50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilufert sagol cnm koclugun icin cok cok cokk

anchusa kilo almamis olmana sevindim, demek ki wc problemi yuzundenmis.

kahvekokusu senin de kilo aldigini sanmiyorum ben, odemdir muhtemelen, bugun meyve-sebze ile beslen atarsin hemen

bu arada ben bomba gibi geliyorum,

cuma aksami 1 saat pilates
cumartesi 1 saat yuruyus
pazar aksami 1 saat pilates yaptim..

kendimi cok iyi hissediyorum

YESA YESA yan gel yat zayıflama değil canım hiç birşey yapmamaktan iyidir...ki şu anda 45 mekik çektim..15*3 bacak harekti yaptım...oğlumu uyutunca yine mekik ve bacak hareketi yapıcam...

ya ben hamile kalmışım...hani bir turlu hasta olamıyorum diyordum ya ama nasıl olmşsa olmuş işte...en kötüsü iki kutu cipro denen antibiyotik kullandım..bu arada hamile değilim diye powerplatein ustunde zangır zangır titredim vs ama..en sonunda c.tesi kan testi yaptırdım oturup ağladım...yani beklemiyordum ...bir kızım var 2. sini düşünmüyorduk vs...hemen dr umdan randevu aldım...ama şiştim işte

AYY daha dün benimle ilgili konuşmuştuk bu konuyu
kötü birşey olmamıştır bence
ama yine de doktorunla istişare et.

Kahve kokusu uzulme... boyle dalgalanmalar oluyor. bence uzulmeden once bır hafta oncekı kılomuza degıl bir ay onceki kilomuza bakmaliyiz.. haftada bir bildiirm yapmak cok da mantikli degil aslinda...bir de et yedigim zaman hazmedemiyorum ve kesin fazla kiloda cikiyorum ben ...ama iki gun sonra normale donuyorum

ben dün köfte yedim bolca kesin ondan yaaaa kilolu çıkmanın ötesinde bi ağırlık var üstümde

hay aksi yaaaa sempatiksalakcinni
tombişlik demek mutsuzluk demek.
hala istediğim kiloya gelemedm ama şöle aynada kendimi zayıf zayıf görünce kendimi ba iyi hissediyorum.
amannn Allah bi daha o kışınki dombik günlerime döndürmesin .hayatımda hiç öle kilo almammıştım.

ya kızlar internettemi sorun benim bilgisayarımdamı yoksa bu sitede mi sorun ya bi tıklıyorum 2 saat donuyor bekleki açılsın . sinir oldum

sorun sitede cnm bende de aynı durum var...

yaa sense doğru sölüyosun hep böylemi olacak.
hatta biraz önce bi adam geldi hatta oturuyo hala .
adama baktım pasaklı biçimsiz kilolu bişey . ayy adama döndüm şöle bi baktım. bu dedim kesnlikle yemesine içmesine dikkat etmiyordur. ama dedim ben bigün dikkat etmesem alıyorum.bunun sabit kiloda olması hayret dedim.

neyse sensecim piknikde yediğin içtiğin iyi olmuş.
otelde yağındanşuyundan buyundan yiyemiyorsun doğru düzgün zaten

arkadaşlar günaydın...
bana bi alternatip verin kızlar ben sıcaklar gelince bişey yiyemiyorum iştah gidiyo sonrada çok acıkıp abuk subuk yiyorum buda olmuyo tabi,şimdi kahvaltı yapamadım nesfit yedim serin şeyler istiyo canım çünkü ama nesfit içinde tüketme diyosunuz siz burda ne yapabilirim ya

yaa sense doğru sölüyosun hep böylemi olacak.
hatta biraz önce bi adam geldi hatta oturuyo hala .
adama baktım pasaklı biçimsiz kilolu bişey . ayy adama döndüm şöle bi baktım. bu dedim kesnlikle yemesine içmesine dikkat etmiyordur. ama dedim ben bigün dikkat etmesem alıyorum.bunun sabit kiloda olması hayret dedim.

neyse sensecim piknikde yediğin içtiğin iyi olmuş.
otelde yağındanşuyundan buyundan yiyemiyorsun doğru düzgün zaten

sana bişiy sööliyim .. dün çok yakın bi arkadaşıma gittim önceden de bahsetmiştim ondan burda.. Saat gece 11 buçukta bulgur pilavı ekmek ve cacık yiyodu 1 saat sonra da yatacak ... hep böyle yaaaa... nerdeyse 1.70 boy var 45 kg boshayallersmile yuh yaaa benim ne suçum var ter su üstümde kolumdan bile ter damlıyo spor yaparken???? ben de dinlenmek uyumak istiyorum hiç yorulmıyim istiyorumm

elbet spor sağlık için gerekli ama yürüyüşümü yapar bititrirdim kilo problemim olmasaydı ..

şu çektiklerimize bak bırakınca da hooop geri alıcaz

neyse kapadım gagamı şikayet etmiycem hiçbişeyden söz verdim kendime... :lepi:

ben geldimmm.ama yine sana malzeme oldumm :gitme: tut şu boğazını di mi? yok sanki herşeyden yemem gerekiyormuş gibi yedim yedim geldim.. adet öncesi iştahım öle bir açılıyor kii. neyse hepsi bahane.geen kendime hakim olamadım.allahtan 2 günlük gittim.
ama tartıda pek bi değişiklik yok bakalım.sabah kalkınca tartılknac belli olacak.

sen gene bana takıl.orda seni falan unuttum yemekleri görünce.burda sana hesap vermek var yaaaa eyvahedigeldismile

bu hafta hep 10 alcamm :utangac:

öle işteeee

adet öncesi iştah problemine çözüm adaçayı ..adaçayı tüketirsen iştahında frenlenir..yerimseniben

Kızlar duruş bozukluğu oluştu bende ondan dolayı da felaket bir sırt ağrım var korse falan var mı bunun için biliyo musunuz? kendimi zorluyorum dik duruyim diye otururken falan ama bazen unutuyorum bi de dik durunca çok ağrıyo artık yer etti sanırım :(((

bu sınav geçsin elime kitap alırsam ne oluyim hep öne bakmaktan bunlar :((((

sense cnm bence sen bosuna dert ediyorsun kendine,
coktan koruma programina gecmelisin,

gercekten son fotolarini gordum ya, ne bacak kalmis, ne popo ne bisey, cok zayifsin, olculerin de cokk ince,
kalca 80 li biseydi hatirladigim.

yuruyusunu yap, yediklerine biraz dikkat et yeter sana artik bence.

170 boy- 45 kilo da olmak istemem yaa.

biraz kadinsilik da lazim, sopa gibi olmak guzel olmak demek degil ki

sense cnm bence sen bosuna dert ediyorsun kendine,
coktan koruma programina gecmelisin,

gercekten son fotolarini gordum ya, ne bacak kalmis, ne popo ne bisey, cok zayifsin, olculerin de cokk ince,
kalca 80 li biseydi hatirladigim.

yuruyusunu yap, yediklerine biraz dikkat et yeter sana artik bence.

170 boy- 45 kilo da olmak istemem yaa.

biraz kadinsilik da lazim, sopa gibi olmak guzel olmak demek degil ki

Canım dert etmek değil elbet verdim bu kadar kiloyu da ama hep bi zorlama yani onu diyorum zaten hedefime gramlar kaldı ama hayatım boyunca dikkat etmem lazım sadece benim değil hepimizin işte...

ben de istemem o kiloda olmayı sopa gibi cidden ama hayatı boyunca canım şunu istiyo ama yemiyim kilo yapar demedi demiycek yani alsanaalsanasmile

Kızlar duruş bozukluğu oluştu bende ondan dolayı da felaket bir sırt ağrım var korse falan var mı bunun için biliyo musunuz? kendimi zorluyorum dik duruyim diye otururken falan ama bazen unutuyorum bi de dik durunca çok ağrıyo artık yer etti sanırım :(((

bu sınav geçsin elime kitap alırsam ne oluyim hep öne bakmaktan bunlar :((((

1,5 yil once ben de kol agrisi ve kolda uyusma sikayetiyle yine cihan aksoya gitmistim.
masa basinda dik oturmamaktan dolayi sinirlerimin uzerine baski oluyormus ondan demisti.

bana dik durmami saglayacak bir korse vermisti;

adi
posturex

postur duzeltici.

yazinda rahatlikla kullanilabilecek bisey, incecik, gunde 3-4 saat taktim 1-2 ay,
agrilarim kayboldu tamamenn:nazar:

internette de var, paali biey de degil cnm

ulkerk canim durumuna uzuldum.

insallah antibiyotikler ya da yaptigin spor bebise zarar vermemistir cnm
Herkese teşekkür ederim...Amannnnn ne olursa olur ben sadece pimpirikliyim biraz...kusura bakmayın
nilüşüm çok tombik hissediyorum kendimi:gitme:
ayyyyyy sende kendini tombik hissediyorsan öleyim ben ozamandelikafadulden..şekercim fıstık gibi kilon var.....

[

elbet spor sağlık için gerekli ama yürüyüşümü yapar bititrirdim kilo problemim olmasaydı ..

şu çektiklerimize bak bırakınca da hooop geri alıcaz

neyse kapadım gagamı şikayet etmiycem hiçbişeyden söz verdim kendime... :lepi:[/QUOTE]
tatlişkom sendemiiii yok yok bu kilo verenler zayıflayanlar halen kendini kilolu görüyooo bakın benim çizelgeme.....kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar...

günün seninde aydın olsun kuzucum.....:3:

kuzum hoşgeldin yaaaaaaaaaaaaaaaa Şeniz

nasılsınn???

nasıl geçti haftasonun??

iyiyim sensem sayende çok güzel geçti..opuyorumnanaktan

dün detox yaptım dediğin gibi..

ama bi ara adet sancıma dayanamayıp bi ağrı kesici attım..

bugün tekrar yapsammı yoksa bugün ara verip yarın tekrarmı yapsam karar veremedim ?

start it up a basladım deli gibi terledim..pefff..oncesindede callan ve ebruddan bikac hareket yapmıstım..bugunluk ok im. simdi sebze pişirme zamanı. kortlara geri dondum :))) karnımıda sardım strecle ustune yun atkı..sporu oyle yaptım resmen su dokmussun gibi oldu.şimdi cıkardım nefes alsın..ev işi yaparken takıp en son dusa gircem.. kocum nasılım?

Back
X