Kızlar günaydınnnn a.s.
bugün Ender Saraç tan duydukalrımı atarayım:
dut sabah ça karnına yenirse bağaırsak hareetelndirimişş(kabızlığa birebirmiş)yarın deneneyecemmmm.
+kuru dut ta spor yapanlar,haşsizlik yaşayanlar içinn yararlıymışş,doğal şeker ve doğal enerji aynağı
+KABAK detoksu traifi:2 haftada 1 yapın diyooo
1 orta boy kabak+3-4 yeşil fasulye+1 tatlı kaşığı z.yağı+su kaynatt+blendırla ez,gün içinde sadeecc bunu içç,ye...içine limon+baharat dilediğince kat+tuz çok çok az olcakk
ay erkek arkadaşım da dün dinlemiş o da söyledi aynısını demek ender saraçtan dinledi sempatiksalakcinni
ben dut kurusu aldım kahve içtiğimde yanında yiyorum şeker atmıyorum da...
diğer detoksu deniycem bi de onun içinde dereotu da varmış galiba...
Merhaba kızlar
WATERCIM sana ben menümü yazcaktım ama bi takım sebeplerden ötürü yazamadım canım, hemen raporumu genel verem, haftasonu sabah kahvaltıları çok güzel, gerisi çok kötü... (bundan sonra her haftasonu böyle olacak gözüküyo) Haftaiçi süper olur diye niyetlenmiştim bugün güne sinir bozucu şekilde başladım ve çok geç saatte yemek yiyince devamı da kötü oldu, bi de ekmeğim de yoktu evde... normal ekmek yemek istemedim ama acaip beslendim, son olarak chokella yemeseydim iyi olacaktı oysa...
Buarada bugün kan sayımı yaptırdım, demir eksikliği sebebiyle kansızlık varmış, başta doktor çok da düşük değil demesine rağmen 3 paket demir hapı verdi. Kullanmaya başladım ama kararsızım, hemoglobin 10,6, hct 31 çıktı. :sm_confused:
ay canım yaaa geçmiş olsunnn multivitamin ve mineral desteği (supradyn de olabilir) kullanabilirsin çok işe yarıyo
Çok teşekkürler ilgilendiğin için opuyorumnanaktan Eskiden bende kalp çarpıntısı oluyordu, kansızlıktan olacabileceğini yakın zamanda okudum zaten... Doğru diyon canım, düzenli kullanacağım, 1 ay günde 2 hap olarak verdi doktor ilacı, o biraz fazla geldiydi bana..
kalp çarpıntısı mı yaparmış aaaaa ii oldu söölediğin ohaoldumsmile
b12 ıcın neler yapıyrsun canım sanırım bendede b 12 eksıklıgı var dehset unutkanlık var konusurken ne dıyecegımı unutuyrm
kaydirigubbakcemile3

o bende de oluyodu bi ara :)))) çok komik yaa ööle baka kalıyosun karşındakine... aklinialirimsmile
benim demir 6.4 çıkmıştı..
sen yine benden iimişsin dulcim:2:
yuhhhh be kuzum naptın benim 30 çıkmıştı da her yerde uyuyodum...
çeyizim tamam sayılır çok ufak tefek şeyler kaldı.. bunları takmıyorumda öğrenim kredim duruyo o çok canımı sıkıyo:sinifsinif:
canım hiç üzülme birden ödeniverir faizler çok fazla değil...
haksızlık evet yaa

burs alan arkadaşlarımın çoğu çalışmıyo ohh valla ödemeleri de gerekmiyo...
Son kilolar bu hafta gidecek artıkkkkkkk kaydirigubbakcemile2
dün akşam üstü 7 buçukta uyudum sabah kalktım geldim işe o kadar yoruşmuşum
dün çat kapı denetime geldiler Tarım Köyişleri'nden onları gezdir evrakları göster, böyle birşey oldummu da herkes kaçışırrr genel müdür bile selam verip tanışıp gitti sağolsun...
Dün tıkındıklarım bunlar koçummm;naniknanik
06:30
1 ceviz
1 avuç kiraz
1 erik
2-3 çilek
06:20 – 07:15
Yavaş tempoda Yürüdüm
08:30
1 bardak yeşil çay
3 kalın dilim ezine peyniri
1 yemek kaşığı erzincan tulum peyniri
Küçük salatalıklardan 5-6 tane
1 dl. Tam buğday ekmeği
10:30
Kabuk tarçın demledim
11:30
2 kayısı
12:40
1 fırın piliç but
1 büyük tabak marul, domates, mısır, mor lahana turşusu sirkeli
2 lokma tam buğday ekmeği
14:00
1 çok açık çay
15:10
Kuru dut ve meyveli müsli toplam 1 avuç
Yeşil çay
16:15
200 gr. light yoğurt
4 erik
2 dl. Elma
2 tutam meyveli müsli
1 kuru kayısı karıştırıp yedim
17:30
Tulum peynirli marul, az mısır, domates ve mor lahanalı salata sirkeli yağsız tuzsuz
spor yapacaktım ama çok yorgundum koçumm bugün slim in 6 ve pilates yapıcammmmm
bir de artık sadece yanlara ve üst bacağa çalışmayı düşünüyorum çünkü kalça göğüs küçük olunca bel daha kalın duruyor... bu hafta simitlerimi ve belimin yağlarını ezicem kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni