitch

4. peppermint

yok mu arttırannn

5. yesa (kesin yapar o cadı)kaydirigubbakcemile3

ne zaman başlıyoruz??? slim in 6 in üzerine süper gider di mi koçum ???

dens dens dens
:dance: hobaaaaaaaaaaaa :teytey:

evet vet anchusayı görevlendireim. hangi videolar indiricez ne zaman yapcaz?
tv 8 den de indirilebiliyor ebru şallınınkiler. ebru şallıdan yapabiliriz aslında yaa.hem ne dediğininide tam olarak anaarız yanlış bişey yapmayız

anchusacım lezzet diye bi marka.
şerbetini kendin hazırlıyorsun.
künefeyide bi 8-10 dak fında pişiriyorsun.
güzel tadı ben beğendim.
gerçi ben hiç yeinde yani hatayda yemedim. asıl güzeli nasıl olur bilmiyorum da bu da hataydan geliyor.

evet vet anchusayı görevlendireim. hangi videolar indiricez ne zaman yapcaz?
tv 8 den de indirilebiliyor ebru şallınınkiler. ebru şallıdan yapabiliriz aslında yaa.hem ne dediğininide tam olarak anaarız yanlış bişey yapmayız

tamam Anchusa da okeylerse başlıyoruzzz hemen bugün ok?
sonra winsor a geçeriz olmadıı

slim in 6 ler devam ediyo kızlar hemen arkasından pilatese geçiyoruz bitince ki vücut sıcakken yapalım

ebrunun çatıda yaptığı pilatesi indirdim başka da mı var?
VAR MI BAŞKA KATILANNNNNNNNNNNN??

günaydıın kızlaarrrrr :3:

kaydirigubbakcemilekızlarrr hadi eller yukarda esniyoruz sonra omuzlar dairesel olarak 5 öne doğru 5 5 arkaya doğruu

bende dün akşam ne zamandır yapmadğım koşu bandının üstüne bindim:)) yasemnn dediği gibi.
yaa aslında tam hızımı almıştım iyide gidiyordum pat pat koşarken alttakinler tak tak vurdu :((
ama bacaklarım yorulmuş baya

yaptım canım dünden beri dedikleriniii yapmayada devaaammm

bindimmm:)) demii ben her gün biniyom tartıya bu ara biri beni durdursuuuunnnnn
o komşulardan bende yok çok şükür eğer gürültü yapıcaksam yada yaptıysam gider sorarım rahatsızlık verdimmi diye :ecrin_bebek:
çünkü bizde onlarda biraz gürültücü halden anlıyorlar:utangac:

ben baklavaya dayanamiyorum. bir de kunefeye... ama cok serbetli olmayacaklar. mumkunse kuru baklava...cokacimcoook
offff offfffffffff daha yiyemedimmmmmmmafoldumben ama haftaya yapıcammm!!!!
hiiiçç kaçarı yokdelikafadulden

slim in 6 ler devam ediyo kızlar hemen arkasından pilatese geçiyoruz bitince ki vücut sıcakken yapalım

:umursamaz: :1no2: :çok üzgünüm: malesefffff:gitme:

bugün niye kimse alıntı yapamıyo yahu kime cevap verdiğimi şaşırdım alsanaalsanasmile sempatiksalakcinni

neden katılamıyon bakiiim sennnnnnn??

hııı?

he hee ben alıntı yaptımm kaydirigubbakcemile3

ben sevmiyom plates :1ninca:
sonra bi şu kilom bi gitsin sıkılaşmak için yaparım zaten minik minik fark var bacaklarda sıkılık olaraksositososito
haaa selülitte çoookk az kaldııııııı yani en geç haziran sonu hedefe tam isabettthihoyyyt
ondan sonrada koruma programıbilmiyorumkismile
anacım hiçmi bitme bu kadınların kilo derdilaelaelaelaelae

YASUŞUM

spora diyete ilk başladığımda bi siteden istediğim kiloya ne zaman gelirim diye bakmıştım 22 Nisan göstermişti Haziran oldu hala gelemedim yahu

Haziran sonu inşallah canım hep beraber hedefimize ulaşırızzz

(pilatesi ben de sevmiyorum ama çok işe yarıyo ondan yapıyim dedim) :))))

ANCHUSAAA pilateste iç bacağı incelten hareket var mıı benimkiler havaya kaldırınca sallanıyo yaaa göbeğime dökülüyo bacaklarım :D

ya ebrunun o kendi cd leri değilde
tv 8 edkiler daha iyi gibi geliyor bana çünkü hergün kademe kademe yapıyor kadın.

evet ya abugün alıntılardaa bi tuhaflık var
sense bide tv 8 dekilere bak. onun videolarıda iniyor. üye olunca
yasemnnn çalışkan kızım benim. yaa bende böle acıkır gibi oldum ne yesemki öğlen eve gidicem bişey yok evdede.

evet ya abugün alıntılardaa bi tuhaflık var
sense bide tv 8 dekilere bak. onun videolarıda iniyor. üye olunca
yasemnnn çalışkan kızım benim. yaa bende böle acıkır gibi oldum ne yesemki öğlen eve gidicem bişey yok evdede.

hmmm tamam canım onlara da bakıyim onları da indiriyim bilg da videodan bol bişiy yok onu da indirem bari sempatiksalakcinni

var var bi tuhaflık...akannehir

ye canım yulaf ezmesi iidir meyve ile yoğurtla da yiyebilirsin ii oluyo bayağğğğğğ

YASUŞUM

spora diyete ilk başladığımda bi siteden istediğim kiloya ne zaman gelirim diye bakmıştım 22 Nisan göstermişti Haziran oldu hala gelemedim yahu

Haziran sonu inşallah canım hep beraber hedefimize ulaşırızzz

(pilatesi ben de sevmiyorum ama çok işe yarıyo ondan yapıyim dedim) :))))

ANCHUSAAA pilateste iç bacağı incelten hareket var mıı benimkiler havaya kaldırınca sallanıyo yaaa göbeğime dökülüyo bacaklarım :D

benimde 8 marttı :hulya: cozutmaktan başımızı kaldıramadıkkaydirigubbakcemile3
az kaldı be sensemmmm bi aksilik olmazsaa bu iş tamam olumunekankayizsmile

canım ben zaten sporu zor yapan biriyim o yüzden keyifli şeylere yöneliyorum

o pump ıt up iç bacağa göre :lepi:gibi geldiii birazz
ama başkada varsa bilmiyorum zaten indiricem bikaçtane daha video yedek dursun:1ninca:

Back
X