50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaa balıkesir olursa çifte düğün yaparsınız o zaman :dance:

Cidden zorlu bi maraton olacak ama neyse ki bu spor temposuyla koymaz sana yorgunluk falan :lepi:

hehehe evet yaa umarım kiloda kaybederim o ara..sempatiksalakcinni

ayy dün yeni tanışmıştık yaaa dile kolay 4 sene:asigim:

siz ne zaman düşünüosunuz zuzum?

hehehe evet yaa umarım kiloda kaybederim o ara..sempatiksalakcinni

ayy dün yeni tanışmıştık yaaa dile kolay 4 sene:asigim:

siz ne zaman düşünüosunuz zuzum?

Dün yıl dönümü müydü opuyorumnanaktan Kutlu mutlu olsun kaydirigubbakcemile3 Canım hiç merak etme, kesin kilo kaybedeceksin, özellike spora devam edersen...

Haberin var mı bilmiyorum, benim sevgülü iş buldu :teytey: Normal şartlarda ev dışında hiç bi engelimiz kalmadıydı ama işte ailesi bizim için eve girdi temelden, o da en iyi ihtimal seneye ağustosta bitiyo, resmi tarih taa 2011 sonu.. Planlarımıza göre 2011 haziranda nişan yapıp, ev tesliminde 1-2 ay sonra evlencez, isterse kışa denk gelsin sempatiksalakcinni :1: Bu sıralar biz de eve takmış durumdayız :kedi: İlk başta biraz burukluk olduydu ama alıştım artık tarihe, çok da geç gelmiyo :) Zaten beklemeye de alıştım -tatlicadiarzu-

Dün yıl dönümü müydü opuyorumnanaktan Kutlu mutlu olsun kaydirigubbakcemile3 Canım hiç merak etme, kesin kilo kaybedeceksin, özellike spora devam edersen...

Haberin var mı bilmiyorum, benim sevgülü iş buldu :teytey: Normal şartlarda ev dışında hiç bi engelimiz kalmadıydı ama işte ailesi bizim için eve girdi temelden, o da en iyi ihtimal seneye ağustosta bitiyo, resmi tarih taa 2011 sonu.. Planlarımıza göre 2011 haziranda nişan yapıp, ev tesliminde 1-2 ay sonra evlencez, isterse kışa denk gelsin sempatiksalakcinni :1: Bu sıralar biz de eve takmış durumdayız :kedi: ılk başta biraz burukluk olduydu ama alıştım artık tarihe, çok da geç gelmiyo :) Zaten beklemeye de alıştım -tatlicadiarzu-

yok canım 9 temmuzda 4ü deviricez..
ay iş bulmasına çok sevindim yaaa:sm_cool:
gelir gelmez inşallah tüm işleriniz böyle rast gider..
bizdede aynısı oldu canım geçen sene olsun çok istemiştim ama niaşnlım işleri yüzünden bu seneye kaldı ozaman çok üzülmüştüm ama koca sene hemencecik geçti gitti..
bizde bu sene ollsun dedik die eylülün sonuna kaldı..
ev olması süper yaa ekonomiye acaip katkılı ev için herşeye katlanılır bence..
bak gözümüzü açıp kapıycaz benim yerime sen buralarda gelinlik provalarının heyecanını yaşıyo olacaksınkaydirigubbakcemile5

Çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan İnşallah sizin de herşey gönlünüzce olur opuyorumnanaktan

Ben de geçen sene mayısta seneye ekimde evlencem dediğimi hatırlıyom sempatiksalakcinni Gel ekimde evlen deseler elim ayağım birbirine dolanır valla -tatlicadiarzu- Dediğin gini ekonomik olarak da daha iyi olur ama işte hesap ediyom, 2011 aralıkta evlensek 8 yıldır birlikte olmuş oluyoz, yeni nesil 8. yılda 2. evliliğini yapıyo en az :roflol:

Ben o konuda çok şanşlıyım, aklıma gelen her konuda sana danışırım olumunekankayizsmile

Yesa olsa burda konu dışı muhabbet sebebiyle demediğini bırakmaz, hemen duruma el atam, zaten ekime kadar stres yüzünden ben kolay kilo veremem cokacimcoook :)

Çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan İnşallah sizin de herşey gönlünüzce olur opuyorumnanaktan

Ben de geçen sene mayısta seneye ekimde evlencem dediğimi hatırlıyom sempatiksalakcinni Gel ekimde evlen deseler elim ayağım birbirine dolanır valla -tatlicadiarzu- Dediğin gini ekonomik olarak da daha iyi olur ama işte hesap ediyom, 2011 aralıkta evlensek 8 yıldır birlikte olmuş oluyoz, yeni nesil 8. yılda 2. evliliğini yapıyo en az :roflol:

Ben o konuda çok şanşlıyım, aklıma gelen her konuda sana danışırım olumunekankayizsmile

Yesa olsa burda konu dışı muhabbet sebebiyle demediğini bırakmaz, hemen duruma el atam, zaten ekime kadar stres yüzünden ben kolay kilo veremem cokacimcoook :)

evet canım her konuda seve seve yanındayım..olumunekankayizsmile

ooo siz bizdende skiymişsiniz yavvvsempatiksalakcinni

8 seneyi bekleyen için 1 sene nedirki dulcim..

ben geçen sene olmayınca bu sene haziran olsun die çok uğraştım ama oda olmamıştı..

şimdi düşünüyorumda iyiki olmamış.. ne kilo verebilirdim nede tam hazırlanabilirdim..

boşuna dünyayı dar ettimişim niaşnlıma..sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Kız naptın nişanlına da dar ettin dünyayı kaydirigubbakcemile3

Saolasın canım olumunekankayizsmile şu an 7 nin içindeyiz, neleri beklemedik ki, üniyi baştan sonra farklı şehirlerde bekledik, askerliği bekledik, işi onun açısından az bekledik çok şükür... Artık beklemek de bi parçam oldu sempatiksalakcinni

Doğru diyon kuzucum hem bence ideal tarih sonbahar opuyorumnanaktan düşünsene bu sıcakta yapı yapış olacan gelinlikle :sinifsinif: Zaten uzaktan bakınca aceleci davranıyoz da, iş başa düşünce ertelemeye çalışıyoz :kedi:

Sizin atamadan haberdar et canım beni de, tarihini unuturum ama ben de çok merak ediyorum delikafadulden ve balıkesir olmasını tüm kalbimle diliyorum :Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Kız naptın nişanlına da dar ettin dünyayı kaydirigubbakcemile3

Saolasın canım olumunekankayizsmile şu an 7 nin içindeyiz, neleri beklemedik ki, üniyi baştan sonra farklı şehirlerde bekledik, askerliği bekledik, işi onun açısından az bekledik çok şükür... Artık beklemek de bi parçam oldu sempatiksalakcinni

Doğru diyon kuzucum hem bence ideal tarih sonbahar opuyorumnanaktan düşünsene bu sıcakta yapı yapış olacan gelinlikle :sinifsinif: Zaten uzaktan bakınca aceleci davranıyoz da, iş başa düşünce ertelemeye çalışıyoz :kedi:

Sizin atamadan haberdar et canım beni de, tarihini unuturum ama ben de çok merak ediyorum delikafadulden ve balıkesir olmasını tüm kalbimle diliyorum :Saruboceq:

ederim tabiki canım..
bizimde beklemekle geçti dulcim..
hem ayrı şehirlerde üni okuduk hem ayrı şehirlerde yaşadık..
sonra görev yerleri farklı şehirlerde oldu..
ilk kez ikimizde 6-7 aydır ankaradyız..
zaten erken evlenme isteğimde bu zaten beklemekten gına geldi..
eğer bu sene olmasaydı düğünümüz..tayini çıkacaktı ve yine farklı yerlere düşecektik ben yine sabır taşı olacaktım..tarihi aldık çok şükür..
inşallah başımıza bişey gelmeden sağlıcakla odüğün gümüzüe ulaştırmayınasip eder Allah..

Canım cidden sizinki ayrı bi zor, tahmin edebiliyorum... İnşallah kuzucum :Saruboceq: Dediğin gibiyse cidden neyseki bu yıl düğününüz, yoksa ben burdan kafayı yerdim, hem evlenmeyi beklemek, hem de ayrı şehirde olmak iyice kafayı yedirtir. Sonuçta üni de dersleri asarsın ama sorumlulukların varken öyle bi ihtimal de yok :sinifsinif:

Canım cidden sizinki ayrı bi zor, tahmin edebiliyorum... İnşallah kuzucum :Saruboceq: Dediğin gibiyse cidden neyseki bu yıl düğününüz, yoksa ben burdan kafayı yerdim, hem evlenmeyi beklemek, hem de ayrı şehirde olmak iyice kafayı yedirtir. Sonuçta üni de dersleri asarsın ama sorumlulukların varken öyle bi ihtimal de yok :sinifsinif:

aynn öyle dulcim..

neyse ben yatayım artık sonra geç aklkınca sinir oluyorum sevmiyorum geç kalkmayı..

iyi geceler minnak zuzu Şeniz
(lingudan alıntı) sempatiksalakcinni

gunaydin kizlarrr,

ulkerk naptin cnm, doktora gittin mi?

waterspider sevgili kocum,
dun ictigim kahveyi aksam telafi ettim,

aksam ki menum,
yogurtlu semizotu salatasi
yarim dilim domates
kavun,
1 dilim tahilli ekmek

spor yapamadim dun gece,
bi suru sebze almistim pazardan onlari ayiklamakla gecti aksamim

pazar alisverisi yaptim, bilmem yuruyusten sayilir mi..

ara (22.00)
1 avuc kiraz,
2,5 ad. kayisi
2 dilim kavun

gunaydin kizlarrr,

ulkerk naptin cnm, doktora gittin mi?

waterspider sevgili kocum,
dun ictigim kahveyi aksam telafi ettim,

aksam ki menum,
yogurtlu semizotu salatasi
yarim dilim domates
kavun,
1 dilim tahilli ekmek

ara (22.00)
1 avuc kiraz,
2,5 ad. kayisi
2 dilim kavun
gittim kuzum herşey normal dedi.ilaçlar önemli değil dedi..ama ben 5 seans fln kavitasyona girmiştim onu araştırcak işte:çok üzgünüm: yani bekleyecez biraz şu an kese ya 5 haftalıkmış..yani içi boşta kalabilir bu ilk ayda ya hep ya hiç olurmuş..kan vs aldılar sende varmıydı bebek fln

gittim kuzum herşey normal dedi.ilaçlar önemli değil dedi..ama ben 5 seans fln kavitasyona girmiştim onu araştırcak işte:çok üzgünüm: yani bekleyecez biraz şu an kese ya 5 haftalıkmış..yani içi boşta kalabilir bu ilk ayda ya hep ya hiç olurmuş..kan vs aldılar sende varmıydı bebek fln

cnm benim, ilaclarin zarari olmamasina sevindim, isallah power plate in de zarari olmamistir bebege.
hayirlisi olsun cnm, uzme kendini.. hersey olacagina varir.

benim cocugum yok henuz cnm, hamilelik filan da yok.

cnm benim, ilaclarin zarari olmamasina sevindim, isallah power plate in de zarari olmamistir bebege.
hayirlisi olsun cnm, uzme kendini.. hersey olacagina varir.

benim cocugum yok henuz cnm, hamilelik filan da yok.

ama sen yeni evlisin değilmibayanssulusmile..olsun herkese hayırlı bir şekilde versin Allah..yaşın kaç..tabi ben burada geç evlendim..çalıştım gezdim eğlendim..yurt dışı yurt içi gezdim..

selam şekerler nabr nasılsınız görüşmeyeli........

ama sen yeni evlisin değilmibayanssulusmile..olsun herkese hayırlı bir şekilde versin Allah..yaşın kaç..tabi ben burada geç evlendim..çalıştım gezdim eğlendim..yurt dışı yurt içi gezdim..

yeni evliyim cnm,
yakinda evlilik yil donumumuz; 1 yil olacak.

biraz daha beklicez cocuk icin, esim cocuk olmadan biraz gezelim, birbirimize doyalim, biraz tasarruf yapalim istiyor, cocuk agir bir sorumluluk once bu sorumluluga hazir olalim diyor.

yasim 30 . ben de gec evlendim cnm..
ben de cok okumaktan gec kaldim :-))

Kızlar günaydınnnn a.s.

bugün Ender Saraç tan duydukalrımı atarayım:
dut sabah ça karnına yenirse bağaırsak hareetelndirimişş(kabızlığa birebirmiş)yarın deneneyecemmmm.
+kuru dut ta spor yapanlar,haşsizlik yaşayanlar içinn yararlıymışş,doğal şeker ve doğal enerji aynağı
+KABAK detoksu traifi:2 haftada 1 yapın diyooo
1 orta boy kabak+3-4 yeşil fasulye+1 tatlı kaşığı z.yağı+su kaynatt+blendırla ez,gün içinde sadeecc bunu içç,ye...içine limon+baharat dilediğince kat+tuz çok çok az olcakk

ay erkek arkadaşım da dün dinlemiş o da söyledi aynısını demek ender saraçtan dinledi sempatiksalakcinni

ben dut kurusu aldım kahve içtiğimde yanında yiyorum şeker atmıyorum da...
diğer detoksu deniycem bi de onun içinde dereotu da varmış galiba...
Merhaba kızlar :3:

WATERCIM sana ben menümü yazcaktım ama bi takım sebeplerden ötürü yazamadım canım, hemen raporumu genel verem, haftasonu sabah kahvaltıları çok güzel, gerisi çok kötü... (bundan sonra her haftasonu böyle olacak gözüküyo) Haftaiçi süper olur diye niyetlenmiştim bugün güne sinir bozucu şekilde başladım ve çok geç saatte yemek yiyince devamı da kötü oldu, bi de ekmeğim de yoktu evde... normal ekmek yemek istemedim ama acaip beslendim, son olarak chokella yemeseydim iyi olacaktı oysa...

Buarada bugün kan sayımı yaptırdım, demir eksikliği sebebiyle kansızlık varmış, başta doktor çok da düşük değil demesine rağmen 3 paket demir hapı verdi. Kullanmaya başladım ama kararsızım, hemoglobin 10,6, hct 31 çıktı. :sm_confused:

ay canım yaaa geçmiş olsunnn multivitamin ve mineral desteği (supradyn de olabilir) kullanabilirsin çok işe yarıyo
Çok teşekkürler ilgilendiğin için opuyorumnanaktan Eskiden bende kalp çarpıntısı oluyordu, kansızlıktan olacabileceğini yakın zamanda okudum zaten... Doğru diyon canım, düzenli kullanacağım, 1 ay günde 2 hap olarak verdi doktor ilacı, o biraz fazla geldiydi bana..
kalp çarpıntısı mı yaparmış aaaaa ii oldu söölediğin ohaoldumsmile
b12 ıcın neler yapıyrsun canım sanırım bendede b 12 eksıklıgı var dehset unutkanlık var konusurken ne dıyecegımı unutuyrm
kaydirigubbakcemile3 :1: o bende de oluyodu bi ara :)))) çok komik yaa ööle baka kalıyosun karşındakine... aklinialirimsmile
benim demir 6.4 çıkmıştı..

sen yine benden iimişsin dulcim:2:
yuhhhh be kuzum naptın benim 30 çıkmıştı da her yerde uyuyodum...
çeyizim tamam sayılır çok ufak tefek şeyler kaldı.. bunları takmıyorumda öğrenim kredim duruyo o çok canımı sıkıyo:sinifsinif:

canım hiç üzülme birden ödeniverir faizler çok fazla değil...
haksızlık evet yaa :( burs alan arkadaşlarımın çoğu çalışmıyo ohh valla ödemeleri de gerekmiyo...

Son kilolar bu hafta gidecek artıkkkkkkk kaydirigubbakcemile2

dün akşam üstü 7 buçukta uyudum sabah kalktım geldim işe o kadar yoruşmuşum

dün çat kapı denetime geldiler Tarım Köyişleri'nden onları gezdir evrakları göster, böyle birşey oldummu da herkes kaçışırrr genel müdür bile selam verip tanışıp gitti sağolsun...

Dün tıkındıklarım bunlar koçummm;naniknanik

06:30
1 ceviz
1 avuç kiraz
1 erik
2-3 çilek

06:20 – 07:15
Yavaş tempoda Yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
3 kalın dilim ezine peyniri
1 yemek kaşığı erzincan tulum peyniri
Küçük salatalıklardan 5-6 tane
1 dl. Tam buğday ekmeği

10:30
Kabuk tarçın demledim

11:30
2 kayısı

12:40
1 fırın piliç but
1 büyük tabak marul, domates, mısır, mor lahana turşusu sirkeli
2 lokma tam buğday ekmeği

14:00
1 çok açık çay

15:10
Kuru dut ve meyveli müsli toplam 1 avuç
Yeşil çay

16:15
200 gr. light yoğurt
4 erik
2 dl. Elma
2 tutam meyveli müsli
1 kuru kayısı karıştırıp yedim

17:30
Tulum peynirli marul, az mısır, domates ve mor lahanalı salata sirkeli yağsız tuzsuz

spor yapacaktım ama çok yorgundum koçumm bugün slim in 6 ve pilates yapıcammmmm

bir de artık sadece yanlara ve üst bacağa çalışmayı düşünüyorum çünkü kalça göğüs küçük olunca bel daha kalın duruyor... bu hafta simitlerimi ve belimin yağlarını ezicem kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni

günaydın kızlar,dün gece slim in 6 ve callanın bazı esnemelerini yaptım,genede bacaklarım ağrıo pes yaniiii,bugün yada yarın startıt uptaki 2,haftamda bitiyor oysaki

yeni evliyim cnm,
yakinda evlilik yil donumumuz; 1 yil olacak.

biraz daha beklicez cocuk icin, esim cocuk olmadan biraz gezelim, birbirimize doyalim, biraz tasarruf yapalim istiyor, cocuk agir bir sorumluluk once bu sorumluluga hazir olalim diyor.

yasim 30 . ben de gec evlendim cnm..
ben de cok okumaktan gec kaldim :-))

hehehe olsun bende 31 yaşında evlendim..33 yaşındada ilk anne oldum..şimdi 10 sene geçmiş..ama 30 lu yaşları severim ben...eşin doğru demiş doyun birbirinize gezin hazır olunca çocuk sahibi olun..yoksa anne adayı çok bocalıyor...

Back
X