haklsıınn aslındaaa,,ama onlara şifrenin kişiye özell olduğunuuu,,hiçbi şeildee payşlaşmamamalrınıı söyeldimmmm,,amam çocukkk söylerleerr birbirlerinneee.....
Önemil de değil aslında. Yeter ki sonra bir kriz falan çıkmasın da, başkasının adına yazışmak falan gibiyerimseniben.
amaninnn kuzum yaaa gecmis neyim hak getire zor girdim valla dun hic girmedim benim kuzum asigim uleynnnnn yirim heheh lülülülülülü
Tamam önemli değil, kızmadım, küsmedim, alınmadım, barıştımopuyorumnanaktan.
erkek sanan ne demek yahuu erkek o zaten erkegim ayy iyice sapittim yatsam ben artik daha da gec olmadan -tatlicadiarzu-
O zaman iyi ki daha önceki mesajımı görmemişsin. Erkek kırması demiştim seninkinekaydirigubbakcemile3. Arkadaşımın lafıdır, hatun görünümlü heriflere der genelde

.
Uçan karınca istilası işte, nasıl açıklayam ki, uçan karıncalar eve doluşuyo sempatiksalakcinni Gece geç saatte meydana çıkıyo son bi kaç yıldır yaz aylarında bi kaç haftalık süreyle, ışık nerde onlar orda, ben camı kapayana dek baya geliyo ve elek falan da dayanmıyo, nasıl oluyo ben de anlamıyom, lambaya çarpıp yere düşüyolar...
Ya şaşırdım şimdi. Bizde de öyle bir durum oldu birkaç gün önce. Hatırlamıyorum daha önce böyle bi şi olduğunu. Ya genel olarak öyle bir durum var artık neden bilemeyeceğim, ya da ben senin ikinci kişiliğinim. Ay ne güzel, tanıştığımıza memnun oldum bölünmüş kişiliğimvereliniortak. Uykum geldi sanırımmirmirmirmir.
oooo yıyıp ıcıp spor yapılırmı o yedıgını sporla veremezsınkı yemegı duzenleyıp spor yapacaksınkı yaptıgın spor ıse yarasın
Ben bir denemek istiyorum yine de. Ama kısa süreliğine, olmazsa düzgün beslenicem tabi. Kilo vermek istiyorum ama pek de takmıyorum da o yüzden yemeden içmeden kesme ihtiyacı hissetmiyorum. Bakalım artık nasıl olacak... Zaten asıl spor yapma amacım da vücudum biraz şekle girsin, Notre Dame'ım ay pardon kamburum düzelsin, sırtımda ağrı hissediyorum yavaş yavaş, daha beter olmadan fit olayım falan filan... Ama öyle sağlıklı beslenmeye karşı falan da değilim, diyelim ki sadece sporla 45 kilo oldum(rüyamda), o zaman bile sağlıklı beslenmek isterim, kilo açısından değil sağlık açısından yani. Sadece biraz düzene girmeyi bekliyorumsositososito.
canım ugradıgında sen menunu yıne yaz koc kızınca kendını toparlarsın belkı yaz geldı oooo sız neyı beklıyrsunuz daha herkes ortada ıncecık dolansın sız bakın

lmaz:
Ya ben zaten öyle mayo-bikini falan filan giyen biri tip değilim. Daracık giysilerden de çok rahatsız olurum. Genelde bol bol, aşırı bol, gayet bol giyinirim, abimindi babamındı giysileriydi derken böyle oldum sanırım. Kısaca demek istediğim rahatım ben bu konuda:icecream:.
canım bugun 100 mekık senınde hergun artırıyrm cezayı yoksa sız yola gelmıyrsunuzkaydirigubbakcemile3 ayy bu kocluk cok zevklıymıs
Ne güzel yazmışsın. Belki bana da sıra gelir bir gün koçluk yaparım. Ama ben ceza olarak mekik değil, şınav çektiririmsempatiksalakcinni. Biraz kollarınız güçlensin.