yok cnm ben sadece şimdiyi bahsetmiyorum bir kaç gündüür öyle ama belki yeniyim aranizda ondandır
Sen bi çok kişiden daha eskisin ki, haber vermeden gittin hem de lülülülülülü
:ecrin_bebek: Ver canım istediğin cezayı, bence yatmadan önce mekik çekem, yarın da spor yapam ve sana rapor verem en iyisi eyvahedigeldismilecanım aksama kadar hersey super gıtmıs ama o bolca gozlemede de neyın nesı ınsaallah bolca sporda yapılmıstır dulci yapmadıysan cezalardan ceza begen
Tatlı rüyalar aprilcim, nivea body nin 4 setlik olan cdsindeki yüzer gibi yapılan hareket simitlere iyi gelir diye düşünüyorum ben.kizlar benim yatiyorum iyi geceler hepinize opuyorumnanaktan
bu aradaa lütfeeeen benim su simitlere care bulun , hangi egzersizler iyi gelir
sabah okurum yorumlari
yaaa boyle giderse kotu olacak demissin de canim sen hep boyleydin ki hehheh hep 0 cektin valla spor desen muallak herkeslerin agzina bi dolanmis zaten yatmadan bi mekik cekerim artik heee oldu yatmadan cektigin o 50 mekik herseyin dermani hehehhe gozlemeci dulcii olsun senin adin bundan sonra ya da hapur hupur gotur dulci :)) dur gece gece beynim durdu sabaha daha otantik bi isim bulayim ben sana heheh mayali sut de icemiyorumm ya kac gundur baslasam keske demiiiii :bbo:
:1shok: Yaw bi dursana yaw, bu ne şiddet bu celal :2: Bi kerem ben 6 kilo verdim geldiğimden beri, sen kaç kilo verdin, yoksa aldın mı lülülülülülü
Bence de çok eğlenceli tartılmak lülülülülülü evet canım acaip oynuyo, bi de karpuz falan yiyoz ya şimdi daha da bi oynak oynuyo, tartıdan önce 1 bardak su iç, hooop 200 gram sempatiksalakcinniama çok seviyomm ipi......hemiideeee korkuyomm,hem fodull hem kell....ben tartılmayı hiç sevmezdimm,şimdii günde 5 öğün tarılıyorummmmmmm.....az önce atrtıldımm 51.1 geldimm sbaha 50.6 idimm.. öğlden sonra 51.8 düşünsenne ne kadar oynuyo.....