- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 44
canim ben önce biraz okuyim yazdiklarinizi neler yapiyorsunuz ..buranin düzenine biraz alisayim..birde benim 6 aylik bebisim var..insallah o listede birgün bende olurum..bende spor yapiyorum ama düzensiz iste..
düzensiz olsu hiç yapmamakn iyidir....hepimizn en kolay yaptığı spor yürüyüş... ama senin belki fırsatın olmayabilr bebişten.... ama vaktin olursa evde spor yapabilirmsin lesli pilates yada zumba falan istersen yazalım senide listeye....belki daha çokfırsat oluşturursun kendine ne dersin....
bizim yapılarımızdn bahsedelim birazda.... biz aramızdn gönüllü olarak koç belirliyoruz pazartesindn cuma ya kadar menüleri değerlediriyor puan veriyor.....her koçun kendi belirlediği puan verme kriterleri var onu açıklıyor paartesi günü..bizde o yönde yaptıklarımızı yazıyoruz.....
6 öğün şeklinde besleniyoruz...ve tüm günü ya tersi gün yada o günün akşamında yazıyoruz....böylelikle değerlendirme daha kolay oluyor
haklisin canim..artik cesaret edemiyorum su rahatsizligim var bu rahatsizligim var diye..yine alay edilir..kasitli seyler yapilir diye insan cekiniyo..biri diyo ben rahatsizim..oda yardimci olacagina anlayis gösterecegine ..bak ben bukadar kilo verdim hic hsta olmadim..bakin önüme okadar tatlilar geliyo..hic yemiyorum..yesemde rahatsiz olmuyorum..gerisi gelmiyo.daha neler neler.kendini öve öve bitiremedi...hic hos seyler deyil bunlar...
arkadaşlar sanırım tpiğinizde sizi çok üzmüşler nedenini bilemesekte..inş burda rahat edersniz.....