Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
april aramıza hoşgeldina.s.
hedefimiz sağlıklı beslenerek kilo vermek olduğundan ,
bu şekilde öğünler arası dengeleme yoluna nadir olarak başvurmanı öneririmyerimseniben
bugünk, menüm...
sabah
peynirli tost
öğlen
3 köfte yarım lavaş
salata,ayran
ara
1 ceviz
3-4 karpuz(kelektii acayip bozuldum)
akşam
2 köfte yarımlavaş(1 lavaş= yemek tabağı büyüklüğünde)
merheba arkadaşlar bugunki menümde sabah peynir 3 zeytin 1 dilim küçük ekmek 1 de yumurta yedim ama sabahda deıl aslında 12 bucukda yedik misafir beklediğimiz için o yüzden aksama kadar acıkmadım pek müsli yedim bir tabak birde meyve suyu içtim akşamda ızgara tavukla salata yedim spor yapamadım dünden beri bacaklarım cok acıo inş yarın yapıcammzemuszemus
merhaba
1-ASI PERICIM menun iyidir kuzum
2-ULKERKCIM ne zaman bitecek senin bu lavaslar neyim bi kere de hiiiiiiiiiiic sorunsuz bi menu gorelim yahuu BI DE YAPTIKLARINI YAZ BAKALIM
3-APRILCIM bence yetmez hadi ayni anda kalkip bi seyler yapalim sen de SLIM IN 6 pack var mi ben onu yapacagim sen de onu yap ya da google a 8 min legs yaz ilk cikan videoyu yap hadiiiiii cikiyozzzzzzzz:
4-aaaaaaaaaaaaaaa kim gelmis berbat menuleriyle SENAY KAHRAMAN hehhehe:))) off melahat bi gelseydin yaa herkeslere takiiliyorum bak engel olamiyorum :)
evet ya,,hep te bi savunması varr ULKERKin,azcıkkk pişman olsaaaa......
ama sen hepp yiyionn ekmekkk akşamalrı yemeee,ya daa azcık yee,aaaa yesanın tahtına kimse e oturamazzz canım......yemekelerin yanımnda yoğurt yada salataa çok yersen,ekmek isteğin gider....kahvaltıda ve öğlen y de akşammm ıııııııı.....