canım karpuz kes kavun kes yeşil çayın biraz soğuyunca içersin peynirini ye ooo seçeek çokarkadaşlar günaydın...
bana bi alternatip verin kızlar ben sıcaklar gelince bişey yiyemiyorum iştah gidiyo sonrada çok acıkıp abuk subuk yiyorum buda olmuyo tabi,şimdi kahvaltı yapamadım nesfit yedim serin şeyler istiyo canım çünkü ama nesfit içinde tüketme diyosunuz siz burda ne yapabilirim ya
sesnseeee benide yola getirr.bende şikayet etmiyim kilo konusu değil sadece.sana bişiy sööliyim .. dün çok yakın bi arkadaşıma gittim önceden de bahsetmiştim ondan burda.. Saat gece 11 buçukta bulgur pilavı ekmek ve cacık yiyodu 1 saat sonra da yatacak ... hep böyle yaaaa... nerdeyse 1.70 boy var 45 kg boshayallersmile yuh yaaa benim ne suçum var ter su üstümde kolumdan bile ter damlıyo spor yaparken???? ben de dinlenmek uyumak istiyorum hiç yorulmıyim istiyorumm
elbet spor sağlık için gerekli ama yürüyüşümü yapar bititrirdim kilo problemim olmasaydı ..
şu çektiklerimize bak bırakınca da hooop geri alıcaz
neyse kapadım gagamı şikayet etmiycem hiçbişeyden söz verdim kendime... :lepi:
ayy bilmiyorum inşallah reglim yaklaştığı içindir. bölee bi yaşam enerjim yok kılzarr yaa.
Kızlar duruş bozukluğu oluştu bende ondan dolayı da felaket bir sırt ağrım var korse falan var mı bunun için biliyo musunuz? kendimi zorluyorum dik duruyim diye otururken falan ama bazen unutuyorum bi de dik durunca çok ağrıyo artık yer etti sanırım((
bu sınav geçsin elime kitap alırsam ne oluyim hep öne bakmaktan bunlar(((
heh bende akşamdan size bi soru hazırlamıştım sen yazınca aklıma geldi. mesela kızlar bacakları hafif açıp ayakta belimizden hafif öne doğru eğiliyorruz yaa bakıyorum pump it up da falan sırtları çukur oluyor benimki kambur.
sizce bu kamburluktanmı esneklik olmadığından dolayımı
Son düzenleme: