50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilonun boydan 10 eksiği yeterli deniyo sen çok zayıfsın o zaman yaaa ben daha boyumdan 10 eksik kiloya sahip değilimmm :gitme:
evet. yeteri kadar verdim kilo. zaten gobek problemim vardi onu cozdum artik.artik diyet miyet yapmiyorum/... gayet homini girtlak yiyroum...
..senin hic foton yok semerta....
gülmeyin yaaa.
ama öle renkili değildi çorabımm .ince mini çorap.

yine de komiksin sen nilufert...ince ve mini de olsa coraplarin...
ama anliyorum snei benim de bazi seylere karsi oyle bir duygum vardir..dokunmam, direk rahatsizlik duyarim.....o psikolojik bir sey..alerjin olsa kabarir kasinir..

pilates ise yariyor evet
ama ben diyeti hic birakmadim son bir aydir diyet yapmiyorum artik...boyum 167cm sanirim.

yaa hamilelige kadar verebildigin kadar vermek lazim aslinda.....alissinlar napalim kemikli eslere...
bu arada ben de mouse ve ampul olayini yeni gordumm
yazik esine yaaaaaa....

anchusa resimlerine baktım az önce tekrar tekrar baktım valla eğer kilon düğündekiyle aynıysa harikasın, gelinliğin mekanın falan ayy yapmayın böyle düğün resimleri falan özeniyorum çok olan benim garibime oluyo çocuğun benden çektiği ne yaaa

anchusa resimlerine baktım az önce tekrar tekrar baktım valla eğer kilon düğündekiyle aynıysa harikasın, gelinliğin mekanın falan ayy yapmayın böyle düğün resimleri falan özeniyorum çok olan benim garibime oluyo çocuğun benden çektiği ne yaaa

semerta evlilik icin hiic acele etmee
kac yasindasin ki sen???
tesekkur ederim iltifatlarin icin. su anda tam dugundeki kilomdayim...

evet. yeteri kadar verdim kilo. zaten gobek problemim vardi onu cozdum artik.artik diyet miyet yapmiyorum/... gayet homini girtlak yiyroum...
..senin hic foton yok semerta....

yine de komiksin sen nilufert...ince ve mini de olsa coraplarin...
ama anliyorum snei benim de bazi seylere karsi oyle bir duygum vardir..dokunmam, direk rahatsizlik duyarim.....o psikolojik bir sey..alerjin olsa kabarir kasinir..

azcık kilo vereyim eski halim yeni halim diye eklerim, göbek fena bende ya benim göbek olsa sadece mideden başlıyo göbek möbek maşallah,

semerta sen kaç yaşındasın ki?25tin dimi?
acele etmene gerek yok, her şey zamanında yaşanıcaktır. bugunlerinin tadını çıkarmaya baksana...

semerta evlilik icin hiic acele etmee
kac yasindasin ki sen???
tesekkur ederim iltifatlarin icin. su anda tam dugundeki kilomdayim...

25 oldum küçük değilim canım artık oo daha evlenecem de evliliğin tadını çıkarıcam da sonra çocuk için geç kalırım falan, daha evlilik falan yok ufukta zaten

semerta olan senin "erkek sevgiline" mi oluyorr :-))))))))

boyle yazmistin ya az once guldurdun beni.

neyse ciddileselim hemen,

bence boyle yapma, erkek arkadasinin ustune gitme evlilik knusunda, kacan kovalanirmis; isteyen taraf o olsun, sen nazlanan taraf ol..

nacizane fikrim..

ustune gidersen kacar sen ustune gittikce.

ayni seyi ben de biraz cocuk konusunda esime yapiyorum gerci, sana akil veriyorum ama.
cok fazla cocuktan bahsediyorum, bunalacak en sonunda..

semerta sen kaç yaşındasın ki?25tin dimi?
acele etmene gerek yok, her şey zamanında yaşanıcaktır. bugunlerinin tadını çıkarmaya baksana...

çıktığı kadar tadını çıkarmaya çalışıyoruz işte evet 25 her yaz ayında bu duygulara kapılırım nedense çevremde evlenenleri gördükçe sanırım yok yok zaten öyle acelem falan uzaktan hoş duruyo sadecee

ben 29 yasimda evlendim semertacigim.

hic de gec kalmis hissetmiyorum kendimi. tam vaktinde evlenmisim gibime geliyor ;-))

bence de gayet ideal bir yaş pepperciğim.peki evlendiğinizde kaç yıldır beraberdiniz eşinle ?

ay biri benim sevgilime de anlatsın evlilik yaşının artık 30'lara dayandığını, 25 yaşında geç kalıyoruz sanıyor benimki. sanki kız olan ben değilde oyum gibi sürekli evlilikten bahsediyorkaydirigubbakcemile3

azcık kilo vereyim eski halim yeni halim diye eklerim, göbek fena bende ya benim göbek olsa sadece mideden başlıyo göbek möbek maşallah,

25 oldum küçük değilim canım artık oo daha evlenecem de evliliğin tadını çıkarıcam da sonra çocuk için geç kalırım falan, daha evlilik falan yok ufukta zaten

bendede vardi gobek.... buraya takil eritirsin
daha kucuksun 25 missin.
ben 31 yasinda evlendim. iyiki d egec evlenmisim diyorum/../

çıktığı kadar tadını çıkarmaya çalışıyoruz işte evet 25 her yaz ayında bu duygulara kapılırım nedense çevremde evlenenleri gördükçe sanırım yok yok zaten öyle acelem falan uzaktan hoş duruyo sadecee

yok oyle de dusunme cnm,
uzaktan hos durmuyor sadece, evlilik cok cok guzel bisey... sen de zamani gelince yasayacaksin insallah.. sadece kendini yipratacak sekilde acele edip sikinti yapma demek sitemistim ben

semerta olan senin "erkek sevgiline" mi oluyorr :-))))))))

boyle yazmistin ya az once guldurdun beni.

neyse ciddileselim hemen,

bence boyle yapma, erkek arkadasinin ustune gitme evlilik knusunda, kacan kovalanirmis; isteyen taraf o olsun, sen nazlanan taraf ol..

nacizane fikrim..

ustune gidersen kacar sen ustune gittikce.

ayni seyi ben de biraz cocuk konusunda esime yapiyorum gerci, sana akil veriyorum ama.
cok fazla cocuktan bahsediyorum, bunalacak en sonunda..

Heee o ben oluyorum, o da çok istiyo ama konular ciddileşince erken diyen hep ben oluyorum nedensee, :1:

bence de gayet ideal bir yaş pepperciğim.peki evlendiğinizde kaç yıldır beraberdiniz eşinle ?

ay biri benim sevgilime de anlatsın evlilik yaşının artık 30'lara dayandığını, 25 yaşında geç kalıyoruz sanıyor benimki. sanki kız olan ben değilde oyum gibi sürekli evlilikten bahsediyorkaydirigubbakcemile3

ne kadar erken evlenirsen o kadar problem yasarsin evlilikte....yani kisisine gore degisir ama ben 25 yasinda hazir hissetmiyordum kendimi evlilige...

yok oyle de dusunme cnm,
uzaktan hos durmuyor sadece, evlilik cok cok guzel bisey... sen de zamani gelince yasayacaksin insallah.. sadece kendini yipratacak sekilde acele edip sikinti yapma demek sitemistim ben

tabii güzeldir birlikte olmak, anlıyorum zaten 2 yıl olcak bu temmuzda birlikteliğimiz hazır da değilim zaten dahayaşımıda göstermiyorum zaten geçende tutmuş kadının biri kaça gidiyosun benim kız lise sonda diyoo teyzem lise bitti üniv. bitti iş var iş ooo

babymom gercekten de hamilelik bi insana ancak bu kadar yakisir,
ne kadar tatli olmussun oyle, cok samimi soyluyorum .

hamilelige ozendimm

cok keyifliydi hamileligim tabiki 4.aydan sonra:) ilk 3 ay kabus..neyse inss istedigin zaman hamile kalırsın canım bebek gibisi yok annelik gibisi hic yok

kizlar,

mali isler mudurum bana vakkodan bi bluz almis dogum gunumde (her sene dogum gunumde vakkodan alir, yalniz bana degil bolumdeki herkese ayni seiklde )

neyse tarzim degil, normalde vakkodan giyinen biri de degilim.

bluz biraz yasli isiydi, gideyim degistireyim soyle bi gomlek falan alayim dedim.

ayy gittim , agzim acik kaldi, mudurumun bana aldigi bluz 180 tl, en ucuz sey 295 tl begensem gam yemicem, hepsi salas, sarkik seyler, guzel bisey yok hic..
en normal bi beyaz gomlek buldum tam begendim diyordum ki 750 tl

bari aksesuar alayim dedim, bir kupe145 tl.

en sonunda bir bluz begendim, soyle tullu falan dugunluk bisey, belki istede giyilebilir, toplanti falan oldugu ozel bi gunde. o da 225 tl. 45 tl fark verdim.

ya sizce de kadinin yaptigi sacma degil mi? ben vakkodan giyinmiyorum ki bana ordan hediye aliyosun, degistirmeye kalksam degistiremiyorum bile,
mangodan cotondan alsa onun yerine ya da zara'dan, oralar tam benim tarzim,
bugun bir elbise var uzerimde, turkuaz rengi sisline'dan almistim 70 tl ye. goren bayiliyor.

yani anlamadim benim goremedigim bisey mi var wakko olunca 750 tl mi oluyor en dandik seylerr

sacmalıgın daniskası..hiç hoslanmam gosteristen sırf hava olsun die vakkodan alıosun ici bos .mango zara coton tam bizlere gore ordan almakla havası eksilmezki..

babymom .. ben de bakmak istiyroum fotolarina. arkadas olarak ekleyebilir miyim ?

ekleyebilirsin cnım.. yenilerde 2 foto var cogu hamilelik fotoları..biz 2009 agustos anneleri topigi olarak fotoları sak die yapıstırırız ekrana :) aartık aile olduk albume cok az ekliorum ama bundan sonra eklerim

biz esimle 2007 eylulde tanistik,
2008 temmuzda aileler tanisti, aralikta nisanimiz oldu.
2009 haziranda evlendik;

yani 1 yil, 9 aydir tanisiyorduk evlendigimizde ...

cabuk oldu bizimkisi ..
esim birakmadi pesimi :-))) iyiki de birakmadi :-))

olsun bahsetsin cnm, bir de tersini dusun, evlilik konusunu acmasa, bu sohbetlerden kacsa, sen hep "acaba" diye dusunurdun, soru isaretleri olurdu kafanda, emin olamazdin ondan ve simdiki gibi rahat olamazdin onunla.

o yuzden sikayet etme, sukret ;-)

tabii güzeldir birlikte olmak, anlıyorum zaten 2 yıl olcak bu temmuzda birlikteliğimiz hazır da değilim zaten dahayaşımıda göstermiyorum zaten geçende tutmuş kadının biri kaça gidiyosun benim kız lise sonda diyoo teyzem lise bitti üniv. bitti iş var iş ooo

iş hayatınada doy ..paranı guzelce harca giyin suslen şıkır şıkır keyfini cıkart..arkana baktıgında evlenmeden sunuda yapsaydım dedigin olmasın..ben oyle yaptım iikide yapmıssım evlilikte iş hayatı gidio ama misal herzaman fonlu gezemiosun yemek yap ev temizle sacına fon cektirirsin o aksam aşk yaparsın ertesi gun erken kalkıp sacmı yapıcan işemi yetisicen evimi topluycan yemekmi yapıcan :)))

ama herseye ragmen evlilik sevdiğin kişiyle olunca muthis guzel

bendemi var bir gariplik 52 kiloyum, bu kiloya gelene kadar öldüm, dahada almak istiyorum çok zayıfmışım gibi geliyor boyum 162 falan heralde

Back
X