50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yo güzelim,neden kızalımm,dilediğinn giibi koyy foftonu,,sonraalrıı görürüz artıkın seni....vevt canum öğrencilerime alıyorummmm,tatil geliyo yaa,,birbrileirinn özlerlermiş....sanki evelrinde intrenet var.....çocuk iştee,,herkesin olunca istiyolar...kilo verme çalışmalarına sen de yavaştann başlaa bencee....gençsinn gerçii kolay veririsinn...

merhaba.bayadır giremiyorum.düğünden döndük ama okulda yıl sonu törenleri falan oluyor,geç geliyorum. bugünkü menüm:
sabah:
1 dilim ekmek, domates,slatalık,3 zeytin,peynir
ara:2 dilim karpuz

öğle:
tarhana çorbası,2 kaşık zeytinyağlı fasulye,salata

ara:magnum :kedi:

akşam:
2 kaşık pilav, 1 parça ızgara et,cacık

ara:yeşil çay

bu arada yesa yok muuu?

zükseddinn ,maşallahh yaa arpuuzu maks.3 dilim yiyiebilirimm,hemnn şişerimm,şişrmiyo mu senii:?bu arada öğle-akşam arasıı çok uzunn neden ara öğün yokk bakimmmm????????

merhaba.bayadır giremiyorum.düğünden döndük ama okulda yıl sonu törenleri falan oluyor,geç geliyorum. bugünkü menüm:
sabah:
1 dilim ekmek, domates,slatalık,3 zeytin,peynir
ara:2 dilim karpuz

öğle:
tarhana çorbası,2 kaşık zeytinyağlı fasulye,salata

ara:magnum :kedi:

akşam:
2 kaşık pilav, 1 parça ızgara et,cacık

ara:yeşil çay

bu arada yesa yok muuu?
h
hareketin yok mu?magnumu eritmedinmii?

yo güzelim,neden kızalımm,dilediğinn giibi koyy foftonu,,sonraalrıı görürüz artıkın seni....vevt canum öğrencilerime alıyorummmm,tatil geliyo yaa,,birbrileirinn özlerlermiş....sanki evelrinde intrenet var.....çocuk iştee,,herkesin olunca istiyolar...kilo verme çalışmalarına sen de yavaştann başlaa bencee....gençsinn gerçii kolay veririsinn...
Ben ilkinde yeme içmeden kısıtlamayıp sadece spor yaparak vermeye çalışacaktım da. O da belli bir düzen olmadıkça olmuyor maalesef. Yine de alıştırma için bu hafta esneme hareketleri yapayım, gelecek hafta da doğru düzgün başlarım umarım. İlkinde yapacağım spor da çok basit aslında, 20 dakika süren bir şey sadece. Kıçımı bir kaldırsam devamı gelecek biliyorum da işte bazen sorun çıkıyor. Neyse ben bir ara kalkıp esneyeyim, esneyeyim lastik gibi olayım, ki gelecek hafta çok zorlanmayayım.

Belki ileride surat fotomu da koyarım cesaret gelirse. Ve arkadaşım kafamı kırmazsa, çünkü aslında beni nete foto koymamaya ikna eden oydu :D . Süsümü püsümü de arkadaşım yapar photoshopla, ne güzel kullanıyom arkadaşımı di miolumunekankayizsmile.

MELABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA canlarim ben geldim ve de cok ozledim sizleri yahuuuu giremedim yogunluktan oncelikle herkesleri operim al yanaktan sonra gelelim bana

DUN
menum cok sahane degildi sabah ogle ara iyiydi ama aksam pek iyi degildi start it up ara gunumdu badminton oynadim

BUGUN
1-START IT UP yeniden basladim :)

MENUM GELIYOR
sabah

kahvaltilik gevregi
1 muz (valla yine bas gosteriyor gibiydi de ondan:) anladin kocum sen onu:)
sut

ogle
2 dilim ekmek az peynir domates salatalik marul

ara
dondurma

aksam
brokoli
patates puresi
et
1 lokmalik bir tur tatli

MELAHATTTTTTTTTTTTTT nirdesinnnnnnnnnnnnnnn START IT UP yaptin mi kuzum yapmadiysan BU MESAJA CEVAP YAZMA sakin yaptiktan sonra gel ve de cevap yaz yaptim diye:))

ULKERCIMMMMMMMMMMMM menunde yine bi seyler vardi demi laf soylemelik canim yahuu bi kere de sahane bi menuyle cik karsima 10 mil leslie yapacagim:)

Yesa hoşgeldinnnnn :) .

Ya ben bir şeyi hatırlayamıyorum. Burada çizelgesindeki erkek kırmasına aşık olan biri vardı. Kimdi o, yesa mıydı yoksa başka birisi mi?

YURUYUS bugun spordan sayilmiyor canim bugune ozel:)) hadi kalk yaaa isin gucun oturmak bi de genc olacak bunlar haaaaaaaa:))

zükseddinn ,maşallahh yaa arpuuzu maks.3 dilim yiyiebilirimm,hemnn şişerimm,şişrmiyo mu senii:?bu arada öğle-akşam arasıı çok uzunn neden ara öğün yokk bakimmmm????????

yok gülüm şişirdikçe yiyesim gelio resmen çok seviorummmmmm,burası o kadar sıcakki akşama kadar acıkamadım bişi koyamadım ağzıma,akşamda formalite icabı yedim yedikçede iştahım açıldı ama:D

Back
X