50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

WATERCIM GÜZEL KOÇUM bugünkü menümü yazsam mı yazmasam mı kararsızım, güne detoks niyetiyle başlayıp peynirli gözlemeyle (yağsız) nokta koydum :kedi: Ama dün 50 mekik çektim (ama koltukta, dün geceki uçan karınca istilasından dolayı yere yatmak istemedim)

Menümü yazam:

5 iri kiraz
1 büyük muz
1 yeşil çay
5 kaşık kadar zeytinyağlı fasülye (fiziksel olarak kötü hissettiğimden detoksu bozma kararı aldıydım)
2 dilim kadar karpuz
3 kaşık fasülye
Bolca gözleme eyvahedigeldismile (saat 8 e gelmişti)

süpersinn dulcii,,,saatt 8den sonra gözlmee,,,aaaa sanan yakıştıramadımmmmmmmm,hareett yap taa gözlemelerii gölgede bırak...

NESMECıM napıyon, geçmişi mi okuyon kaydirigubbakcemile3

Ben de geçmişi okuyam da menülerinizi yorumlayıp haşlayam sizi güzelcenek kaydirigubbakcemile3

süpersinn dulcii,,,saatt 8den sonra gözlmee,,,aaaa sanan yakıştıramadımmmmmmmm,hareett yap taa gözlemelerii gölgede bırak...

sırnaşık şey Tam da buna ihtiyacım vardı işte kaydirigubbakcemile3 Haklısın canım ama yağsızdı sempatiksalakcinni bi de gece 4 de falan yatarım ben, ordan biraz yırtarım diye umuyom, yarınki menümü de yazcam, zaten yarın da böyle olursan cuma günü baya fazla çıkcam. Senin menüne bakem bakalım lülülülülülü

yokk canımm geçmişiii ouudmm öncedenn,, çocuklaraa msn adresii alıyorummmm,tam 3 saattir......halal bitmedii,sayfa donuyoo süreklii son 6 kişi kaldı.....canla başlaaa teknolojiyle cebelleşiyorum...

WATERCIM GÜZEL KOÇUM bugünkü menümü yazsam mı yazmasam mı kararsızım, güne detoks niyetiyle başlayıp peynirli gözlemeyle (yağsız) nokta koydum :kedi: Ama dün 50 mekik çektim (ama koltukta, dün geceki uçan karınca istilasından dolayı yere yatmak istemedim)
Uçan karınca istilası mı? O ne?
Bu arada senin foton yokmuş, şimdi farkettim. Kınıyorum seni:olmaz:. Bu konuda en son laf söyleyebilecek kişi benim aslında :D .

Yesa cadısı çıkmış sanırım. O zaman sana sorayım, çizelgesindekini erkek sanan kişi kimdi burada? Bir türlü hatırlayamıyorum.

yokk canımm geçmişiii ouudmm öncedenn,, çocuklaraa msn adresii alıyorummmm,tam 3 saattir......halal bitmedii,sayfa donuyoo süreklii son 6 kişi kaldı.....canla başlaaa teknolojiyle cebelleşiyorum...
Yardım edeyim diyeceğim ama belki istemezsin şifrelerin bilinmesi başkası tarafından :) .

koçum bende bugun sabah 1 dilim ekmek 1 salata yedim 1 saat sora 1 tane şeftali yedim saat 12 de nivea body cdsi ve 500 kez atladım öğle yemeğindede bir dilim karpuz ve 1 dilim buğday ekmeği yedim saat 2 de bir şeftali ve bir dilim karpuz ve 4 kaşık yoğurt bir parça ısırmalık kepek ekmek yedim akşam ise 3 kaşık barbunya 3 kaşık pilav ve 3 kaşık patates yemeği vede 1 dilim kepek ekmeği yedim:sinifsinif: saat 7 buçukdada 500 kez ip atladım niea body cdsi ve slim in 6 yaptım 2 litrede su içtimmmzemuszemusopuyorumnanaktan

Yardım edeyim diyeceğim ama belki istemezsin şifrelerin bilinmesi başkası tarafından :) .

sağoll canımm,,biitremmedimm arkadaşı aradım o yapıyoo,,ay boynum ağrıudıııı....şifre hepsininn aynııııı...gizli soruu-cevapp-hattaaa isimleri de aynıı..kısa olsun diye erekelere can,kızlara eda yazdım.......şifreyi faaln kağıtlarının arkasına yazcamm,hepsii özell sancakkk şifreeleriniiii.....

Güzel yöntem :D . Fakat yine de arkadaşına söyle şifreleri biraz olsun değiştirsin, belli olmaz çünkü, iki çocuk isteyerek şifrelerini birbirine verirse aynı olduğu anlaşılır. O zaman diğerleri de aynıdır diye düşünebilirler. Ben uyarayım da :) .

Teldeydim kızlar, o yüzden geç kaldım, hızlıca menülere baktım, kaçırdıklarımı koça havale ediyom :D

Nesmecim menün de sporun da çok güzel alkisalkisalkis Sanki kilo fazlalılığı olan ben değilim de sensin sempatiksalakcinni Ayağın geçti sanırım, geçmiş olsun opuyorumnanaktan

Sakaleynmastercım çok geçmiş olsun :( grisini ve çbuk kraker yerine daha sağlıklı şeyler tercih et bence ;) Onun dışında gayet güzel alkisalkisalkis

Babymomcım maşallah sana, kalkar kalkmaz sağlıklı sulara saldırmışsın, için mi yandı yoksa sabah sabah kaydirigubbakcemile3 Sporun da menün de cidden süper senin de vereliniortak kaydirigubbakcemile5

Melahattcım magnum yerine sadece vanilyalı dondurma tercih etmeye çalış, çikolatayla kalori iyice artıyo ne de olsa.. Spor???

Yesacım cadıcım zaten akşam menün iyi olsa şaşarım kaydirigubbakcemile3 Dondurma yetmiyormuş gibi tatlı haaa :mymeka: Zaten sağlam akşam yemeği yiyon, tatlı eksik kalsın tatlı cadı kaydirigubbakcemile3

Aprilcim kahveyi azaltmana sevindim ama akşam yemeği yememişsin resmen, böyle olmaz bu iş :olmaz: onun dışında menün çok güzel alkisalkisalkis Spor??

Menülerinizi görünce gaza geldim sempatiksalakcinni

Güzel yöntem :D . Fakat yine de arkadaşına söyle şifreleri biraz olsun değiştirsin, belli olmaz çünkü, iki çocuk isteyerek şifrelerini birbirine verirse aynı olduğu anlaşılır. O zaman diğerleri de aynıdır diye düşünebilirler. Ben uyarayım da :) .

haklsıınn aslındaaa,,ama onlara şifrenin kişiye özell olduğunuuu,,hiçbi şeildee payşlaşmamamalrınıı söyeldimmmm,,amam çocukkk söylerleerr birbirlerinneee.....

spor olarak 20ser düz, sol yan ve sag yan mekik cektim, 20sag, 20sol bacak kaldir hareketi yaptim dulcicim
aksam yemegi cok gec oldu diye yemedim, birde öglen sarma yiyince ki hala bilmiyorum sarma okmi iyi degilmi CADIARZU

Teldeydim kızlar, o yüzden geç kaldım, hızlıca menülere baktım, kaçırdıklarımı koça havale ediyom :D

Nesmecim menün de sporun da çok güzel alkisalkisalkis Sanki kilo fazlalılığı olan ben değilim de sensin sempatiksalakcinni Ayağın geçti sanırım, geçmiş olsun opuyorumnanaktan

sağol canımm,,beğenemne sevindimm.ayağım geçtii ama tek başıma ip atlamadım,,çocuklar salaldıı öyle atladımmmm..korkuyomm tekk atlamaya...ben de koruyumm kilomuu istiyorummmmm..verme kaygımm kalmadıı açıkçası ama korumakk sankii daha zor....

YESAAAAAAA imzandaki 2 boyutlu herife aşık olan sen misin diye sordum bir cevap alamadım. Görmemişsindir diye farzediyorum yoksa kızıcam küsücem alınıcam falan filan...:dilcikar:

amaninnn kuzum yaaa gecmis neyim hak getire zor girdim valla dun hic girmedim benim kuzum asigim uleynnnnn yirim heheh lülülülülülü

Merhaba kızlar :3:

YESACIM SEKSı CADICIM hoşgeldin cimcimem yaw, nirdesin sen kaydirigubbakcemile3yt

ooooooooooooo kuzum hosbulduk benim menumu elestirene bak GOZLEME yemis ama sana da bu yakisirdi hehehe:))

ama yesa sen benihiç sevmiyorsun........ bak start it up ı yaptım geldimm..şişko olayım diyeee daha kiloları yolluyorsun. zükseddinle bize yazık değil miiiii

ayyy cinimmmmmmm sevmem mi hic hepsi TEMBEL ZUKSEDDINE gitsin o zaman hehe sempatiksalakcinni

Yesa cadısı çıkmış sanırım. O zaman sana sorayım, çizelgesindekini erkek sanan kişi kimdi burada? Bir türlü hatırlayamıyorum.

erkek sanan ne demek yahuu erkek o zaten erkegim ayy iyice sapittim yatsam ben artik daha da gec olmadan -tatlicadiarzu-

Yesacım cadıcım zaten akşam menün iyi olsa şaşarım kaydirigubbakcemile3 Dondurma yetmiyormuş gibi tatlı haaa :mymeka: Zaten sağlam akşam yemeği yiyon, tatlı eksik kalsın tatlı cadı kaydirigubbakcemile3cinni

canim yaaa burda bole ama kacta yiyoruz 5.BUCUK EN GEC 6 senin gozlemeleri yedigin saat 8 (SEKIZ) EIGHT heheh:)) yapismistir onlar bi guzel kalcana hehehe:")

ben start it up yaptim sen ne yaptin acaba telde konusmusmus iyi kalori yaktirir o sana kol kasi yaparsin teli tutacagim diye hehehhe

Son düzenleyen: Moderatör:

Kolay gelsin öğretmenim kaydirigubbakcemile3

Uçan karınca istilası mı? O ne?
Bu arada senin foton yokmuş, şimdi farkettim. Kınıyorum seni:olmaz:. Bu konuda en son laf söyleyebilecek kişi benim aslında :D .

Uçan karınca istilası işte, nasıl açıklayam ki, uçan karıncalar eve doluşuyo sempatiksalakcinni Gece geç saatte meydana çıkıyo son bi kaç yıldır yaz aylarında bi kaç haftalık süreyle, ışık nerde onlar orda, ben camı kapayana dek baya geliyo ve elek falan da dayanmıyo, nasıl oluyo ben de anlamıyom, lambaya çarpıp yere düşüyolar...

Yesaydı tabi, başka kim olabilir ki :1:

spor olarak 20ser düz, sol yan ve sag yan mekik cektim, 20sag, 20sol bacak kaldir hareketi yaptim dulcicim
aksam yemegi cok gec oldu diye yemedim, birde öglen sarma yiyince ki hala bilmiyorum sarma okmi iyi degilmi CADIARZU

Tebrik ederim alkisalkisalkis o zaman çok doğru yapmışsın, benim seni örnek almam gerek kaydirigubbakcemile3 Öğlen ve de erken yediğin için uygun bence. Zaten kesin yasaklar fast food ve abur cubur.. Amacımız ömür boyu uygulayabileceğimiz beslenme sistemi olduğu için kızartma hariç her türlü yemek, uygun saat ve miktar şartıyla iyidir cokacimcoook Tabi her gün her gün de olmaz yerimseniben

arkadaşlar hep bende bişiler yazıorum ama her baktığımda bir kişi bile yorum yapmamış kimse yorum yapmıo bana :umursamaz: ama burası çok güzel ortam felan hep içiçesiniz demekki benim yerim 69-60 inş görüşürüz ellileri görünce herkese ii kilo vermeler diliyorum hoşçakalınnnnmafoldumbenmafoldumben

Back
X