Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlarrrrrrrrrr
bugun dr gitcem kadın doğuma ne diyecek ufffffffff içim acayip şişşşşşşşşşşeyvahedigeldismile...
ya ben hamile kalmışım...hani bir turlu hasta olamıyorum diyordum ya ama nasıl olmşsa olmuş işte...en kötüsü iki kutu cipro denen antibiyotik kullandım..bu arada hamile değilim diye powerplatein ustunde zangır zangır titredim vs ama..en sonunda c.tesi kan testi yaptırdım oturup ağladım...yani beklemiyordum ...bir kızım var 2. sini düşünmüyorduk vs...hemen dr umdan randevu aldım...ama şiştim işte
gunaydin kizlar,
cuma gunu yaptigim detoksla 54,60 ya indim. tatil donusu hafta basinda, 55,5 gibi biseydim hatirlarsaniz; cuma sabahi da 55 dim.
cmr ve pazar sabahi 54,6 ciktim, bu sabah tartilmadim.
bu hafta yeniden 53 lere inicem sanirim.. --insallah
ya ben hamile kalmışım...hani bir turlu hasta olamıyorum diyordum ya ama nasıl olmşsa olmuş işte...en kötüsü iki kutu cipro denen antibiyotik kullandım..bu arada hamile değilim diye powerplatein ustunde zangır zangır titredim vs ama..en sonunda c.tesi kan testi yaptırdım oturup ağladım...yani beklemiyordum ...bir kızım var 2. sini düşünmüyorduk vs...hemen dr umdan randevu aldım...ama şiştim işte
kahvekokusu 51.4 bu hafta bildirimi yok
anchusa 51.5 400gr almış(wc problemi var :)))
yasemin
nilufert 52.8 700 gr vermişim :)
nesmekaya 50.6 1.2 kg vermiş
lachesis 56.9 bu hafta bildirimi yok
sensewitch 46.7 500 gr vermiş.(detoks yaptı bu hafta)
spatz 53.2 300 gr vermiş
kuzu 55.8 bu hafta bildirimi yok
yesa
zukseddin 54. 1 kilo vermiş
truf 53.6 geçen haftayla aynı
suleulku 54.3 700 gr vermiş
katrece 52.2 bu hafta bildirmi yok
ulker 59.5 100 gr vermiş
semerta 50.7 400 gr vermış
babymom 57.6 1.400 gr vermiş
melahat59 59 bu hafta bildirmi yok
dulcinea 53 800 gr vermiş
asi peri 63 ilk bildirim
peppermint 55 1.1 kilo almış mazereti var:)
yesa 50 wouwwww tam 1 kilo vermişşşş
april09 54.1 aramıza hoşgeldin
ve haftanın birincisi müthiş menüleriyle göz dolduran 1.4 kilo veren babymom:hooray:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kahvekokum
aman srma bende cuma 52,8 çıkmışken bugün 53.3 çıktım
aslında çokda yemedim ama düzensiz yedim. hatta şimdi iştahım bile yok offf![]()
anchusacım
sen bu hafta sonumu gidiyordun budapeşteye gittin geldinmi
nilüşüm çok tombik hissediyorum kendimi:gitme:
kahvekokum
aman srma bende cuma 52,8 çıkmışken bugün 53.3 çıktım
aslında çokda yemedim ama düzensiz yedim. hatta şimdi iştahım bile yok offf![]()
çok sıkıcı bi h. sonu geçirdim kızlarr ben yaa.
hele dün çok sıcaktı öle boş boş oturdum