50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlarrrrrrrrrr

bugun dr gitcem kadın doğuma ne diyecek ufffffffff içim acayip şişşşşşşşşşşeyvahedigeldismile...

ya ben hamile kalmışım...hani bir turlu hasta olamıyorum diyordum ya ama nasıl olmşsa olmuş işte...en kötüsü iki kutu cipro denen antibiyotik kullandım..bu arada hamile değilim diye powerplatein ustunde zangır zangır titredim vs ama..en sonunda c.tesi kan testi yaptırdım oturup ağladım...yani beklemiyordum ...bir kızım var 2. sini düşünmüyorduk vs...hemen dr umdan randevu aldım...ama şiştim işte

gunaydin kizlar,

cuma gunu yaptigim detoksla 54,60 ya indim. tatil donusu hafta basinda, 55,5 gibi biseydim hatirlarsaniz; cuma sabahi da 55 dim.

cmr ve pazar sabahi 54,6 ciktim, bu sabah tartilmadim.

bu hafta yeniden 53 lere inicem sanirim.. --insallah

ya ben hamile kalmışım...hani bir turlu hasta olamıyorum diyordum ya ama nasıl olmşsa olmuş işte...en kötüsü iki kutu cipro denen antibiyotik kullandım..bu arada hamile değilim diye powerplatein ustunde zangır zangır titredim vs ama..en sonunda c.tesi kan testi yaptırdım oturup ağladım...yani beklemiyordum ...bir kızım var 2. sini düşünmüyorduk vs...hemen dr umdan randevu aldım...ama şiştim işte

kolay gelsin tatlımmm yaaa :(

sıkılma üzme kendini olumunekankayizsmile

gunaydin kizlar,

cuma gunu yaptigim detoksla 54,60 ya indim. tatil donusu hafta basinda, 55,5 gibi biseydim hatirlarsaniz; cuma sabahi da 55 dim.

cmr ve pazar sabahi 54,6 ciktim, bu sabah tartilmadim.

bu hafta yeniden 53 lere inicem sanirim.. --insallah

alkisalkisalkis tebrikler pepperimmm iyi motivasyon olmuştur bu gazla kesin inersin 53 lere :)

haydin bakemmm guclubacismile

kahvekokusu 51.4 bu hafta bildirimi yok
anchusa 51.5 400gr almış(wc problemi var :)))
yasemin
nilufert 52.8 700 gr vermişim :)
nesmekaya 50.6 1.2 kg vermiş
lachesis 56.9 bu hafta bildirimi yok
sensewitch 46.7 500 gr vermiş.(detoks yaptı bu hafta)
spatz 53.2 300 gr vermiş
kuzu 55.8 bu hafta bildirimi yok
yesa
zukseddin 54. 1 kilo vermiş
truf 53.6 geçen haftayla aynı
suleulku 54.3 700 gr vermiş
katrece 52.2 bu hafta bildirmi yok
ulker 59.5 100 gr vermiş
semerta 50.7 400 gr vermış
babymom 57.6 1.400 gr vermiş
melahat59 59 bu hafta bildirmi yok
dulcinea 53 800 gr vermiş
asi peri 63 ilk bildirim
peppermint 55 1.1 kilo almış mazereti var:)
yesa 50 wouwwww tam 1 kilo vermişşşş
april09 54.1 aramıza hoşgeldin

ve haftanın birincisi müthiş menüleriyle göz dolduran 1.4 kilo veren babymom:hooray:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın..sabah kahvaltı menüm..
1.5 dilim kızarmış kepek ekmeği..
küçük bir yumurta
2 parmak büyüklüğünde yarım yağlı peynir
2 zeytin..
1 büyük bardakta form çay+yeşil çay
masaj aletimde 15 dk masaj(koşu bandının üstünde masaj aletim var )
bugün leslie hatundan 3 mil programına başlıyacağım...

ağlama canım ya ..hakında hayırlısı...inşallah güzel haberler alırsın doktorundan...

kahvekokusu 51.4 bu hafta bildirimi yok
anchusa 51.5 400gr almış(wc problemi var :)))
yasemin
nilufert 52.8 700 gr vermişim :)
nesmekaya 50.6 1.2 kg vermiş
lachesis 56.9 bu hafta bildirimi yok
sensewitch 46.7 500 gr vermiş.(detoks yaptı bu hafta)
spatz 53.2 300 gr vermiş
kuzu 55.8 bu hafta bildirimi yok
yesa
zukseddin 54. 1 kilo vermiş
truf 53.6 geçen haftayla aynı
suleulku 54.3 700 gr vermiş
katrece 52.2 bu hafta bildirmi yok
ulker 59.5 100 gr vermiş
semerta 50.7 400 gr vermış
babymom 57.6 1.400 gr vermiş
melahat59 59 bu hafta bildirmi yok
dulcinea 53 800 gr vermiş
asi peri 63 ilk bildirim
peppermint 55 1.1 kilo almış mazereti var:)
yesa 50 wouwwww tam 1 kilo vermişşşş
april09 54.1 aramıza hoşgeldin

ve haftanın birincisi müthiş menüleriyle göz dolduran 1.4 kilo veren babymom:hooray:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

nilüfertcim 52,300 çıktım bu sabah:sinifsinif:
moralim çok bozuk , haftasonu öyle saçmasapan beslendim ki..
bana böyle bi ceza gerekliydi zaten:gitme:

kahvekokum
aman srma bende cuma 52,8 çıkmışken bugün 53.3 çıktım
aslında çokda yemedim ama düzensiz yedim. hatta şimdi iştahım bile yok offf:(

nilufertcim
gecen haftaki koclugun icin tesekkur edememistim.. coook ama coook tesekkurler.. gayet eglenceli bir haftaydi yine.... bu arada kilo almamisim. cumartesi sabah yine 51.1 dim ama tekrar bildiirm yapmaya usendim...
yeni koc kim

Kahve kokusu uzulme... boyle dalgalanmalar oluyor. bence uzulmeden once bır hafta oncekı kılomuza degıl bir ay onceki kilomuza bakmaliyiz.. haftada bir bildiirm yapmak cok da mantikli degil aslinda...bir de et yedigim zaman hazmedemiyorum ve kesin fazla kiloda cikiyorum ben ...ama iki gun sonra normale donuyorum

nilüşüm çok tombik hissediyorum kendimi:gitme:

tombişlik demek mutsuzluk demek.
hala istediğim kiloya gelemedm ama şöle aynada kendimi zayıf zayıf görünce kendimi ba iyi hissediyorum.
amannn Allah bi daha o kışınki dombik günlerime döndürmesin .hayatımda hiç öle kilo almammıştım.

ya kızlar internettemi sorun benim bilgisayarımdamı yoksa bu sitede mi sorun ya bi tıklıyorum 2 saat donuyor bekleki açılsın . sinir oldum

kahvekokum
aman srma bende cuma 52,8 çıkmışken bugün 53.3 çıktım
aslında çokda yemedim ama düzensiz yedim. hatta şimdi iştahım bile yok offf:(

üfff hep böyle mi olacak yaa düzensiz besleniyosun 1 gün haftalardır o kadar uğraşın uçuyo gidiyo :(((

bende de aynı durum var dün pikniğe gittik aman yarabbi alakası bu kadara şeyi ağzıma tıkmamışımdır sabah fazla çıktım tabi spor falan kar etmedi :(

kilo değildir di mi bu kızlar???

kızlar bugün hafif beslenelim ben bol salata ve meyve tüketicem yemekleri azaltıyorum çünkü sıcaktan dolayı midem kavruluyo resmen ...

nilüüü
kahvekokusucuğum
bugün bol salata ve meyve ile beslenme hadi bakalım yarın tartıda yüzümüz gülsünnnnnnnnnnnn sempatiksalakcinni

çok sıkıcı bi h. sonu geçirdim kızlarr ben yaa.
hele dün çok sıcaktı öle boş boş oturdum

öyle oluyo bazen :(

bugün acısını çıkar sen de ... :lepi:

Back
X