50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

klik o hamile egzersizlerine ben de baktim, cok hosuma gitti, hamile kaldigim da yapicam insallah.
egzersizler hamilelik donemlerine gore ayri ayri, sen ilk3 ay icin olanlari yap he dikkat et.

bir de cocuk olunca esimle basbasa olamicam falan gibi dusuncelere kapilmissin; hic de oyle dusunme, belki de cocugu gezdirme bahanesiyle daha cok birlikte disari cikacaksiniz, tatillere gideceksizniz hepberaber, sahillere, parklaraaaa... boyle dusun cnmm

peppercim yaa aslında anchusada bana o uyarıyı yapmıştı ama ben hangisi ilk 3 aylık için anlayamadım..sen akşam tekrar bakıp bana bunları ay ay söyleyebilirmisin acaba?

dediğin gibi ben birini yaptım dün ama aşırı yoruldumm
hatta birazda karnıma birazda ağrı girdi..gerçi ileri hamilelerdi o videodakiler ama ilk 3 ay çok önemli ya
benim yaptığım bayağı bir tempoluydu yanii
çaççaaaa falan olanı yaniii,onu yaptımda ben

ULKERK neredeyse her sabah tartiliyorum cnm yaa, hastalik oldu ben de.
bazen aksamlari da :-(

sense haklisin, onceki aksam cok karpuz yedim, o sisirdi belki de beni..

ama yeniden spora baslamak cok mutlu ediyor beniii

evt işte süperrrr belki de vücut spora yeni adapte oluyor olabilir canım kas ağrın varsa o da ağırlık yapar...
700 gr verme ne çıkar....kendini verecemde diyede kısma..bencede korumaya gir...

evt cnm korumadayım zaten yazın hafif besleniliyor kaliteli egzersizle veririm onu da vermesem de kalıversin valllaaaa kaydirigubbakcemile3

günaydın..bu gün adet oldum iştah sıfır her tarafım kırılıyor onun için sporda yok bugün anca evimim işi ve kuzucuklara yetecek enerjim var..
sabah menüm.
.1 dilim uno denge light
1 yumurta sarısı ve
1 parmak yarım yağlı beyaz peynir..bunları bile zor yedim..
1 adet form 1 adette yeşil çay içtim...bu gün miğdem bulandığı için suyu fazla tüketemiyorum ..
canlar sağlıklı ve ince kalın..

Günaydın kızlar kaçgündür menümü yazamıyodum bugün yazayım dünkü menümü
Erken kalkamıyorum ben 7:30 kalkıp 15 dk hazırlanıp çıkıyorum evden
kahvaltıyı da ablam kıyamazda hazırlarsa yaparım onun dışında işyerinde bişiler yiyorum
evet dünkü menüme gelelim
kahvaltı 2 yulaflı bisküvi şekersiz açık çay
ara bir avuç kiraz
öğle yarım kase çorba, 2 çatal ucuyla bulgur pilavı, et kavurmadan 4 çatal, birazda karışık turşu yedim tuzu fazla oluyo ama yedim işte
ara bitki çayı bir avuç erik
akşam dışarda işlerim vardı çok yürüdüm arada sahilde oturup çeyrekten bile küçük simit yedim kemire kemire kalorileri düşüne düşüne
sonrasın 1 saat kadar yürüdüm evede yürüyerek çıktım bol bol yürümüş oldum,
eve gidince 15 mekiği zor çektim,
bi de kaçamağım var sade dondurma yedim çikolata vardı üstünde:(
kahvaltım 0 biliyorum ama napim uyku çok tatlı erkenden kalkıp yürüyüş yapanlar hayranım sizeee
10 dk bile olsa alarmı erteler keyif yapan bi tipim

günaydınnn güzeelr

internet çok kötü geçmişi okuyamadım çok fazla

sensecim koruma programı derken nasıl bir yol izleyeceksin?

skaleynmaster cnm miden bulaniyorsa yanina 1 bardak su alip onu yudum yudum cimeni tavsiye ederim. mesela yarim saatte falan 1 bardagi bitirecek sekilde yudum yufdum.

cok iyi geliyor mideye.

gunaydin kızlar...

yakında yanıma stajyer gelicek, sanırım sizle bu kadar vakit geçiremicem gün içinde:sinifsinif:

ben kaçim bari
nasılsa kimse beni tınlamıyo:a015::
aaa o ne demek .aşkol
gunaydin herkese.. kahvemi yaptim, muslimi hazirladim bu sabaha basladim..

günaydın canım.oh ne güzel.afiyet olsun. evinin tadını çıkar sonra çok özlersin.
anchusacım h. içleride emekli albay gibi 6,30 damı kalkıyorsun sendin değilmi sabahtan kalkan hep. ama çok güzel bişey insanın sabahtan kalkması. günleri çok verimli geçiyor

anchusa fiziğin süperdi senin hala kilomu vermeye çalışıyosun canım ne güzel 51 e düşmüşsün ben haaaala 57 hatta buçuğu da var
yok
biraktim diyeti
sporda yapmiyorum bir aydir... bundan sonra kilomu korumaya calisiyorum
gunaydin kızlar...

yakında yanıma stajyer gelicek, sanırım sizle bu kadar vakit geçiremicem gün içinde:sinifsinif:

ogrenince yaninda ki stajyer isleri, yine normale doner is hayatin canim....insallah akilli biridir de cabuk ogrenir...

günaydınnn güzeelr

internet çok kötü geçmişi okuyamadım çok fazla

sensecim koruma programı derken nasıl bir yol izleyeceksin?

canımm yeme düzeni aynı

spor programı 5 güne düştü bunun da 2 günü cardio ve inceltmek istediğim bölgeler için 10 -15 dk yı geçmeyecek egzersiz

Back
X