Kızlar inanın sizi kıskanıyorum ne güzel muhabbet ediyorsunuz,hızınıza da yetişilmiyor hani..
Geçmişi biraz okuyabildim.Fıstık gibi spor yapanlar var aranızda,kutlarım vallahi.
Benim belim bu sene yürümeme bile izin vermiyor,çok fena ancak üç gün önce aldğım mekik aletim mükemmel bir şey,hemen karın ve bel bölgem şekillenmeye başladı..Günde 400-450 tane yapıyorum (ara vererek tabi).Belimden dolayı pek ümidim yoktu aslında ama omurlarımı arkadan desteklediğinden sanırım şimdilik bir sorun yaşamadım..
Hoşgeldina.s..Fakat neden kilo yazarken boy uzunluğuna hiç değinilmez anlamam...Boyun kaçtı canımcım..(Başka bölümde yazmışsan affola ama geçmişin hepsini okumama inan vaktim yok)
Ben beğenmiştim..Eğer tasavvufa ilgi duyuyorsan çok daha fazla keyif alacağına inanıyorum..
Arkadaşın için düşeş olmuş bence ama sen de zararda sayılmazsın kanımca.
Bu tür şeyleri satmak istediğinde de bir türlü alıcı bulamazsın çünkü,çok düşünme artık,hayırlısı olsun...hihoyyyt

Geçmişi biraz okuyabildim.Fıstık gibi spor yapanlar var aranızda,kutlarım vallahi.
Benim belim bu sene yürümeme bile izin vermiyor,çok fena ancak üç gün önce aldğım mekik aletim mükemmel bir şey,hemen karın ve bel bölgem şekillenmeye başladı..Günde 400-450 tane yapıyorum (ara vererek tabi).Belimden dolayı pek ümidim yoktu aslında ama omurlarımı arkadan desteklediğinden sanırım şimdilik bir sorun yaşamadım..
Bravo sana,eşin çok şanslı bir adam bence..alkisalkisalkisyok ya esim eve gelcek ya soyle havalı havalı geziom evde sac makyaj kılık kıyafet:)
kızlar bende gelldimmmmm:) 52 kiloyum 2-3 kilo vermem gerek. Galiba desteğinize ihtiyacım var:)
Hoşgeldina.s..Fakat neden kilo yazarken boy uzunluğuna hiç değinilmez anlamam...Boyun kaçtı canımcım..(Başka bölümde yazmışsan affola ama geçmişin hepsini okumama inan vaktim yok)
bence oku cnm,
ben cok begendim;
3 gundur, aksam olsa da eve gidip kitabimi okusam diye dusunuyorum gun boyu.
ya nedendir bilmem piraye ile anchusayi ozdeslestirdim ben..
ask kitabi nasil? ben onu da almayi dusunuyorum da..
Ben beğenmiştim..Eğer tasavvufa ilgi duyuyorsan çok daha fazla keyif alacağına inanıyorum..

yaa kızlar ben bişey yaptımi
öfff kazıkmı yedim yoksa.
ben geçen sene koşu bandı almıştım.800 e.
burdan da annesi ablası hasta bi sekreter kız annesi dışarı çıkıp yürüyemediği için koşu bandı alcam bana sat dedi.
tamam dedi. şöleydi böleydi . 500 e verdim.
aslında ben 650 düşünüyordum . çünkü özellikleri iyi ben de indirimden almıştım hepsi buradadan normalde 1200 dü. anlık bi indirm olmuştu öyle 800 e almıştım.
üstünede sayıyla çıktım.
neden sattın derseniz. bizim bu sene tayinimiz çıkabilir evlendiğimizde amn aman eşye almamıştık. sadece beyaz eşyalar var.yani bi nakliyat tutmıcaz tayin çıkarsa .
oneden le birde onu taşımayalaım diye sattım.
nasıl vermişim sizce?
Arkadaşın için düşeş olmuş bence ama sen de zararda sayılmazsın kanımca.
Bu tür şeyleri satmak istediğinde de bir türlü alıcı bulamazsın çünkü,çok düşünme artık,hayırlısı olsun...hihoyyyt
Son düzenleme: