50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

spor olarak simdi:
250 ip atladim
20 düz mekik
20 yan mekik
20 diger yan mekik =)
20 bacak kaldirma hareketi
20 diger bacak =)

tüm hareketlerde karnimi ve kalcami sIkarak yaptim
yesacim yeterlimidir

april aramıza hoşgeldina.s.
hedefimiz sağlıklı beslenerek kilo vermek olduğundan ,
bu şekilde öğünler arası dengeleme yoluna nadir olarak başvurmanı öneririmyerimseniben

hosbuldum canim

bugün davetli oldugum icin böyle oldu maalesef, yoksa saglikli beslenmeye özen göstermeye calisiyorum artik.. bugün burdaki 3. günüm, birde ondan önceki menülerimi görseydinizzz ayy düsündükce pisman oluyorum, günde sinirsiniz cikolata cola kahve vs vs vsakannehir

merheba arkadaşlar bugunki menümde sabah peynir 3 zeytin 1 dilim küçük ekmek 1 de yumurta yedim ama sabahda deıl aslında 12 bucukda yedik misafir beklediğimiz için o yüzden aksama kadar acıkmadım pek müsli yedim bir tabak birde meyve suyu içtim akşamda ızgara tavukla salata yedim spor yapamadım dünden beri bacaklarım cok acıo inş yarın yapıcammzemuszemus

bugünk, menüm...
sabah
peynirli tost

öğlen
3 köfte yarım lavaş
salata,ayran

ara
1 ceviz
3-4 karpuz(kelektii acayip bozuldum)

akşam
2 köfte yarımlavaş(1 lavaş= yemek tabağı büyüklüğünde)

1-ASI PERICIM menun iyidir kuzum

2-ULKERKCIM ne zaman bitecek senin bu lavaslar neyim bi kere de hiiiiiiiiiiic sorunsuz bi menu gorelim yahuu BI DE YAPTIKLARINI YAZ BAKALIM

3-APRILCIM bence yetmez hadi ayni anda kalkip bi seyler yapalim sen de SLIM IN 6 pack var mi ben onu yapacagim sen de onu yap ya da google a 8 min legs yaz ilk cikan videoyu yap hadiiiiii cikiyozzzzzzzz:

4-aaaaaaaaaaaaaaa kim gelmis berbat menuleriyle SENAY KAHRAMAN hehhehe:))) off melahat bi gelseydin yaa herkeslere takiiliyorum bak engel olamiyorum :)

bugünk, menüm...
sabah
peynirli tost

öğlen
3 köfte yarım lavaş
salata,ayran

ara
1 ceviz
3-4 karpuz(kelektii acayip bozuldum)

akşam
2 köfte yarımlavaş(1 lavaş= yemek tabağı büyüklüğünde)

hem sabah hem aşam lavaş- köfte....valla koç seni cezalandırır bnece....karpuza da züldümm,canın çekiyodu hepp,çıka çıka kelek çıkmışş.........yazık sANAA......

merheba arkadaşlar bugunki menümde sabah peynir 3 zeytin 1 dilim küçük ekmek 1 de yumurta yedim ama sabahda deıl aslında 12 bucukda yedik misafir beklediğimiz için o yüzden aksama kadar acıkmadım pek müsli yedim bir tabak birde meyve suyu içtim akşamda ızgara tavukla salata yedim spor yapamadım dünden beri bacaklarım cok acıo inş yarın yapıcammzemuszemus

BACAKALRININ AĞRIMASI SPOR YAPAMNA ENGEL DEĞİL CANIMM,MAZARETT YOK...benim de ayağım burkulmuştu hala acıyo ,ama ben yerde karın hareketelir yapıyorumm..sen de yerde mekik,vb slim falann yaparsınnnn,kalk hadiiiiii ...

canim ULKERKIN menulerine dikkat et hergun kesin bi seyler var yaaa yani sirf 1 gun duzgun menu gormedik valla aaaaaaaaaa APRILLLL hadi cikiozzzz:

@ASI PERI VE DE diger arkadslar

ESNEME sart yoksa bacagim agriyor diye cok yazilir cizilir buraya mutlaka ve de mutlaka ESNEME GERINME neyim yapin canlarm

1-ASI PERICIM menun iyidir kuzum

2-ULKERKCIM ne zaman bitecek senin bu lavaslar neyim bi kere de hiiiiiiiiiiic sorunsuz bi menu gorelim yahuu BI DE YAPTIKLARINI YAZ BAKALIM

3-APRILCIM bence yetmez hadi ayni anda kalkip bi seyler yapalim sen de SLIM IN 6 pack var mi ben onu yapacagim sen de onu yap ya da google a 8 min legs yaz ilk cikan videoyu yap hadiiiiii cikiyozzzzzzzz:

4-aaaaaaaaaaaaaaa kim gelmis berbat menuleriyle SENAY KAHRAMAN hehhehe:))) off melahat bi gelseydin yaa herkeslere takiiliyorum bak engel olamiyorum :)

yaaaa lavaş yedim ama yarım birde bir dilim etmez bir lavaş...yağsız ince yufka ekmeği gibi birşey...

bi de buna dikkat edin canlar ULKERKCIM hemen savunmaya gecer :)))) canlar kusura bakmayin ben ettim bi daha olmicak demez haaaaaaa hep bi bahane mazaret bi aciklama neyimmm hadi gidiozz bi seyler yapip da gelecezzz ULKERK

ama sen hepp yiyionn ekmekkk akşamalrı yemeee,ya daa azcık yee,aaaa yesanın tahtına kimse e oturamazzz canım......yemekelerin yanımnda yoğurt yada salataa çok yersen,ekmek isteğin gider....kahvaltıda ve öğlen y de akşammm ıııııııı.....

ben dee kaçıyımm,bugünn acacyip spor yapasımm varrrrr,azcıkk topla pilates yapayımmmm;topla oynamayı seviyorum da.....belki canı çeken olur diyee yazdımmmmm.......

ama sen hepp yiyionn ekmekkk akşamalrı yemeee,ya daa azcık yee,aaaa yesanın tahtına kimse e oturamazzz canım......yemekelerin yanımnda yoğurt yada salataa çok yersen,ekmek isteğin gider....kahvaltıda ve öğlen y de akşammm ıııııııı.....

akşamları hep ekmek mi yiyormuşum valla farkında değilim şekerim:bbo:...tamam akşamları artık ekmek yemeyeceğim söz...yarın bir dr gideyim bir karara varayım söz size daha dikkatli olcam...1 haftadır çok sıkıntılıyım içim şiş resmensenağlama

hahhaha kızlar ben neden çıkacaktım....haaaaaa tamam ozaman 50 mekik çekerek topla yatıyorum..sizleri çok ööptüm tatlı rüyalar cadularrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............

anaaaaaaaaaaaaaaaa ulkerk niye cikmadin sen yaaaa hem suclu hem guclu haaaa dir dir dir basimizin etini yedin o kadar konusacagina enerjini ona harciyacagina iki spor yapaydin yahuu

YAPTIKLARIM GELIYORRRR

1-slim in 6 start it up yapmistim zaten

2-slim in 6 pack yaptim karnimi calistirdim bi guzel ohh mis

3-simdi de elimde sutum var icine de 1 kabuk tarcin var ohhh o da mis:))

Back
X