metabolizmamı hızlandırmak ve en önemlisi de boğazımı tutmak için ne yapmalıyım? amma da seviyormuşum sigarayı. 1 yıl oldu hala eksikliğini hissediyorum. hala çayı tek içemiyorum.
artık tekrar hayata döneyim, yürüyüş yapayım diyorum.
ama bağırsak uyarıcı birşey de lazım bana. öneriniz var mı?
Öncelikle saglikli beslenmelisin. Ac kalmamali, yeterince hareket etmelisin. Beslenme aliskanligin dogru olup sporda yaparsan, zayiflarsin. Sigara ihtiyactan cok aliskanlik iste. Ama istersen hayatindan cikarabilirsin, ki o adimi atmissin. Mutlaka arkasinda dur bu kararirin, sonucta sagligina hic de iyi degil.
Yürüyüs iyi bir secim. Biz burada haftaici yediklerimizi tek tek yaziyoruz, o haftaki koc degerlendiriyor, yanlis yaptiklarimizi kesfedince otomatikman daha az yapiyoruz o hatalari ve belirli süre sonra düzenli olarak saglikli beslenmeye calisiyoruz. Metabolizmam benimde cok yavas ama azim edince belirli süre gecse de hizlaniyor. su an cok daha iyiyim. Genel olarak mesela aksamlari karbonhidrati daha az tüketmeye bak. Cok sey var dikkat edilmesi gereken. Istersen sen de günlük yediklerini yaz pazartesinden itibaren hergün, ne dersin ?