50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün kü menüm gene leeeeeeeşşşşşşşşşş
sabah 1 kase yarım yağlı sütle nesfit
öğlen yarım simit beyaz peynir,1 domates 1 salatalık
arada közlenmiş kırmızı biber yedim,ekmeksiz ,yağsız,konserve(resmen canım çekti delirdim,gözüm döndü,1 kavamoz yedim,ama baktım 100 gr ı 26 kalorimiş,300 gr yesem bile çok kalori almıom)
akşamda hani böle küçük şinitzeller olur ya ki ben onlara SARIŞIN diom.4 tane küçük sarışın yedim(büyüklerinden değil tek lokmalık gibi)1 tane çiğ köfte yarım lavaş(lavaş büyük değildi)bol salata bide bizim burdaki çiğ köfteci soğanlı acılı bi sos yapıo salçalı gibi, 1 avuç kadar onu ekmeksiz yedim,ennn son aaaaayyyyy die çığlık attım acıdan ekmeksiz soğanlı acı sosu yersem olacağı bu ama değdi günlerdir yemiodum.
bugün resmen kırmızı biber günü olmuş benim için,sarışınlarada bol bol kırmızı toz biber attım haa unutmadan gün içindede 1 bardak ayran içtim.
bişi daha unuttum onuda söliim,sabah kalkar kalkmaz maydonoz suyu içtim
son olarakta akşam start ıt up artı slim pack yapacam öle yatacam sözzzzzzzzz

bugünki menüm

sabah (7:00)
- avuc ici büyüklügünde tam tahilli ekmek
-3 zeytin, domates, salatalik, renkli biberler
-1 kupa yesil cay

ara (10:30)
- 1 kupa az light sütlü filtre kahve
- 1 tane boaca gibi bisey (türkcesini bilmiyorum, almancada adi Brezel)

ara (13:00)
- 1 yesil elma, 1 kücük havuc, 4 kiraz

öglen (15:00) sadece öglene kadar calistigim icin saatler biraz dengesiz oldu
- yarim tabak renkli biberli domates ve soganli az yagli menemen gibi yemek =)
- az yagli yogurt

aksam (18:00)
- 3 kasik sebsezli bulgur pilavi
- 3 kasik yine o menemenden
- az yagli yogurt

spor olarakta 20dakika kosu bandinda kostum, bacak kalca ve karin egzersizleri yaptim
arada 2 kupa zencefil ve portakalli yesil cay ictiim

baskada bisey yemeyi düsünmüyorum, yazinca nekadar cok gözüktü yaa
ama ama ama hic cikolata yemedim, bu benim icin cok büyük basari

buyrun elestiriye acigim canlar opuyorumnanaktan

hımmm hiçbişey yememişsin. temizlik yaptığıından iştahında yok galiba canım
aman ne güzel ya abenimde temizlik yapmam gerekiyordu kılımı kıpırdatmadım bugün
miskin miskin oturdum

su çok içtimm sanırım ondann canım yemekk falan istemdii..
sıcak insnaıı miskinleştiriyooo,ben de 2 hafatdır erteliyodumm evde durmuyodumm daa artıkk odamm çöp eve dönmüştü.....mecburen yaptımmmmm...darsıı sana canımmmm

arada közlenmiş kırmızı biber yedim,ekmeksiz ,yağsız,konserve(resmen canım çekti delirdim,gözüm döndü,1 kavamoz yedim,ama baktım 100 gr ı 26 kalorimiş,300 gr yesem bile çok kalori almıom)
akşamda hani böle küçük şinitzeller olur ya ki ben onlara SARIŞIN diom.4 tane küçük sarışın yedim(büyüklerinden değil tek lokmalık gibi)1 tane çiğ köfte yarım lavaş(lavaş büyük değildi)bol salata bide bizim burdaki çiğ köfteci soğanlı acılı bi sos yapıo salçalı gibi, 1 avuç kadar onu ekmeksiz yedim,ennn son aaaaayyyyy die çığlık attım acıdan ekmeksiz soğanlı acı sosu yersem olacağı bu ama değdi günlerdir yemiodum.
bugün resmen kırmızı biber günü olmuş benim için,sarışınlarada bol bol kırmızı toz biber attım haa unutmadan gün içindede 1 bardak ayran içtim.

aa kırmızı biberin o kadar kalorili olmasına şaşırdımm ..iyi dayanmışsınn acılara...acıalrın kadını...acılı ezmeyi ekmeksizz hayatta yiyememmm...
aman sporunu yap,bu hafta koç sert başladı....

truf ve sensewitchi adlı rakdaşları tebrik ediyorum 10 kilo vermişler ay çok imrendim ya ne kadar sürede verdiniz acaba ?ben hamurişi yemeyi bıraktım ev yemeği yiyorum ama doymuyorum bi dilim ekmekle midem genişledi çünkü napıcam ben

1-2 hafta acayip zorlanırsın...miden guruldar ama alışırsın...yani sabırlı olmak gerek....

boyum 1,60 canim
hımm aynı boydayız bende 162 diyorum ama 160 da olabilirim valla değişiyor cm olarak.

bugünki menüm

-1 kupa yesil cay

- az yagli yogurt

- az yagli yogurt

spor olarakta 20dakika kosu bandinda kostum, bacak kalca ve karin egzersizleri yaptim

canım bence güzel menün ya,sık sık yemişinn güzell yanii.çikolata yememnde büyük başarıı bravo sana....

ben buraya yazmaya baslamadan önce sürekli takip ediyorum, kizlar hep 3zeytin yaziyodu , bende öyle yapayim bari dedim =) normalde ben hic saymazdim bakmazdim kactane ne yedim diye.. burasi süper yaa.. kosu bandinda yoruldum 5dkda, dedim aslaaa birakma kizlara 5dk kostummu diyceksin kaydirigubbakcemile3

eevtt bece de süper burasıı,benn de hesap verme kokusuylaa zarralı bişeyy yiycekkkenn yemiyorumm,korkuyoomm.....gerçekten süper motive oluyo insan...

bugun saatli beslenmedim sırasıyla yazıorum neler yedigimi

uyanınca ceviz suyu fix

sonra sırayla karnım guruldadıkca:

3 kayısı 1 bardak form cayı
1 avuc kiraz
oglen: 1 kase corba
5 erik
1 etimek 1 domates
1 salatalık
aksam yemegi : 1 kase corba 1-2 kasık menemen
1 top dondurma

callan, ebruyla plates
metabolizma hızlandırıcı cay

bukadar bugunluk

uyanınca ceviz suyu fix

1 avuc kiraz
5 erik
1 etimek 1 domates
1 salatalık
1 top dondurma

callan, ebruyla plates

bukadar bugunluk

ya senin bebeğin var demi yani emzirme dönemindesin değilmi yanlış hatırlıyor olabilirim ama bu menü bence çok az yani hiç karbonhidrat yok protein yok...hele emziriyorsan çok daha kötü...

menüm
sabah-öğlen
2 kızarmış ekmek
3 zeytin
kk peynir
3 dilim kızarmış sucuk

ara
1 tane beypazarı baklavası(eşim almış çok ısrar etti)

akşam
ızgara köfte ve salata

o kk peynir ne peyniri krem peynirse olmaz o da bır nevi yağ. ooooo hem de sucukda var neyse 3 tane onun ustunede baklava ınsaallah sporunu yapmıssındır aksam menun gayet hos ama hıc meyve yememıssın aralarında bıraz meyve ye kı bagırsakların calıssın degılmı? cok az ogun var bırde aralar yok bır ara var o da baklava

truf ve sensewitchi adlı rakdaşları tebrik ediyorum 10 kilo vermişler ay çok imrendim ya ne kadar sürede verdiniz acaba ?ben hamurişi yemeyi bıraktım ev yemeği yiyorum ama doymuyorum bi dilim ekmekle midem genişledi çünkü napıcam ben

canım biraz sabret 1 hafta sonra yavaş yavaş buna alısırsın mıdende kuculur hatta porsıyonların bıle yarıya ıner sadece bıraz sabredıp spor yapacagz. cok acıkırsan yagsız sut yada kucuk porsıyonlarda meyve ye.

mrb herkesee,
nasıl geçiyooo,umarım aç değilsinizdirrr,
ben menümü yazayım
sabah:1 bardak yeşil çay+3 dilim karpuz +ardından tibet +yarım saat sonra kahvaltı:1 dilim çavdar+peynir+zeytin+azcık yağlı omlet+ot çeşitleri+domates+salatlık
ara:2 kayısı
öğle:1 kase kiraz
ara:1 türk kahvesi yanında 10 leblebi
ara:3 dilim karpuz
akşam:cacık
hareket:gün boyu temizlik yaptımmm....(tavan-taban-duvar sildimmm+her yeri süpürüp sildimmmm)
3 l t kadar suuu+4 yeşil çayyy(çok sıvı tükettiğimdenn sanırımm akşamm canımm yemekk istemiyoooo oyüzden caccık yiycemm)

nesmecim insaallah gec saatde acıkmazsın aksam cok az yemissin gun boyu da sadece meyve yemıssın ama kahvaltını begendımkaydirigubbakcemile5 bende bugun sen gıbı gun boyu temızlık yaptım her tarafım agrıyr ınan.ama tertemız olunca buna degmıs dıyrsn.

sarışınların çok kalorılı bılıyrsn heralde keske senınkılerı ızgara yapsaydın ustune cıg kofte bol baharatlı vucudun su toplar bende kırmızı bıberı cok severım ama kırmızı bıber kullandıgımda tuzz cok az kullanırım. neyse start it up yapacakmıssın bırde benden sarısın cezası 50 mekık kaydirigubbakcemile ama maydanoz suyun cok guzel olmus kahvaltınıda begendımvereliniortak

bugünki menüm

-1 kupa yesil cay

- az yagli yogurt

- az yagli yogurt

yok canım cok degıl gayet guzel menun şu brezel arastırdıgıma gore mayalı hamurdan yapılıo bundan sonra aralarında onun yerınde galeta gıbı yıyecekler ye o kadar ugrasyrsn emeklerın bosa gıtmesın. çıkolata ıcın ayrıca tebrık ederımkaydirigubbakcemile5 isteyınce herseyı basarabılırız. bız zaten herseyı tamamen yasaklamıyrz kı arada cok ıstedıgınde kucuk bır parca yersın ama sımdılık bıraz cıkolataya ara ver cok guzel olur.

kızlaarrr şimdi haberde bi diyetisyen döyledi
kiraz sapını kaynatmadan demleyin dedi. ödemi attırıyormuş

evet babymom sıskınlıgım var dıyrdun yedıgın kırazların sapını ıc .

ben onu yapıyorum arada,,kabızlık içinn duymuştum da ama çok etkşsinii görmedim,iiçine azcık sinameki katıyorum ben. o zaman etkili oluyo..

lutfen sınamekıyı coooook mecbur kalmadıkca kullanmayın bagırsaklarınızı tembellestırır.

ben buraya yazmaya baslamadan önce sürekli takip ediyorum, kizlar hep 3zeytin yaziyodu , bende öyle yapayim bari dedim =) normalde ben hic saymazdim bakmazdim kactane ne yedim diye.. burasi süper yaa.. kosu bandinda yoruldum 5dkda, dedim aslaaa birakma kizlara 5dk kostummu diyceksin kaydirigubbakcemile3

evet canım burda ornek menuler oluo yedıklerının hesabını veryrsn cok faydalı spor allıskanlıgı katıo herkes bırbırını gaza getırıyrkaydirigubbakcemile3

ayyy kizlar canim acayip sekilde cikolata istiyorrrrr ooffffffffffff :bbo::bbo:

hayıııırrr bıraz sabret ıkı gun sonra ınan canın cekmıyecek evde meyve varsa seker ıhtıyacını onunla gıderebılırsın

uyanınca ceviz suyu fix

1 avuc kiraz
5 erik
1 etimek 1 domates
1 salatalık
1 top dondurma

callan, ebruyla plates

bukadar bugunluk

bugun hıc ekmek yememıssın keske 1 dılım yeseydın. menun cok sade ve az geldı bana ınsaallah gec saatde acıkmazsın.ama zararlı hıcbırsey yememıssın tebrık ederımkaydirigubbakcemile5 sporun ıcınde ayrıyeten tebrık edyrm:lepi:

kızlar bende menumu yazayım ve banyo yapayım.
sabah
yumurtasız melemen 1 dılım tahıllı ekmek

ara
kavun
yesıl cay

ogle
1 dılım ekmek
3 dılım peynır
domates

aksam
2 kasık fasulye
yogurt

bırazda kıraz yerım

sabah 40 dakıka yuruyus
komple ev temızlıgı
hatta abarttım ıkı parca halım vardı banyoda yıkadım onları her tarafım dokuluokafamçokkarıştı

MELABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ben geldim ama hemen cikip sporlarimi yapacagim bi menumu yazayim da yoruma acik canlar:))

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
1 muz (kocum izin vermisti cok afedersiniz ishal gibi bi seyler bas gosteriyordu da::)

ogle
2 dilim ekmek
az peynir az domates az salatalik az biber

ara1

dondurma magnum (double karamel :)

ara2
karisik kuruyemis badem ceviz findik kuru uzum vs vs (dun dulciii demisti sen yemiyosun diye ondan aldim:)

aksam
bezelye haslama
patates
etli pie offffff o ne yaa( boyle sanki milfoy hamurunun icinde etli bi karisim varmis gibiydi:))

yesa yesa en son detox yaparken aranıza katılmıştım..ama yakında başlığınıza uygun olarak katılacağım...

amaninnnnnnnnnnnnnnnnnn ben de nerden hatirliyorum dedimmmmmmm kuzum gitme sakin bi yere emiii bizimsin artik hehe:)

bi de 3 zeytinn olayıı çok güz<el ya......yesanın korkusuuuuu mu?

hehheh evet zeytinler 3u gecmesin :)) her bir ekstra zeytin icin 100 mekik:)

WATERIM SPIDERIM menun super yorumlarin super sen de supersin eee daha nossun BEN KACTIM canimmmmm ceza ver sucuk falan gorunce yaaa elini korkak alistirma:)

Back
X