50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biz eşimin teyzesine gitmiştik, 3 çocuğu vardı, bir de ütü takıntısı olan tiplerden iç çamaşırlarını bile ütülüyor, onda bir ütü vardı tefal marka otomatik her sürttüğünde buhar veriyor deli gibi, nevresimi katla koy, her katını ütülesin o cinsten yani:)
benimkisi de tefal marka ama buhar düzeni hep değişiyor bir acaip, bir de ben hep çeşme suyu koyduğumdan kireç çıkıyor arada içinden zavallı ütü. değiştirmeye bahane olur bozulursa da:) zaten eşimindi ben seçerek almadım.
yaa bu ütü konusu çok önemli. benim anneminde tefal memnun değil. çok ağır diyor. dediğin gibi buharı da bozulmuş.

abimin eşi phlips almıştı ama o dediki bi seri var o iyi gerisi kötü.
teyzemin bosh u vardı . okadar tipsiz bi görüntüsü vardı ki kütük gibi.
ama süper ütüydü.
benim ütüm bekarlıkdan kalma değiştiricem şu boshun yeni bi reklamı var katlıyorsun çarşafı öyle ütülüyor. ondan düşünüyorum . çevrenizde bu ütüden alan falan olursa banada bi fikir verin kızlarr.
bende de öyle klikcim..

yaa benimde öyle ama sanki benimki netten dolayı.

internette varmış kızlar sorun. bütün ülkede nasılsa artık . msn de bile bişeyy yazarken kum saaati bekleme işareti çıkıyor

yaa bu ütü konusu çok önemli. benim anneminde tefal memnun değil. çok ağır diyor. dediğin gibi buharı da bozulmuş.

abimin eşi phlips almıştı ama o dediki bi seri var o iyi gerisi kötü.
teyzemin bosh u vardı . okadar tipsiz bi görüntüsü vardı ki kütük gibi.
ama süper ütüydü.
benim ütüm bekarlıkdan kalma değiştiricem şu boshun yeni bi reklamı var katlıyorsun çarşafı öyle ütülüyor. ondan düşünüyorum . çevrenizde bu ütüden alan falan olursa banada bi fikir verin kızlarr.

yaa benimde öyle ama sanki benimki netten dolayı.

benimki de philips temizlikcim hic begenmiyor.
tefal al cok guzel aciyor kirisikliklari diyor..ama ben eskiyene kadar almicam yeni utu..4 yillik utu daha ...
aman iyi bir utu al...

Son düzenleme:
buarada akşama bezelye yaptım gerçi aramızda artık hamiş var bilmeme canı çekermi ama buluncak şey nasılsa,diyorum ki yanına pirinçmi bulgurmu hangisi daha masum yada direk kocişe makarna yapıp hiç ondan yememek mi...

buarada akşama bezelye yaptım gerçi aramızda artık hamiş var bilmeme canı çekermi ama buluncak şey nasılsa,diyorum ki yanına pirinçmi bulgurmu hangisi daha masum yada direk kocişe makarna yapıp hiç ondan yememek mi...

Bulgur daha sağlıklı diye biliyorum ama sonuçta ona da yağ koymalısın. Onun yerine yağ koymadan peynirli maydonozlu makarna yapabilirsin. Tam yağlı beyaz peynirle yapıp eritince harika bi sos olmuş oluyo cokacimcoook

arkadaşlar yaa
pazar günü arkadaşım gelecekde gündüz oturmasına
salata-börek-poğaça-tatlı türlerinden olmak üzere 4 çeşitten oluşturmak istiyorum menümü
ama ne yapacağımı bilmiyorum..
k.k da böyle ikramlık fikirleri topiği varmıydı?
ben bulamadımda

arkadaşlar yaa
salata-börek-poğaça-tatlı türlerinden olmak üzere 4 çeşitten oluşturmak istiyorum menümü
ben bulamadımda

hemen sana salata ve tatliyi yollayayim ozelden
pogaca da sirkeli pogaca yapabilirsin
gecen haftada truf kozlenmis patlicandan borek tarifi vemristi, ben on u denicem bayadir, bir turlu elim ermedi

hemen sana salata ve tatliyi yollayayim ozelden
pogaca da sirkeli pogaca yapabilirsin
gecen haftada truf kozlenmis patlicandan borek tarifi vemristi, ben on u denicem bayadir, bir turlu elim ermedi

Anchusa çok teşekür ederim,tarifleri yazdımda,özelin doluymuş,bir soru ve teşekürümü gönderemedim..
sorum şu : börülce nerede satılır acaba?

arkadaşlar yaa
ben bulamadımda

canım ya sen neden kendini bukadar yoruyosun ki yapma lütfen senin için en kritik dönem şuan bebeğin sende yerleşmeye çalışıyo tutunmaya varolmaya çalışıyo.şuan senin içinde koca bir şantiye var bir bebek oluşmaya çalışıyo.haddime değil ama senin iyiliğin için birşey dicem sana öneri yani,lütfen nette hafta hafta gebelik diye tarat ve onları oku şuan sende neler oluyor öğren ve daha bilinçli bişekilde hamileleiğini yaşa.lütfen beni yanlış anlama tamamen senin için diyorumopuyorumnanaktan

Anchusa çok teşekür ederim,tarifleri yazdımda,özelin doluymuş,bir soru ve teşekürümü gönderemedim..
sorum şu : börülce nerede satılır acaba?

heryerde var canim. ben aktardan aldim
bulamazsam barbunyadan da yapabilrisin... ya da nohut...
bosaltayim kutumu hemen...
verdigim tarifler hem kolay hem cok lezzetli, hem de hafif...

canım ya sen neden kendini bukadar yoruyosun ki yapma lütfen senin için en kritik dönem şuan bebeğin sende yerleşmeye çalışıyo tutunmaya varolmaya çalışıyo.şuan senin içinde koca bir şantiye var bir bebek oluşmaya çalışıyo.haddime değil ama senin iyiliğin için birşey dicem sana öneri yani,lütfen nette hafta hafta gebelik diye tarat ve onları oku şuan sende neler oluyor öğren ve daha bilinçli bişekilde hamileleiğini yaşa.lütfen beni yanlış anlama tamamen senin için diyorumopuyorumnanaktan

çok sağol leylaelacım..beni düşünmem çok mutlu ediyorda
acaba pasta börek yapmakda mı zarar verir bebğin tutunmasına?
gerçekten hamilelik konusunda çok cahilim galiba :kedi:

ayy güldürdün beniii
pasta börek yapmak zarar vermezde 4 çeşit yapmak verir ama güzelim,mümkünse etrafındakiler sana yapsın sen ye.4 çeşit yapcan ikram yapcan ayakta kalcan yorulcan allah korusun bi kanaman olsa güzelim,ben şuan için dedim çünkü çok başı ya daha 6 haftalıkmış yada 7 galiba.elbette hayat devam ediyo kendini kızıtlamıcan ama sen bence şuara dikkatli ol

ayy güldürdün beniii
pasta börek yapmak zarar vermezde 4 çeşit yapmak verir ama güzelim,mümkünse etrafındakiler sana yapsın sen ye.4 çeşit yapcan ikram yapcan ayakta kalcan yorulcan allah korusun bi kanaman olsa güzelim,ben şuan için dedim çünkü çok başı ya daha 6 haftalıkmış yada 7 galiba.elbette hayat devam ediyo kendini kızıtlamıcan ama sen bence şuara dikkatli ol

tamam leylaelacım tavsiyelerini dikkate alacağımm
zaten sadece bir arkadaşım gelecek..oda samimi arkadaşımm
bana yardım eder zaten servis konusunda..

selam kizlar menüm
sabah
2 kepekli ekmek cok az yag ile
2 salatalik ince dilim
yarim domates
kahve

ara
1 kepek ekmegi

ögle
5 tane balik ama sundan adini bilmiyorum malesef resmini anca gösterebilirim 1 tanesi bas parmagi büyüklügünde uzunlugu yani http://www.tiefkuehlkost.de/img/db/2007_fischstaebchen_379_300_80.jpg yanina bol salata ,ama baligi yagsiz firina sürdüm yagli kagit üzerine öyle yedim

ara
1 tane bundan http://www.germanfoodgrocery.com/pu...ts/SC/products_pictures/Corny_Joghurt_enl.jpg

aksam

yogurt meyveli ,ve ve kepek ekmegine salatalik dograr yerim,marulla felan.

yesil cayimi icmeliym daha
1-5 litre su ictim daha

20 dakka pump it up yaptim

Son düzenleme:
Back
X