- 28 Eylül 2007
- 6.202
- 2
- 681
- 41
Canım sinameki çayı iç.Ama şöyle bi durum var bazen bağırsakları çok çalıştırabilir ona göre bu çayı içme vaktini iyi ayarla
Mesela akşam yemekten sonra iç.
Ben bi ara form çayı içtim içinde sinameki var.
Yemeği çok kesmeden de kilo verebilmiştim![]()
hımm sinamekiyi denememiştim canım. onu bir deneyim. ben de şuan tarçınlı karanfilli yeşil çay içiyorum. bundan sonra sinameki alayım. yardımın için teşekkürler tatlım.

Slm Yarenay. O sorun bende de var, ama yediklerini biraz düzene sokmaya calistiginda inan bagirsaklarin da degisime ugrayacak az da olsa. cok basit bir örnek verebilirim, bu aksam (hergün böyle beslenmiyorum malesef) yediklerimi yazayim: önce haslanmis sebzelerin suyunu corba niyetine ictim, ardindan haslanmis brokoli ve kabakli bulgur pilavi yedim. üzerine de bolca ev yogurdu döktüm. ve karnimdan sesler geliyor. cok da doydum. karbonhidrat, sebze ve proteini biraraya getirince ac da kalmiyorsun, metabolizman da canlaniyor. bu arada bu konuda pul biber de harika hizlandiriyor. buradaki arkadaslar genellikle gayet güzel besleniyorlar. her türlü sey yiyoruz sadece asiriya kacmamaya gayret ediyoruz. bence sende dene. SIKI bir diyet bana da uymaz ama biraz dikkat ise yariyor inan..
işte benim problemim bu tatlım. ben bunları düşünemiyorum bile

Aslında BOTANY diye bi marka vardı onunki çok etkili ama acaip bir sancı eşliğinde tuvalete koşturuyor
Bi de doğadan form var o daha hafif bence onu tercih et.Ben botany içiyodum.2 ay içinde falan 4 kg verebilmiştim.Ama yemedende biraz kestim çok değil.
Arkadaşım da kullanıyodu onda da bu sorun vardı.Rahat ediyodu.
(90 kilodan 52 kiloya düştü ama başka yöntemlerle de destekledi tabi)
Günde 1 yada sabah akşam birer tane içiyodum.
Tadı kötü bişey haberin olsun.Ama limonlusu çıkmış en azından o içilebilir heralde![]()
canım botany ilk defa duyuyorum. limonlusunu bulabilirsem bir deneyim :)))
Son düzenleme: