50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biz esimle 2007 eylulde tanistik,
2008 temmuzda aileler tanisti, aralikta nisanimiz oldu.
2009 haziranda evlendik;

yani 1 yil, 9 aydir tanisiyorduk evlendigimizde ...

cabuk oldu bizimkisi ..
esim birakmadi pesimi :-))) iyiki de birakmadi :-))

olsun bahsetsin cnm, bir de tersini dusun, evlilik konusunu acmasa, bu sohbetlerden kacsa, sen hep "acaba" diye dusunurdun, soru isaretleri olurdu kafanda, emin olamazdin ondan ve simdiki gibi rahat olamazdin onunla.

o yuzden sikayet etme, sukret ;-)

:))) bizde 2005 1mayısta tanıstık 2006 29nisanda evlendik tam 1.yılımıza denk gelsin die..bizimde cabuk oldu cunku bekleyecek biseyimiz yoktu.okullar bitmişti askerlik yoktu kariyerler okdi.ailelerde razıydı ortadada ilk goruste ask vardı daha ne olsun.

mutluluklar peppercim

ya evlilik yaşla ilgili değil doğru kişiyi bulduğunu hissetitğin zaman kendiliğinden gelişiyor...bende 31 yaşında evlendim...ama gezdim eğlendim yani hiç birşey aklımda kalmadı:P

biz esimle 2007 eylulde tanistik,
2008 temmuzda aileler tanisti, aralikta nisanimiz oldu.
2009 haziranda evlendik;

yani 1 yil, 9 aydir tanisiyorduk evlendigimizde ...

cabuk oldu bizimkisi ..
esim birakmadi pesimi :-))) iyiki de birakmadi :-))

olsun bahsetsin cnm, bir de tersini dusun, evlilik konusunu acmasa, bu sohbetlerden kacsa, sen hep "acaba" diye dusunurdun, soru isaretleri olurdu kafanda, emin olamazdin ondan ve simdiki gibi rahat olamazdin onunla.

o yuzden sikayet etme, sukret ;-)

evet canım bunu herkes söylüyor bana. şükrediyorum her zaman...
zaten en başta kader bizi biraraya getirdiği için şükrediyorum.

hayırlısı bakalım, her şey zamanla yavaş yavaş yaşanıcak...

iş hayatınada doy ..paranı guzelce harca giyin suslen şıkır şıkır keyfini cıkart..arkana baktıgında evlenmeden sunuda yapsaydım dedigin olmasın..ben oyle yaptım iikide yapmıssım evlilikte iş hayatı gidio ama misal herzaman fonlu gezemiosun yemek yap ev temizle sacına fon cektirirsin o aksam aşk yaparsın ertesi gun erken kalkıp sacmı yapıcan işemi yetisicen evimi topluycan yemekmi yapıcan :)))

ama herseye ragmen evlilik sevdiğin kişiyle olunca muthis guzel

ne güzel anlattın babymom'cum...
bekar olmanın da sayısız avantajı var...onun tadını çıkartmak lazım evlenene kadar...

:))) bizde 2005 1mayısta tanıstık 2006 29nisanda evlendik tam 1.yılımıza denk gelsin die..bizimde cabuk oldu cunku bekleyecek biseyimiz yoktu.okullar bitmişti askerlik yoktu kariyerler okdi.ailelerde razıydı ortadada ilk goruste ask vardı daha ne olsun.

mutluluklar peppercim

ilk görüşte aşk mı? süperopuyorumnanaktan

Bende eşimle kasım 2007 de tanıştım..nisan 2008 de sözlendim..kasım 2009 da da evlendim..evlendiğimde 28 yaşındaydım..bazen diyorumkii keşke eşim daha önce çıksaydıda karşıma daha erken evlenseydim..eşimle başbaşa daha çok vakit geçirseydim..şimdi 7 aylık evliyiz ve ben bebek bekliyorum..7 ay sonra artık eşimle başbaşalık hayal olacak..tabii yinede anne olacak olmakda heyecan verici ama yaşım biraz daha küçük olsaydı(mesela 24-25 gibi) bebeği biraz daha düşünürdüm gibime geliyor..

Bende eşimle kasım 2007 de tanıştım..nisan 2008 de sözlendim..kasım 2009 da da evlendim..evlendiğimde 28 yaşındaydım..bazen diyorumkii keşke eşim daha önce çıksaydıda karşıma daha erken evlenseydim..eşimle başbaşa daha çok vakit geçirseydim..şimdi 7 aylık evliyiz ve ben bebek bekliyorum..7 ay sonra artık eşimle başbaşalık hayal olacak..tabii yinede anne olacak olmakda heyecan verici ama yaşım biraz daha küçük olsaydı(mesela 24-25 gibi) bebeği biraz daha düşünürdüm gibime geliyor..

ama belki ozaman erken yaşlarda anlaşamayacaktın yani seneler insanı olgunlaştırıyor olaylara bakış açın değişiyor...en güzel evlenme yaşı doğru insanı bulduğumuz zaman evlendiğimiz yaştır....ben 31 de evlendim hiç üzülmedim... evlendikten sonra çok şeyi yapamıyorsun..evlenmeden önce ohhhhhh sefam oldu:P

BABYmom kızmıydı ay ne guzel 10 aylık...bıcır bıcırdır o şekerim...benim kızımda 10 yaşında ama halen benim bebeğim..

bence de gayet ideal bir yaş pepperciğim.peki evlendiğinizde kaç yıldır beraberdiniz eşinle ?

ay biri benim sevgilime de anlatsın evlilik yaşının artık 30'lara dayandığını, 25 yaşında geç kalıyoruz sanıyor benimki. sanki kız olan ben değilde oyum gibi sürekli evlilikten bahsediyorkaydirigubbakcemile3

spatzcım hiç üzülme ,
bizimkisi de ilk görüşte aşktı ve benim eşim de seninki gibi aceleciydi ,hatta ben onun bu acelesinden bunalmıştım artık..
fakat biz de 4 yıl beklemek zorunda kaldık evlenebilmek için..

selam fıstıklaaarr:3:

kaçgündür yoğunluktan giremiyorum :sm_confused:
neyse kilom aynı bakalım bu hafta 56 olabilecekmiyim CADIARZU

biraz üşütmüşüm o yüzden soğuk suda içemiyorum buda bana extra olarak yarıyor

selam fıstıklaaarr:3:

kaçgündür yoğunluktan giremiyorum :sm_confused:
neyse kilom aynı bakalım bu hafta 56 olabilecekmiyim CADIARZU

biraz üşütmüşüm o yüzden soğuk suda içemiyorum buda bana extra olarak yarıyor

merhaba cnm ve geçmiş olsun..eee zaten 56 gözüküyorsun????

merhaBa kizlar, nasil gidiyo ?
bende 2 gün bakamadim buraya, ama aklim sizdeydi :-)

dün dinlenme günümdü, bugün slimi birakip turbo jam programina basladim..
4hafta sürecek.. bakalim nasil sonuc alicam.. cok hareketli cardio agirlikli.
icinizde turbo jam egzersizlerini uygulayan var mi ?

menü paylasimini belirli günlerde mi yapiyoruz ?

mrbb ,hereeselerr,,
nasılsınız?umarım güzel gidiyodur....
menüm:
sabah:2 kayısı+1 elma
ara:1 elma
öğle:1 patates+1 biber+1 domates dolma+yoğurt
ara:3 dilim karpuz
ara:10 badem
akşam:salata+1 haşlanmış patates+yoğurt
hareket:60dk yürüyüş+tibet+startit up+150 ip ytarken de inş.topla pilates yapcammmmm

Back
X