havalardan canım bende öyleyim........
dışarı çıkıyım biraz hava alıyım bari, içim bayıldı resmen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
havalardan canım bende öyleyim........
Üfff bu ne biçim hava ya resmen solumdan kalktım, sıkıntım geçsin diye arkadaşlarımı çağırdım şimdi de ev temizlemeye üşeniyorum, ödevim var, yarın da sınav var, canım da hiçbir şey yemek istiyor, su bile içmek istiyorum. benneyaptımki
Bonnie's Pilates Workout Routine - Belly video izle indir | izlese.org
kızlaaaaaaaaaaaaar bu iyi
edit , indirebiliyoruz da
canim yillarca yaptim ben bu bonie yi.. cok ama cok faydasini gordum.....
ne yaptin sen vucuduna cok degistir dedi arkadaslarim .....ve cok motive edici bir kaidn. hep yapabildiginiz kadar yapin diyor.. asla kasmiyor... iyi hissediyorsun o yuzden
10 dk sürüyor olması da güzel
diğeri de 9 dk sürüyor
ya bende netten araştırdım ama bulamadım maalesef hamile platesi ile ilgili herhangi bir video..senden de öyle bişeyi isteyemem..uğraşmanı istemiyorum benim için..klikcim, istersen cd ye cekip postayla yollayayim hamilee pilatesini. maille gitmez herhalde...
ya bende netten araştırdım ama bulamadım maalesef hamile platesi ile ilgili herhangi bir video..senden de öyle bişeyi isteyemem..uğraşmanı istemiyorum benim için..
yinede teklifin için çok teşekür ederim..
arkadaşlar yaa bu yeşil çayın tadı güzel olanı hiç mi yok yoksa varda ben hep gidip tadı berbat olanlarımı seçiyorum acaba?
dün çaykurun elmalı yeşil çayını aldım ama bununda tadı berbat ohaoldumsmile
cok samimiyim. zor birsey degil benim icin.. karni burnunda ablalarin pilates yaptigi bir videom var...yanlislikla indirmisim....bari birine yarasinnn
aslında senin için zor bişey değilse çok memnun kalırım valla![]()